Astaroth Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 w ogłoszeniu możecie napisać że ładnie chodzi na smyczy, reaguje na imię, pilnuje się, przywiązuje do właściciela (do mnie przywiązał się już po kilku dniach i beze mnie nie chce iśc na spacer, pilnuje się też w ogrodzie, nigdy nie odchodzi za daleko), myślę że z czystością w domu też nie będzie problemu, pierwsze dni w nowym domu może jeszcze sikać ale u mnie zdarza mu się sporadycznie i wydaje mi się że tylko dlatego że szczeniak który jest u mnie załatwia się jeszcze w domu i jak on to widzi to też sika. Quote
Agnieszka_K Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Astaroth napisał(a):w ogłoszeniu możecie napisać że ładnie chodzi na smyczy, reaguje na imię, pilnuje się, przywiązuje do właściciela (do mnie przywiązał się już po kilku dniach i beze mnie nie chce iśc na spacer, pilnuje się też w ogrodzie, nigdy nie odchodzi za daleko), myślę że z czystością w domu też nie będzie problemu, pierwsze dni w nowym domu może jeszcze sikać ale u mnie zdarza mu się sporadycznie i wydaje mi się że tylko dlatego że szczeniak który jest u mnie załatwia się jeszcze w domu i jak on to widzi to też sika. ale mnie rozbawił opis załatwiania w domu:):) Fajnie że Toluś się dobrze sprawuje, niech się nie przyzwyczaja tylko do domku szykuje:) Quote
auraa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Dzień dobry! Szukamy wsparcia na opłaty za hotel! Quote
Agnieszka_K Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 zaglądam do Tolusia, może trzeba pozapraszać ludzi na wątek wiecej - w kupie siła!:) Quote
auraa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 oj, moze tak! Ja już po prostu nie mam siły:shake: Quote
auraa Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Od wczoraj nikt do Tolusia nie zajrzał ! Quote
auraa Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Tolusiu, wszyscy o tobie zapomnieli..................... Quote
Agnieszka_K Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 to ja się specjalnie zalogowałam teraz żeby do Tolusia zajrzeć;) Quote
auraa Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Jest tyle nieszczęścia, że taki zdrowy Toluś niewiele osób interesuje............ Ciociu Agnieszko, Toluś zaprasza na spacerek!:Dog_run: Quote
Agnieszka_K Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 auraa napisał(a):Jest tyle nieszczęścia, że taki zdrowy Toluś niewiele osób interesuje............ Ciociu Agnieszko, Toluś zaprasza na spacerek!:Dog_run: to idę z Tolusiem pospacerować:) oby się nie ciągnął bo nie mam siły dzisiaj;) Quote
Agnieszka_K Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 cześć chłopaku!:) reflektujesz dzisiaj znowu wirtualny spacerek?:D Quote
auraa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Pewno tak :lol: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :dog: Quote
auraa Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Tolusiu, dzień dobry! Ciekawe co nowego u chłopaka? Quote
Noemi1 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 I ja wreszci edotarłam do Tolusia. Przepraszam, że mnie tyle nie było, ale musiałam dwie bidy ogarnąć i dużo mi to zajęło czasu. Ale ma nadzieję, że sytuacja przynajmniej z grubsza opanowana i będę mogła zaglądać do chłopaczka. I piszę się na wirtualny spacerek :) Może sobie ciągnąć, dam radę :) Choć mizianko mile widziane :) Quote
auraa Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 :Dog_run::Dog_run:Zapraszamy Coicie na spacerek. Jestem ciekawa ile jest takich wesołych emotikonek ze spacerującymi psiakami............. Quote
patikack Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 a jak piecho sie miewa?? :) wspaniale wygląda :) te ucha ... ta sierść ....przepiękny :) Quote
auraa Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 ale nikt nie dzwoni....................... Quote
Agnieszka_K Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 czy Toluś toleruje koty? i czy w mieszkaniu jest grzeczny (gryzie / drapie / płacze?) Quote
Agnieszka_K Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Agnieszka_K napisał(a):czy Toluś toleruje koty? i czy w mieszkaniu jest grzeczny (gryzie / drapie / płacze?) przejrzałam ogłoszenia - już wiem że nie toleruje:( szkoda bo tam gdzie chciałam go zaproponować jest kilka kotów... Quote
auraa Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Niestety koty gonił ale nie wiem, czy nie z nudów. Jednak do domu z kotami lepiej go nie proponować. Otrzymałam wieści o Amiku. Zakumplował sie z yorkiem. W domu jest bardzo grzeczny. Nie brudzi. Kiedy chce wyjśc, piszczy pod drzwiami. Do zabawy ma równiez dzieci. Wszystko jest w porządku! Quote
patikack Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 może pomogą zdjęcia?? przydało by sie kilka... piękny piesio pięknie sie prezentuje... Quote
Recommended Posts