auraa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 ma sporo ładnych zdjęć.Trzeba chyba zaktualizować ogłoszenia. Quote
auraa Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Zapomniały ciotki o małym.................... Quote
Noemi1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Już się melduję. Nie zapomniałam. Czy sa jakieś nowe wieści od Tolusia? Quote
auraa Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 W hotelu tyle psiaków, ze pewnie nie ma kiedy pisać. Zadzwonię i zapytam co u małego. Quote
Noemi1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 auraa napisał(a):W hotelu tyle psiaków, ze pewnie nie ma kiedy pisać. Zadzwonię i zapytam co u małego. Może uda się zdobyć choć jedną nową fotkę? Quote
auraa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 sarunia niunia wykupiła mu pakiet ogłoszeń, są na 13 stronie. Moze trzeba je edytować, ciotka jednak się tu nie pokazuje, może wyjechała. W ogłoszeniach nie ma ostatnich zdjęć Tolusia z hotelu, można je wykorzystać. Ja niestety nieogłoszeniowa jestem. Kto może pomóc? Quote
auraa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Tak. Myślę, że już pospadały na dalekie strony............. Quote
pikola Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Trzeba mu zrobic Gumtree WYROZNIONE.Z tamtad jest duzy odzew.Koszt 50zl/msc.WARTO. Quote
auraa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 z metra jest duży odzew ale trzeba mieć szczęście, zeby tam trafił. Quote
Kerian Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 A może ogłoszenie na Allegro? auraa, a może zamieścić Tolusia na CafeAnimal? Może uśmiechnie się do niego szczęście i trafi do Metra. A jeśli nie, może zrzucimy się na ogłoszenie? Jestem gotowa dorzucić się. Quote
auraa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Będę wiedziała czy ma allegro. Miał mieć .Jestem w l szoku. Na sygnale jechałam z najmłodszym kotem do lekarza, bo przyszedł do domu z wielką raną. Wygląda to paskudnie. Kot jest w kołnierzu ale i tak wyciągnął sączek. Quote
Kerian Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Biedny kiciuś :kociak::glaszcze: Nie robiłam Tolusiowi osobnego wydarzenia na Allegro - mieli razem z Amikiem na Tablica.pl, stamtąd ogłoszenia publikowanie są również na Allegro. Ale osobnego nie miał. Quote
auraa Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Bambolek ułożył się na mojej poscieli a z rany cieknie ropa........... Quote
auraa Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Oj cisza u ciebie. Toluś miał allegro i będzie miał wznowione. Dziś się załamałam:shake:. Najpierw się ucieszyłam, bo udsłuchałam, że ktoś dzwoni w sprawie psa. Myślałam, ze chodzi o Tolusia. Niestety , dzwoniła pani w sprawie bezdomnej suczki z tej samej wsi. Sunia jest u niej na działce. Do domu jej nie może zabrac bo już ma dwa przygarnięte psy zresztą stamtąd, które atakują sunię. Pani szuka hotelu, bo będzie musiała małą odwieźć do schroniska a nie chce tego robic. Mam zdjęcia w telefonie, tylko nie wiem jak je wstawić do komputera. Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Tolusiu witam Cię psinko po nieobecności! Gdzie ten domek!? Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 oj skarbeńku malutki tak bym chciała żebyś domek znalazł... auraa a może by go ogłosić w lokalnej gazecie? gdzie Toluś teraz mieszka? Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 ooo na pewno są tam jakieś gazety lokalne - naprawdę warto powiem Wam, że sama widze, że jest z tego odzew - im mniejsza mniejscowość tym lepiej! Bez porównania z ogłoszeniami w necie i plakatami był odzew z ogłoszenia w gazecie lokalnej. Spróbujcie co? Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Toluś a pogniewasz się jak zaproszę cioteczki na bazarek? Dla Ciebie wprawdzie nic nie ma ani do noszenia, ani do jedzenia, ale za to ciotki mogą siebie i swoje pociechy fajnie ubrać;) Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego dochód w jest przeznaczony na sterylizację Sabci z poderżniętym gardłem i leczenie chorej na nużycę Werki! Fajowe ciuszki dla modngo maluszka i modnej kobietki! http://www.dogomania.pl/threads/212127-*-*-*-modne-ciuszki-dla-maluszka-i-kobietki-na-dwie-pokrzywdzone-sunie-do-16.08-*-*-* Mile widziane rozgłaszanie, zapraszanie, podrzucanie itp Quote
Recommended Posts