Kerian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Może bazarek? Mamy z TŻ-em trochę ładnych zdjęć... Ostatnio widziałam bazarek ze zdjęciami. W opisie bazarku byłyby miniaturki - kto by zechciał, mógłby kupić zdjęcie w pełnej rozdzielczości :) Quote
auraa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Byłoby wspaniale! Kazda złotówka sie liczy! Toluś spał w klatce bo trochę warczał. Musi się chłopak przyzwyczaić. Mam nadzieję, ze będzie dobrze! Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 na pewno będzie! ale to mały rozrabiaka jest troszkę widzę :) Quote
Kerian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='auraa']Byłoby wspaniale! Kazda złotówka sie liczy! Toluś spał w klatce bo trochę warczał. Musi się chłopak przyzwyczaić. Mam nadzieję, ze będzie dobrze! Oki, wieczorem przejrzę zdjęcia i wybiorę co ładniejsze. Nigdy nie robiłam bazarku, może ktoś mi pomoże? :) Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='auraa']Będę podnosić i pilnowac! i ja też, choć sama mam na głowie teraz gigantyczny bazar;) a jakie to będą zdjęcia? jako cegiełki rozumiem coś w stylu: http://www.dogomania.pl/threads/210560-Na-kastracj%C4%99-psiaka-z-DT!-Cegie%C5%82ki-w-cenach-%283-i-5-z%C5%82%29-do-28.07.-godz.-20-00 Quote
Kerian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Takich ładnych psinek to nie mam... ale mamy z TŻ trochę zdjęć kwiatów itp. Jak np. to: Może być? Quote
Fiera Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ja mam fajnefotki psiaków, jeśli są potrzebne, to chętnie prześlę na maila do wklejenia na dogo :) Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :) Quote
Kerian Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Fiera, a to są zdjęcia zrobione przez Ciebie? Ważne, żeby były to "nasze", tzn. oryginalne. Też mam dużo zdjęć z najróżniejszych kategorii, w tym i psów, ale są to cudze, wyszukane gdzieś w necie, w różnych fotogaleriach. Wolałabym ich nie dawać, bo mogą być chronione prawami autorskimi. Dlatego proponuję zdjęcia TŻ i moje ;-) Quote
auraa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Zdjęcie wspaniałe i Wy Cioteczki też! Jutro zadzwonię, żeby się dowiedzić jak sprawuje się mały rozrabiaka! Quote
Noemi1 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Kerian, jak znajdę czas, to przekopię swoje zdjęcia i też Ci podeślę, może coś Wam się nada. To są moje zdjęcia, więc nie ma problemu z prawami autorskimi :) Auraa i czekamy na wieści o Tolku :) Quote
Kerian Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 TŻ się zgodził, i wieczorem zacznę robić bazarek :) Lilia jest moja ;-) Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 dzień dobry to czekamy na bazarek, coby chociaż podrzucać!:) Quote
auraa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Mam straszne urwanie głowy! Dzień dobry maluchu! Quote
Kerian Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bazarek w trakcie tworzenia: http://www.dogomania.pl/threads/210680-Bazarek-dla-kud%C5%82acza-Tolka-w-potrzebie-do-19.07-godz.-22-00?p=17199870#post17199870 Mam nadzieję, że skończę dzisiaj. Jak długo może trwać bazarek? Wstępnie napisałam do 22.07, czyli dwa tygodnie. Quote
auraa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 chyba tak. Dłużej nie ma sensu. Dziś miałam straszne urwanie głowy, załatwianie mnóstwa róznych spraw i nagle musiałam jechać na wieś tam gdzie był Toluś. Rozmawiałam z panią, która go dokarmiała i ona stwierdziła, że hotel to było najlepsze wyjście. Toluś wymaga wychowania. Dostałam od niej 50 zł. na hotel!:multi:I obietnicę dalszego wsparcia. Do hotelu Tolusia nie miałam czasu dzwonić. Quote
Kerian Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 To już mamy coś na start :) Na razie wrzuciłam 8 zdjęć. Jeśli macie wskazówki, sugestie co do opisu, proszę o podpowiedzi. Quote
auraa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Zdjęcia są wspaniałe! :lol: Mozna je troszkę powiekszyć, bo robiłyby niesamowite wrażenie. Naprawdę sami je robiliście? Quote
Kerian Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jest 20 - tyle wystarczy? Ewentualnie mogę coś jeszcze dorzucić, ale to już jutro. Postaram się zrobić bannerek. Promujcie bazarek :) PS Dziękuję za komplement - tak, zdjęcia są nasze ;-) Nie mamy super sprzętu, ale lubimy podglądać przyrodę i czasami wybieramy się w plener z aparatem. Nie zawsze się uda, czasami coś się rozmyje itd. ;-) Zrobiłam jeszcze prosty bannerek, ale nie wiem czy rozmiar jest odpowiedni. I nie umiem podlinkować :( :oops: Quote
auraa Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Kerian, dziękuję! Może ktoś podlinkuje ten banerek ? Quote
Recommended Posts