Ajula Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 nieraz telefony się urywają, a te chłopaczki mają pecha jakiegoś :( Quote
Kerian Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Pomyślimy o plakacie dla nich. Co prawda plakat, który wykupiłam, miał być dla innego psiaka, ale on może nie będzie go potrzebował. Poprosiłam kogoś o pomoc w ściągnięciu ludzi na Facebooka. Trzeba wierzyć, że się uda :) Quote
Fiera Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jestem na zaproszenie wpisane na innym wątku. Maluchy są naprawdę słodkie:) To faktycznie smutne, że taki cichutko u / o nich. Ja nie umiem robić ogłoszeń / banerków, mogę tylko zaglądać do psiaków. Ewentualnie mogłabym dać DT, ale skoro nie ma zainteresowania, to i wpłat na maluchy, a utrzymanie psiaków kosztuje. Czy jakoś mogę pomóc? Mieszkam koło Sochaczewa, na wątku Malinki ciotka pisała, że te maluchy są gdzieś niedaleko, może odwiedzinki jakieś chociaż, żeby nie dziczały? Quote
Kerian Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Fiera, dziękuję, że zajrzałaś :) Psiaki są w okolicy Mińska Mazowieckiego. Quote
auraa Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Z Sochaczewa w okolice Mińska jest kawał drogi.:shake: Psiaki nie są głodne, ( facet przez siatkę podaje im pokarm) natomiast dłuższy kontakt z człowiekiem mają tylko w weekendy. Ze względu na kotkę, która się ich panicznie boi nie są wpuszczane do domu. Zresztą w domu jest kapitalny remont . Deski, gwoździe itd. Psiaki potrzebują domu a co za tym idzie zmasowanej kampanii ogłoszeniowej. Nie były u weterynarza. Nie są zaszczepione. Są zabezpieczone przed pchłami i kleszczami, których miały mnóstwo! Koleżanka finansowo już nie daje rady. cały czas dokarmia wiejskie koty, które z założenia mają się wyżywić same i psy niby mające opiekunów. Ja nie mam pojęcia kiedy tam teraz pojadę. Quote
Fiera Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Kerian napisał(a):Fiera, dziękuję, że zajrzałaś :) Psiaki są w okolicy Mińska Mazowieckiego. To faktycznie za daleko, żebym do nich w tygodniu wpadała.Ale na dogo zaglądam i 3mam kciuki za psiaki Quote
auraa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Byłam u maluchów w niedzielę. Obszczekały mnie na dzień dobry a potem była juz tylko radość. Nie urosły i pewnie nie urosna już więcej. Przecież ludzie lubia małe kudłate pieski. A tu cisza!:shake: Quote
Jo37 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapisuje się u psiaków . Poproszę na PW telefon do osoby u której są psinki. Quote
auraa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 pieski są same na działce. Pani jeździ tam na weekendy z Warszawy. Podaję mój nr telefonu 609677067 Quote
Ajula Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 śliczne chłopaczki :loveu: aż się chce takiego mieć Quote
pikola Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ajula napisał(a):śliczne chłopaczki :loveu: aż się chce takiego miećNie ma sie co zastanawiac w takim razie:lol:Tylko brac;) Quote
Ajula Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 pikola napisał(a):Nie ma sie co zastanawiac w takim razie:lol:Tylko brac;) nie da rady, już mam dwa spore psy w bloku, nawet nie mam trzeciej ręki do trzymania trzeciej smyczy Quote
omi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Auraa nie poddawaj się. Już tak dużo dla nich zrobiłaś.Będę zaglądać i podnosić wątek. Tyle tylko mogę..... Quote
Recommended Posts