Border'kowa <3 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Hej wszystkim ;) Na początek musze się nauczyć co i jak tutaj... :) Zanim spróbuje wstawić jakieś foty przedstawie Wam moje psiuki. Borys - Kundelek z Zielonogórskiego schroniska. Urodzony 22.07.2005, czekoladowy :lol: Trenowaliśmy frisbee, ale coś teraz Borysa to przestało interesować :diabloti: ale nadal trenujemy agility :) Coffee - Suczka w typie BC, po rodowodowych rodzicach z linii użytkowej. Urodzona 12.12.2011, chocolate and white :lol:. Trenować będziemy frisbiee i pasienie. Myślimy też o agi :) Borys :) <script src='http://imageshack.us/shareable/?i=obraz1232.jpg&s=28&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> Quote
Border'kowa <3 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Coffee :) Uploaded with ImageShack.us Quote
dianusia921 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 hej :lol: Czekoladkowo-białe maleństwo jest boskie ! http://img535.imageshack.us/img535/1407/xfrjxu.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czekam na więcej zdjęć maleństwa jak i jego kolegi ;) Skoro piszesz,że sunia jest po rodowodowych rodzicach to dlaczego w typie ? Pozdrawiamy! Quote
Border'kowa <3 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Wieczorem dam więcej zdjęć i dziękujemy za miły komentarz Jest po rodowodowych rodzicach ale była przypadkiem, który nie miał się zdarzyć i dlatego nie ma rodowodu :) Mam nadzieje, że będziecie Nas odwiedzali ? :) Quote
Border'kowa <3 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 W sumie nie mam nic do roboty to wyśle zdjęcia Borys, a wieczorem Coffee Uploaded with ImageShack.us Miałem 2 latka : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Borys : Uploaded with ImageShack.us Quote
dianusia921 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Border'kowa <3;16891064 napisał(a):Wieczorem dam więcej zdjęć i dziękujemy za miły komentarz Jest po rodowodowych rodzicach ale była przypadkiem, który nie miał się zdarzyć i dlatego nie ma rodowodu :) Mam nadzieje, że będziecie Nas odwiedzali ? :) Poprzedni miot w hodowli mojej mastifki pirenejskiej też z tego co pamiętam był przypadkowy,rodzice rodowodowi,szczeniakom też zostały wyrobione rodowody. Więc nie rozumiem dlaczego Twojej nie. Skoro rodzice rodowodowi,nawet jeśli szczenięta wyszły z przypadku to i tak mogli wyrobić rodowody przecież. A jesteś pewna,że rodzice rodowodowi ? Pewnie,że będziemy odwiedziali i zapraszamy do nas oczywiście ;) http://img850.imageshack.us/img850/6632/ssa40175.jpg drugi psiak to też czekoladka,fajnie :lol: Quote
Border'kowa <3 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Tak, widziałam rodziców na własne oczy i ich rodowody też. Ale to nie jest hodowla tylko dziewczyna 18 lat w tym roku ma bordery rodowodowe z linii użytkowych ( w Niemczech mieszka ) Quote
dianusia921 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Aha,ale i tak nie bardzo rozumiem dlaczego nie wyrobiła szczeniakom metryk... A może wrzucisz zdjęcia dwóch czekoladek razem ? :lol: Quote
Border'kowa <3 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Bardzo chętnie bym wrzuciła gdybym takie miała :D Oni to do Siebie jak woda i ogień ;) ________________ Mam złe wieści. Coffee dzisiaj uciekła około godziny 13 mojemu dziadkowi, szukają ją nadal... ;( Quote
Border'kowa <3 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Coffee nadal nie ma ;( Zdjęcia Borycha z dzisiaj i kilka wczorajszych zdjęć : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Qeeriefire Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Witamy ;) Slodkie psiaki :loveu: A czy Coffe miała obrożę , czip/tatuaż lub adresówkę ? Quote
Border'kowa <3 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Witamy, witamy :) W końcu Nas ktoś odwiedził :D Coffee miała obrożę. A dziś happy end ! Rano ok. godziny 7.30 dzwoni Pani, że taki pies biega w Poznaniu. Ja wielkie oczy bo to 114 km ode mnie, a na dodatek Coffee ma gips na tylnej łapie. I się pytam czy pies ma gips, a Pani że tak, czerwony. To podała mi adres i się rozłączyła. Ja szybko do rodziców, że jedziemy do Poznania po Coffe. Oni też bardzo zdziwieni, ale mniejsza o to. Zadzwoniłam jeszcze do Pani że Nas czeka jednak 2 godzinna droga i czy mogła by spróbować ją złapać, odpowiedziała że tak. Byłam w niebo wzięta . Jesteśmy w Poznaniu, w sumie to za Poznaniem . Czeka Kobieta w umówionym miejscu z Coffee na ręcach. Jak się po nią rzuciłam, bez łez się nie obyło. Rodzica załatwili sprawę z Panią dali jej obiecaną nagrodę , a ja w tym czasie uszykowałam Coffee mate chłodzacą i mokry ręcznik bo biegała wczoraj i dzisiaj na słońcu, a tam temperatura w cieniu 29/30 stopni O.O . Nasypałam jej karmy. Jak ona żarła, jak nigdy. Tak samo było z piciem :D Ale jest już w domu... #loveu Quote
Border'kowa <3 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Coffee zanim się zgubiła : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Nikt Nas nie lubi i nie odwiedza ;( ? Quote
Qeeriefire Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 To super, że się znalazła. Piękne zdjęcie :) http://img846.imageshack.us/img846/9672/hjjc.jpg Quote
Border'kowa <3 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 A jednak ktoś jest ! :D A więc nowe fotki Quote
Border'kowa <3 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 No i Borys : ( na mnie prosze nie zwracać uwagi xD ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 A to stare zdjęcie Czerwony Kapturek i Wilk :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
wykrywka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Wreszcie dotarłam do galerii :oops:. Psiaki cudowne, Borys czekoladka i słodziutka Coffee. Czy nie pomyliłaś się podając datę urodzin Coffee 12.12.2011 :evil_lol: i czy wyjaśniło się jak ona dotarła do Poznania :crazyeye: Quote
Qeeriefire Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ja tam zakochałam si w Coffee i Borysie :loveu::loveu: Więcej fotek!:evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 http://img805.imageshack.us/img805/9223/hggc.jpg ojoj jakie niewiniątko:) Jak po zdjęciach widzę, to Barys to chyba typowy psi wariat:D Przecudne masz te psiury;) Quote
Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Wreszcie dotarłam do galerii :oops:. Psiaki cudowne, Borys czekoladka i słodziutka Coffee. Czy nie pomyliłaś się podając datę urodzin Coffee 12.12.2011 :evil_lol: i czy wyjaśniło się jak ona dotarła do Poznania :crazyeye: Hehe. Nie nie pomyliłam się. Po prostu taka śmieszna data :D Jak tam trafiła... ? Nie mam zielonego pojęcia... Quote
Recommended Posts