*Gajowa* Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 auraa napisał(a):Toluś nie ma szczęścia. Już myślałam,że jest szansa na dom. Niestety pani wzięła psa z Palucha. Ponoć jest tam duze zainteresowanie małymi psiakami. Kto zna kogoś z Palucha, zeby tam ogłosić małego? Napisz do dogomaniaczki APSA jest aktywną wolontariuszką na Paluchu. Mam podobną sunię Viki w BDT i też nikt sie nią nie interesuje, nawet nie wiem czy ma ogłoszenia :placz: Życzę Tolusiowi super domku. Quote
Noemi1 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Wpadam na chwilkę do Tolusia, bo muszę lecieć dalej. Będę najwcześniej w poniedziałek wieczorem. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Tolusiu! Mówię Ci dobranoc i podrzucam Cię do góry!!! Quote
auraa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 mało ciotek u Tolusia. Dziś dostałam od Pani Joanny 100zł na małego. Od Marzeny 10 zł, bo tylko tyle miała. Trzymajcie kolejny raz kciuki! Quote
auraa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Cioteczki, gdzie jesteście? Gdzie te kciuki??????????????????????? Quote
Astaroth Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Toluś już zaszczepiony na wirusy. Rozliczenie: wścieklizna 15zł wirusy 19zł transport na oba szczepienia 15zł Quote
Sarunia-Niunia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Tolusiu! Jestem u Ciebie! Dlaczego nikt Cię nie chce? Gdzie Twój domeczek??? Quote
auraa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 :lol:prosiłam o trzymanie kciuków! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kciuki za Tolusia zaciśnięte... Czyżby coś było na rzeczy...???... Jak tak, to ja trzymam bardzo, bardzo mocno!!! Quote
*Gajowa* Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Też trzymam kciuki za Tolusiowy domek . Quote
Sarunia-Niunia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dzień dobry Tolusiu :calus:! Trzymam kciuki cały czas Kochany :kciuki::kciuki::kciuki:!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Cześć Tolusiu! Jestem u Ciebie i całuję Cię w nochalek...:calus:... Quote
Agnieszka_K Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 dobry wieczór piękny kawalerze!:) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Naprawdę??? Żeby naszemu Kochanemu Tolusiowi się udało!!! Auraa! Kiedy, około której mamy spodziewać się jakichś wiadomości? Może choć jakiś mały szczególik? Quote
auraa Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 sama nie wiem! Myślę ze wieczorem astaroth coś napisze. Jeśli Pani się zdecyduje Toluś będzie miał bardzo dobry dom w Warszawie. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Byłoby cudownie! Toluś to taki Słodziak! Znam Go tylko ze zdjęć, ale zawojował moje myśli i serce...:iloveyou::iloveyou::iloveyou:... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Cześć Tolusiu! Bardzo jestem ciekawa co tam u Maluszka? Może nie jest już bezdomny? Byłoby pięknie... Quote
Astaroth Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Tolusia odwiedziła zainteresowana pani, myślę że się spodobał, ona mówi że jest przekonana na 95%, ale wygladało na 100%. Ma się odezwać najpóźniej w poniedziałek i powiedzieć czy się decyduje. Quote
*Gajowa* Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Fajnie by było... trzymam kciuki za domek. Quote
Recommended Posts