Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='auraa']Rozliczenie w pierwszym poście.
Brakuje 126zł
Proszę o wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!

Przeznaczę 10 zł z bazarku ogłoszeniowego. Proszę o numer konta.

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może spróbujemy jeszcze raz z foto-bazarkiem? Każdy grosz się przyda...

Ogromnie się cieszę, że Toluś ma domek! :multi: Nie zapomniałam o naszym cudaczku, tylko tak wiele się u mnie działo, że na długi czas wypadłam z Dogo.
Wierzę, że Toluś zazna prawdziwego szczęścia i obdarzy swoją Panią taką miłością, jaką tylko pies może ofiarować.

Posted

Za hotel zapłaciłam już kilka dni temu.
Wiadomości z domu Tolusia:"Tolek już się czuje pewnie. Ma dobry apetyt. Poznał sąsiadów i znajomych oraz kolegów z "psiej łączki". Jest bardzo mądry, stara sie zrozumieć oczekiwania opiekunów i bardzo szybko się uczy. Już zapamiętał droge do domu" Panstwo są w nim absolutnie zakochani!!!!!!!!!!!!

Posted

O! Jakież wspaniałe wieści! Tak się cieszę, że Toluś wyczekał sobie taki SUPER DOMEK!!!
Najważniejsze, że jest kochany i czuje się pewnie. Od zawsze w Niego wierzyłam i robiąc Mu ogłoszenia miałam nadzieję, że to CUDO doczeka się fantastycznych Ludzi na swoje dalsze życie!!!
A mamy jakieś szanse na fotki Szkrabka? Choć jedną, dwie?

Posted

Myślę, ze tak. Poproszę ciocie Tolusia o zrobienie. Kojarzycie reklamę o fioletowej krowie ? .......... więcej nic nie napiszę.............

Posted

auraa napisał(a):
Myślę, ze tak. Poproszę ciocie Tolusia o zrobienie. Kojarzycie reklamę o fioletowej krowie ? .......... więcej nic nie napiszę.............

Reklamę kojarzę, ale czyżby to miało coś wspólnego z naszym Toluniem?

• 4 weeks later...
Posted

U Tolusia wszystko w porządku. Pani się śmieje, że zpsiał. Zaczyna zachowywać się jak normalny pies. Uzyskuje poczucie bezpieczeństwa: zaczyna się bawić zabawkami, przynosi patyki, zachęca do gonitwy. Ładnie je i jest wpatrzony w swoich Państwa. Pani mówi, że jest wyjątkowo mądry i wpatrzony w człowieka.
Ja też czekam na zdjęcia. Pani nie wiem dlaczego nie miała mojego adresu mailowego( chyba nie wiedziała, że go ma).

Posted

Dzieki Auraa! Byłam bardzo ciekawa, co u mojego Pupilka:)... bardzo się cieszę, że Toluś okazał się fajnym i wdzięcznym członkiem Rodzinki:)
Oczywiście, jak będziesz miała zdjęcia to napewno je wrzucisz, prawda?

• 2 months later...
Posted

Otrzymałam taką wiadomość!

Toluś zadomowił się u nas na dobre. Pilnuje dzielnie naszego i swojego dobytku . Każdy szelest za drzwiami jest głośno obszczekany. Na dobytek Tolusia składa się: posłanie, miska oraz zabawka z nogawki starych dżinsów.Jak się wyśpi, wyspaceruje i naje przynosi szmatkowy supełek i dopomina się zabaw Jest bardzo grzeczny i posłuszny, nie skacze po meblach nic nie gryzie i nie niszczy, wie że do gryzienia są jego zabawki Ma doskonałe wyczucie czasu. Szczególnie rano pilnuje czasu wstawania i wychodzenia na spacer, głośno się upomina nawet przy paru minutach opóźnienia Piesek nam urósł, zmężniał, dużo biega ze swoimi kolegami i koleżankami z psiej łączki. Ma dobry apetyt, nie boi się już jeść przy nas, nie trzeba go zachęcać do jedzenia, wie że w jego miseczce jest przygotowane jedzenie dla niego. Fajerwerki i petardy sylwestrowe bardzo go płoszyły. Nie chciał wychodzić na spacer nawet wtedy kiedy nie było hałasu. W powietrzu jednak były ślady zapachu, który źle mu się kojarzył. Zobaczymy jak będzie w następnego sylwestra. Poprzednik Tolka zupełnie zwracał uwagi na sylwestrowe hałasy
Pozdrawiam

Posted

To fakt, On ma taki pogodny ten pycholek i takie radosne, a zarazem ufne te oczęta...
On mnie tak zauroczył od początku, od pierwszego wejrzenia, że pamiętam, jak pisałam dla Niego ogłoszenia, to tekst niemalże sam mi się pisał...
Coś w tym chyba musiało być...

• 1 year later...
Posted

Hej! Właśnie mijają 4lata odkąd prowadzę hotel i w związku z tym postanowiłam się wreszcie zebrać i posprawdzać wszystkie adopcje. Mam prośbę jakbyście miały jakieś wiadomości o Tolusiu, najlepiej ze zdjęciami będę bardzo wdzięczna.