Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w ogłoszeniu możecie napisać że ładnie chodzi na smyczy, reaguje na imię, pilnuje się, przywiązuje do właściciela (do mnie przywiązał się już po kilku dniach i beze mnie nie chce iśc na spacer, pilnuje się też w ogrodzie, nigdy nie odchodzi za daleko), myślę że z czystością w domu też nie będzie problemu, pierwsze dni w nowym domu może jeszcze sikać ale u mnie zdarza mu się sporadycznie i wydaje mi się że tylko dlatego że szczeniak który jest u mnie załatwia się jeszcze w domu i jak on to widzi to też sika.

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astaroth napisał(a):
w ogłoszeniu możecie napisać że ładnie chodzi na smyczy, reaguje na imię, pilnuje się, przywiązuje do właściciela (do mnie przywiązał się już po kilku dniach i beze mnie nie chce iśc na spacer, pilnuje się też w ogrodzie, nigdy nie odchodzi za daleko), myślę że z czystością w domu też nie będzie problemu, pierwsze dni w nowym domu może jeszcze sikać ale u mnie zdarza mu się sporadycznie i wydaje mi się że tylko dlatego że szczeniak który jest u mnie załatwia się jeszcze w domu i jak on to widzi to też sika.

ale mnie rozbawił opis załatwiania w domu:):)
Fajnie że Toluś się dobrze sprawuje, niech się nie przyzwyczaja tylko do domku szykuje:)

Posted

Jest tyle nieszczęścia, że taki zdrowy Toluś niewiele osób interesuje............
Ciociu Agnieszko, Toluś zaprasza na spacerek!:Dog_run:

Posted

auraa napisał(a):
Jest tyle nieszczęścia, że taki zdrowy Toluś niewiele osób interesuje............
Ciociu Agnieszko, Toluś zaprasza na spacerek!:Dog_run:

to idę z Tolusiem pospacerować:)
oby się nie ciągnął bo nie mam siły dzisiaj;)

Posted

Pewno tak :lol: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :dog:

Posted

I ja wreszci edotarłam do Tolusia. Przepraszam, że mnie tyle nie było, ale musiałam dwie bidy ogarnąć i dużo mi to zajęło czasu.
Ale ma nadzieję, że sytuacja przynajmniej z grubsza opanowana i będę mogła zaglądać do chłopaczka.
I piszę się na wirtualny spacerek :) Może sobie ciągnąć, dam radę :) Choć mizianko mile widziane :)

Posted

:Dog_run::Dog_run:Zapraszamy Coicie na spacerek. Jestem ciekawa ile jest takich wesołych emotikonek ze spacerującymi psiakami.............

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
czy Toluś toleruje koty?
i czy w mieszkaniu jest grzeczny (gryzie / drapie / płacze?)

przejrzałam ogłoszenia - już wiem że nie toleruje:(
szkoda bo tam gdzie chciałam go zaproponować jest kilka kotów...

Posted

Niestety koty gonił ale nie wiem, czy nie z nudów. Jednak do domu z kotami lepiej go nie proponować.
Otrzymałam wieści o Amiku. Zakumplował sie z yorkiem. W domu jest bardzo grzeczny. Nie brudzi. Kiedy chce wyjśc, piszczy pod drzwiami. Do zabawy ma równiez dzieci. Wszystko jest w porządku!