Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może bazarek? Mamy z TŻ-em trochę ładnych zdjęć... Ostatnio widziałam bazarek ze zdjęciami. W opisie bazarku byłyby miniaturki - kto by zechciał, mógłby kupić zdjęcie w pełnej rozdzielczości :)

Posted

Byłoby wspaniale! Kazda złotówka sie liczy!
Toluś spał w klatce bo trochę warczał. Musi się chłopak przyzwyczaić. Mam nadzieję, ze będzie dobrze!

Posted

[quote name='auraa']Byłoby wspaniale! Kazda złotówka sie liczy!
Toluś spał w klatce bo trochę warczał. Musi się chłopak przyzwyczaić. Mam nadzieję, ze będzie dobrze!

Oki, wieczorem przejrzę zdjęcia i wybiorę co ładniejsze. Nigdy nie robiłam bazarku, może ktoś mi pomoże? :)

Posted

Ja mam fajnefotki psiaków, jeśli są potrzebne, to chętnie prześlę na maila do wklejenia na dogo :)

Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :)

Posted

Fiera, a to są zdjęcia zrobione przez Ciebie? Ważne, żeby były to "nasze", tzn. oryginalne.
Też mam dużo zdjęć z najróżniejszych kategorii, w tym i psów, ale są to cudze, wyszukane gdzieś w necie, w różnych fotogaleriach. Wolałabym ich nie dawać, bo mogą być chronione prawami autorskimi. Dlatego proponuję zdjęcia TŻ i moje ;-)

Posted

Zdjęcie wspaniałe i Wy Cioteczki też!
Jutro zadzwonię, żeby się dowiedzić jak sprawuje się mały rozrabiaka!

Posted

Kerian, jak znajdę czas, to przekopię swoje zdjęcia i też Ci podeślę, może coś Wam się nada. To są moje zdjęcia, więc nie ma problemu z prawami autorskimi :)

Auraa i czekamy na wieści o Tolku :)

Posted

chyba tak. Dłużej nie ma sensu.
Dziś miałam straszne urwanie głowy, załatwianie mnóstwa róznych spraw i nagle musiałam jechać na wieś tam gdzie był Toluś. Rozmawiałam z panią, która go dokarmiała i ona stwierdziła, że hotel to było najlepsze wyjście. Toluś wymaga wychowania. Dostałam od niej 50 zł. na hotel!:multi:I obietnicę dalszego wsparcia. Do hotelu Tolusia nie miałam czasu dzwonić.

Posted

Zdjęcia są wspaniałe! :lol:
Mozna je troszkę powiekszyć, bo robiłyby niesamowite wrażenie.
Naprawdę sami je robiliście?

Posted

Jest 20 - tyle wystarczy? Ewentualnie mogę coś jeszcze dorzucić, ale to już jutro. Postaram się zrobić bannerek. Promujcie bazarek :)
PS Dziękuję za komplement - tak, zdjęcia są nasze ;-) Nie mamy super sprzętu, ale lubimy podglądać przyrodę i czasami wybieramy się w plener z aparatem. Nie zawsze się uda, czasami coś się rozmyje itd. ;-)

Zrobiłam jeszcze prosty bannerek, ale nie wiem czy rozmiar jest odpowiedni. I nie umiem podlinkować :( :oops: