Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaspamowałam chyba z 10 wątków z mazowieckiego prośbą o pomoc dla Tolka i napisałam do dwóch osób z województwa. Tylko tyle mogę zrobić :( Może ktoś jeszcze "obskoczy" inne wątki z mazowieckiego i napisze, że potrzebny DT na wczoraj?

Posted

[quote name='Kerian']Na Facebooku cisza :( Dzięki, że jesteś, Agnieszko :( Jeśli możesz, podaj dalej... Toluś chyba nie dogaduje się z kotami :([/QUOTE]

no tak to bym może miała kogoś na Dt, ale inaczej nie widzę zupełnie opcji:( wszędzie pełno psiaków:(
a to DT awaryjne czy na dłużej?

Posted

[quote name='Kerian']Nie, ale zaraz spróbuję. Dziękuję :)[/QUOTE]

napisałam jej smsa bo chyba ostatnio jest rzadko na dogo, więc też myślę, że może nie pomóc, ale może kogoś zna albo będzie mieć pomysł bo Ona często ma do czynienia z nagłymi przypadkami;)

Posted

Cioteczki! Cudem mamy hotel na dwa tygodnie, może dłużej. Marzena z kotem w ten deszcz nie mogła jechać do Warszawy. Do przystanku autobusowego 4km. Ale siedzi tam jak na szpilkach. Prawdopodobnie dziś wieczorem lub najpóźniej jutro moja siostrzenica z siostrą pojadą po małego ( wezmę ketonal i może tez pojadę, choć się boję) i zawiozą Tolusia do hotelu.
Poniewaz jest mały cena ma być do przeżycia. Szczegóły podam kiedy będe już wszystkiego pewna.
Dziękuję jednej cioteczce, na którą zawsze mogę liczyć. Bez jej pomocy Toluś znowu byłby bezdomny.:Rose: Ale obiecałam ,że jej z tym nie zostawię.
I teraz błagamy o pomoc! Juz mam obietnice od kilku poważnych osób ale to mało. Liczy się każde 5 zł. Mam nadzieję, że takie cudo w końcu znajdzie dom. W hotelu będzie również wychowywany co jest bardzo ważne.

Posted

Jeśli znalazłby się jakiś dom tymczasowy to byłoby cudownie.
Cioteczki! Cudem mamy hotel na dwa tygodnie, może dłużej. Marzena z kotem w ten deszcz nie mogła jechać do Warszawy. Do przystanku autobusowego 4km. Ale siedzi tam jak na szpilkach. Prawdopodobnie dziś wieczorem lub najpóźniej jutro moja siostrzenica z siostrą pojadą po małego ( wezmę ketonal i może tez pojadę, choć się boję) i zawiozą Tolusia do hotelu.
Poniewaz jest mały cena ma być do przeżycia. Szczegóły podam kiedy będe już wszystkiego pewna.
Dziękuję jednej cioteczce, na którą zawsze mogę liczyć. Bez jej pomocy Toluś znowu byłby bezdomny.:Rose: Ale obiecałam ,że jej z tym nie zostawię.
I teraz błagamy o pomoc! Juz mam obietnice od kilku poważnych osób ale to mało. Liczy się każde 5 zł. Mam nadzieję, że takie cudo w końcu znajdzie dom. W hotelu będzie również wychowywany co jest bardzo ważne.

Posted

Mam znajomy dt, odpłatny 250 zł plus karma , aczkolwiek nie rozmawiałam o przyjęciu kolejnego psa iżadnej grawarancji nie ma. Proszę się nad tym zastanowić a ja zatelefonuje . Resztę sprawa bedzieci sami załawiać .Ten dt jest na trasie do Lublina , pod Warszawą w Koniku Małym oględniej za Aninem . Obecnie adopcje -dramat. Szkoda ,że maluch nie był uczony chodzenia na smyczy. Ile miesięcy ma Toluś ? Jest prześlicznym psiakiem na ulicy zdziczeje i może się stać ofiarą wypadku komunikacyjnego :( Ewa

Posted

Jeśli znalazłby się jakiś dom tymczasowy to byłoby cudownie.

Posted

napisała mi smsa koosiek, sama nie da rady, ale zaproponowała dwie osoby na awaryjne DT, choć nie sądzę żeby udało się teraz mu znaleźć tak na szybko,

zamiast allegro może lepiej wystawcie bazarek cegiełkowy? jak coś mogę pomóc go robić, sama nie zrobię cegiełkowego, bo teraz prwadzę jeden (w mojej sygnaturce). Allegro nawet przy wielkich tragediach ostatnio bardzo słabo idzie:(

Kerian pisałam do Ciebie, ale skrzynka full:)

Posted

Skrzynka już odetkana... ;-)
Właśnie tez zauważyłam, że allegro cegiełkowe ostatnio kiepsko idzie :( Akurat prowadzę dla staruszka Tadzia, cegiełki kupiło tylko 6 osób :(

Posted

[quote name='Kerian']Skrzynka już odetkana... ;-)
Właśnie tez zauważyłam, że allegro cegiełkowe ostatnio kiepsko idzie :( Akurat prowadzę dla staruszka Tadzia, cegiełki kupiło tylko 6 osób :([/QUOTE]

EHH U MNIE TAM SAMO;/ Samba szczenie z połąmaną żuchwą miałą 5 i Saba z poderżniętym gardłęm tez jakoś tak:( więc na hotelik nie dadzą...

Posted

Toluś bardzo tymczasowo w hoteliku. Bardzo się biedny bał, cały się trząsł. Ale teren zaznaczał!:cool3:
Jestem bardzo ciekawa jak sie będzie zachowywał i czy będzie żył w zgodzie z innymi psiakami, których tam trochę było. Trzymajcie mocno za niego kciuki. Dziękuję, że znalazł bezpieczne schronienie.
W samochodzie cudo! jakby nigdy nic innego nie robił tylko jeździł.:lol:
Kto może nam pomóc finansowo! Bardzo prosimy!