Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
I ja będę dziś rozmawiała ze znajomymi, którzy właśnie stracili 10 letniego przyjaciela...
Może tam Toluś znalazłby domek...

I co u Tolusia? I jak znajomi?

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
I ja będę dziś rozmawiała ze znajomymi, którzy właśnie stracili 10 letniego przyjaciela...
Może tam Toluś znalazłby domek...

Astaroth napisał(a):
jutro/dziś czyli poprostu w sobote zabieramy Tolusia na szczepienie, prawdopodobnie zaczniemy od wścieklizny ale zobaczymy jeszcze co wetka powie

Czekamy zatem na wieści od znajomych i od wetki :)

Posted

Toluś zaszczepiony na wściekliznę, ale nie było mojej wetki a ona robi rozliczenia bezdomniaków więc dopiero w poniedziałek powiem ile kosztowało. Będę też wiedziała ile mniej więcej kosztowałaby kastracja.

Posted

Miałam wczoraj telefon! Na razie wstępna rozmowa. Warunki bardzo dobre. Zobaczymy czy coś z tego będzie.................... Pani ma się umówić, żeby zobaczyć małego.

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Noemi poproszę o info nt. Tolusia,żeby go zareklamować ewentualnym zainteresowanym no i gdzie jest. Zainteresowani mieszkają w Tomaszowie Mazowieckim w bloku. Ewa

W poście #311 jest tekst do ogłoszeń, które robiłam dla Tolusia. Jest tam o Nim trochę wiadomości. Natomiast aktualne wieści to zapewne od aury lub noemi.
Tolusiu! Cały czas o Tobie myślę Maluchu. Może tym razem to będzie TO!!!

Posted

Toluś jest w hoteliku u Astaroth przy trasie z Warszawy na Mińsk Maz, za Sulejówkiem. Jest wielkim przylepą. Dogaduje się z psami. Ładnie jeździ samochodem, chodzi na smyczy.Wazy ok. 7-8kg. Więcej wie Astaroth.

Posted

Ja jestem u Tolusia towarzysko, śledzę jego wątek, ale nie mam z nim bezpośredniego kontaku, także wolałabym nie udzielać szczegółowych informacji na jego temat.
Dzięki auraa, że odpowiedziałaś :)
I udało się załatwić dom dla Tolka?