auraa Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Podnoszę tolusia. Nie miałam internetu a tu cisza! Ztymi ogłoszeniami w lokalnej może dobry pomysł. Tylko nie wiem czy rzeczywiście tam coś jest. Quote
Fela Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Przepraszam, że nie zaglądam tutaj, ale naprawdę czasu brak. Nadrobię jakoś inaczej ;) Quote
auraa Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 mam kłopoty z internetem. Ciocie, nie zapominajcie o małym................... Quote
Agnieszka_K Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ja pamiętam o Tolusiu, a właśnie mi doszedł na zmartwienie taki podobny do Tolusia podrzucony na wsi :( Quote
auraa Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Rzeczywiście podobny. Biedny, taki....... Gdzie go znalazłaś? Ja muszę założyc wątek suni z tej wsi. Jest w hotelu u Gajowej. Ręce opadają. A mój kot cały czas chory, rana się nie goi. Jutro dwóch lekarzy ma go oglądać........ Quote
pikola Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Hej,dajcie Tolka tu.Pasuje idealnie:lol: Poszukiwany mały/średni kudłaty szczeniak (do roku) Quote
Astaroth Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Za hotel w lipcu wyszło mi 224zł, do tego 6zł odrobaczenie. W piątek druga dawka odrobaczenia i będzie można go szczepić. Czy rachunek wystawiać na jakąś fundację? Quote
auraa Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Tak na Felę.Podaj nr konta to prześlę pieniądze. Jak się mały sprawuje? Quote
auraa Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Czytałam to ogłoszenie ale on z kotami nie za bardzo................ Quote
Agnieszka_K Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 auraa napisał(a):Rzeczywiście podobny. Biedny, taki....... Gdzie go znalazłaś? wczoraj siostry koleżanka mnie poinformowała:( chodzi od domu do domu w lubelskim... myślałam, że może trafi do jej znajomego jednak mama się nie zgodziła dzisiaj:( nie wiem co z nim będzie - muszę go poogłaszać i na gwałt szukam domu - strasznie mi się spodobał i teraz spać przez niego nie będę;/ zaproponowałam go tam gdzie miał być Toluś - na koty trzeba go sprawdzić, ale to jeśli już by się spodobał... Quote
auraa Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Oj z tymi kotami. Na moje w ostatnim miesiącu wydałam majątek. Bambo szaleje w kołnierzu i już trzeci raz zmieniłam mu opatrunek, bo mimo klosza go ściąga. Rana jest paskudna. Quote
Noemi1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 To teraz już są 2 Tolusie :( Ten Agnieszkowy tak podobny, że myślałam, że to Toluś. Quote
Astaroth Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 auraa napisał(a):Tak na Felę.Podaj nr konta to prześlę pieniądze. Jak się mały sprawuje? Wysyłam numer konta na pw i poprosze dane do rachunku i jeśli mam go wysłać to adres. A u Tolusia wszystko dobrze, straszna z niego przylepa, jak nie śpi to chodzi za mną krok w krok. Quote
Agnieszka_K Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 cześć Tolusiu! "mój Toluś" znalazł dom!:multi: przygarnęła go ciocia tej dziewczyny, która go znalazła:loveu: Tobie też się uda maleńki! Quote
pikola Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Agnieszka_K napisał(a):cześć Tolusiu! "mój Toluś" znalazł dom!:multi: przygarnęła go ciocia tej dziewczyny, która go znalazła:loveu: Tobie też się uda maleńki! Wspaniale wiesci:loveu:Pewnie ze Tolkowi sie uda:lol: Quote
auraa Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 No to bardzo dobre wiadomości! Tylko po tego nikt nie dzwoni.................. Quote
Noemi1 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 A może zrobić mu ogłoszenie w lokalnej gazecie? Quote
auraa Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Tylko w jakiej? Astaroth może będzie wiedziała? Trzeba wznowić ogłoszenia, bo juz częśc się kończy. W domu mam remont i opadam już z sił. Jeszcze muszę założyc watek porzuconej suni i przydałoby się kotu, który z koleżanką mojej córki przyjechał z nad morza. Jutro jedzie do lecznicy. Kiedy to się skończy? Quote
auraa Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 W pierwszym poście zrobiłam rozliczenie. 200zł udało mi się zebrać poza dogo. Na koncie Tolusia zostało 68zł. Wykupię pakiet ogłoszeń i trzeba błagać o cud. Quote
Noemi1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Mnie się wydaje, patrząc po różnych psich historiach, ze jednak ogłoszenia w gazecie najlepiej się sprawdzają. Za nie niestety tez zapłacić, ale są zawsze jakieś telefony. Oczywiście jest sporo beznadziejnych, ale w takim ogłoszeniu trzeba koniecznie napisać o wizytach przed i po adopcyjnych, Wtedy ludzie troche myślą i jest duża szansa na zalezienie obrego domku. Quote
Recommended Posts