Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podnoszę tolusia. Nie miałam internetu a tu cisza!
Ztymi ogłoszeniami w lokalnej może dobry pomysł. Tylko nie wiem czy rzeczywiście tam coś jest.

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście podobny. Biedny, taki....... Gdzie go znalazłaś?
Ja muszę założyc wątek suni z tej wsi. Jest w hotelu u Gajowej. Ręce opadają.
A mój kot cały czas chory, rana się nie goi. Jutro dwóch lekarzy ma go oglądać........

Posted

Za hotel w lipcu wyszło mi 224zł, do tego 6zł odrobaczenie. W piątek druga dawka odrobaczenia i będzie można go szczepić. Czy rachunek wystawiać na jakąś fundację?

Posted

auraa napisał(a):
Rzeczywiście podobny. Biedny, taki....... Gdzie go znalazłaś?

wczoraj siostry koleżanka mnie poinformowała:( chodzi od domu do domu w lubelskim...
myślałam, że może trafi do jej znajomego jednak mama się nie zgodziła dzisiaj:(
nie wiem co z nim będzie - muszę go poogłaszać i na gwałt szukam domu - strasznie mi się spodobał i teraz spać przez niego nie będę;/

zaproponowałam go tam gdzie miał być Toluś - na koty trzeba go sprawdzić, ale to jeśli już by się spodobał...

Posted

Oj z tymi kotami. Na moje w ostatnim miesiącu wydałam majątek. Bambo szaleje w kołnierzu i już trzeci raz zmieniłam mu opatrunek, bo mimo klosza go ściąga. Rana jest paskudna.

Posted

auraa napisał(a):
Tak na Felę.Podaj nr konta to prześlę pieniądze. Jak się mały sprawuje?

Wysyłam numer konta na pw i poprosze dane do rachunku i jeśli mam go wysłać to adres. A u Tolusia wszystko dobrze, straszna z niego przylepa, jak nie śpi to chodzi za mną krok w krok.

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
cześć Tolusiu!

"mój Toluś" znalazł dom!:multi: przygarnęła go ciocia tej dziewczyny, która go znalazła:loveu:

Tobie też się uda maleńki!

Wspaniale wiesci:loveu:Pewnie ze Tolkowi sie uda:lol:

Posted

Tylko w jakiej? Astaroth może będzie wiedziała?
Trzeba wznowić ogłoszenia, bo juz częśc się kończy. W domu mam remont i opadam już z sił. Jeszcze muszę założyc watek porzuconej suni i przydałoby się kotu, który z koleżanką mojej córki przyjechał z nad morza. Jutro jedzie do lecznicy. Kiedy to się skończy?

Posted

W pierwszym poście zrobiłam rozliczenie. 200zł udało mi się zebrać poza dogo. Na koncie Tolusia zostało 68zł. Wykupię pakiet ogłoszeń i trzeba błagać o cud.

Posted

Mnie się wydaje, patrząc po różnych psich historiach, ze jednak ogłoszenia w gazecie najlepiej się sprawdzają. Za nie niestety tez zapłacić, ale są zawsze jakieś telefony. Oczywiście jest sporo beznadziejnych, ale w takim ogłoszeniu trzeba koniecznie napisać o wizytach przed i po adopcyjnych, Wtedy ludzie troche myślą i jest duża szansa na zalezienie obrego domku.