auraa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Przez dłuższy czas. Jak długo nie wiem. Marzena jeszcze sama nie wie, ma również inne plany wakacyjne. Quote
terra Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wstawiłam psiaczka do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/210221-Jest-ch%C4%99tny-dom.Niski-pies-lubi%C4%85cy-dzieci-POSZUKIWANY. Quote
Kerian Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Świetny pomysł! Może Państwo zwrócą uwagę na naszego pięknego :) Quote
auraa Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Zobaczymy! Toluś ponoć specjalnie nie tęskni. Dobrze, że nie jest sam. Quote
Kerian Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='auraa']Zobaczymy! Toluś ponoć specjalnie nie tęskni. Dobrze, że nie jest sam.[/QUOTE] To dobrze... tak się martwiłam, że dopadnie go depresja z powodu Amika. Quote
terra Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jeszcze jest w wątku: http://www.dogomania.pl/threads/210340-Przygarn%C4%99-szczeniaka!-cocker-spaniel-beagl!!-) Quote
auraa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Dzięki. Marzena będzie tam do końca przyszłego tygodnia. Mały nie chce chodzić na smyczy. Quote
auraa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Ciotki, Toluś traci tymczas.:-( Sytuacja się skomplikowała i Marzena natychmiast musi wracać do Warszawy. Z ludźmi, którzy go dokarmiali nie ma kontaktu. Toluś po zabraniu Amika potrzebuje większego kontaktu z człowiekiem. Ucieka z kojca. Ze względu na pogodę tam nie ma nikogo kto by wzmocnił kojec.Tam jest remont. Biega między materiałami budowlanymi. Pogryzł worki z cementem i gania koty, które Marzena dokarmia. Nie wiem co robić. Ja go nie wezmę ze względu na to, że niedługo idę do szpitala a w tej chwili więcej leżę niż chodzę. I nie mam siły opiekować się swoim zwierzyńcem. Tolusiem trzeba się zająć. To piękny i mądry pies ale się zmarnuje.:shake: Pomocy!!!!!!!!!!!!! Quote
terra Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 O rety! To się skomplikowała sprawa. Postaram się wieczorem zrobić Tolkowi ogłoszenia. Może się uda, szkoda psa :( Quote
Kerian Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Nie ma kontaktu z ludźmi, którzy do tej pory karmili Tolka?! Co się stało? Quote
auraa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Tolek nie moze zostać sam, bo ucieknie. Nauczył się podkopywać pod ogrodzeniem a tam nie ma podmurówki. Marzena jutro musi wyjechać i nie wiadomo kiedy wróci. Tolek terroryzuje koty i to też jest problemem. Pestka Marzeny boi się wyjść na podwórko lub wrócić do domu. Kiedy psy były razem zajmowały się sobą. Teraz Tolek chce wszystkich ustawiać. Co robić? Kto moze dac tymczas?Gdybym była zdrowa jakoś dała bym radę ale kiedy cały czas jestem na lekach przeciwbólowych i przygotowuję się do operacji nie mogę się tego podjąć. Marzena nie umie wychowywać psów i sobie nie radzi. To kociara. Ludzie , którzy go dokarmiają też są tam na działce a mieszkają chyba w Sulejówku. Quote
Noemi1 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Zaglądam z watku Foksi, ale mogę niestety tylko podnieść do góry :( Quote
Kamila Proc Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Noemi1']Zaglądam z watku Foksi, ale mogę niestety tylko podnieść do góry :([/QUOTE] ja podobnie niestety Quote
Basia1244 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jeśli potrzeba ogłoszeń -zapraszam na bazarek - dochód przeznaczony na utrzymanie i leczenie oneczki Emki http://www.dogomania.pl/threads/209418-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-hoteik-dla-Emki-i-leczenie-Livii Quote
auraa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Ludzie, którzy go dokarmiają nie wezmą go, bo mają starego jamnika, który nie toleruje innych psów. Jutro Toluś ląduje na ulicy i to jest nieuniknione. Quote
auraa Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Toluś za dwie godziny znajdzie się na ulicy. Ten radosny, piękny szczeniak został spisany na straty. Quote
Recommended Posts