Sarunia-Niunia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Fajnie byłoby gdyby Toluś miał domek... Z tego co piszesz Astaroth jest szansa... Pozostaje nam teraz tylko mocno trzymać kciuki za naszego Tolusia...:kciuki::kciuki::kciuki:... Quote
auraa Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Siostra tej pani, dała najlepszy pod słoncem dom mojej tymczasowiczce Kikuni. Myślę, że gdy Pani się zdecyduje, Toluś będzie miał wspaniały dom. Quote
Noemi1 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 I ja wreszcie dotarłam. Oczywiście kciuki już bardzo mocno zaciśnięte i czekam na pozytywne wieści :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tolusiu! Odwiedzam Cię i wciąż mam zaciśnięte kciuki...:thumbs::thumbs::thumbs:.... Quote
auraa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Jutro wielki dzień Tolusia!!!!!!!!!!Jest to miłość od pierwszego wejrzenia! Proszę o jeszcze mocniej zaciśnięte kciuki, oby wszystko było dobrze. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 auraa napisał(a):Jutro wielki dzień Tolusia!!!!!!!!!!Jest to miłość od pierwszego wejrzenia! Proszę o jeszcze mocniej zaciśnięte kciuki, oby wszystko było dobrze. Czyli co? Pani nie czeka z decyzją do poniedziałku:-o? Naprawdę? To SUPER:bigcool:!!! Tolusiu! Jeszcze tylko troszkę i będziesz miał swój domek, swoją Panią i Serce, które Cię pokocha... i Ty będziesz mógł kochać:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!! Quote
*Gajowa* Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Czy Toluś jedzie do domku jutro ? Trzymam kciuki żeby już nic sie nie zmieniło :thumbs: Quote
pikola Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Jejku,wreszcie dobre wiesci..Toluniu oby to byl ten domek.Trzymam kciuki:lol: Quote
obraczus87 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Poznalam Tolusia osobiście :) wspanialy psiak :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 auraa napisał(a):Trzymajcie mocno! :thumbs::kciuki::thumbs::kciuki:...Trzymamy bardzo, bardzo mocno...:thumbs::kciuki::thumbs::kciuki: Quote
Noemi1 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Trzymam tak mocno, że aż mnie pięści bolą, ale trzymam nadal :thumbs::thumbs::thumbs: I czekam na wieści... Quote
Astaroth Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 koło godz 12 Toluś pojechał do nowego domu Quote
*Gajowa* Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Wspaniałe wieści !!! Tolusiu bądź szczęśliwy ... Quote
pikola Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Wreszcie:mdleje:Az dziw bral ze taki cudak tak dlugo na domek czekal:lol: Ale wreszcie sie doczekal Toluniek kochany:loveu::bigcool: Toluniu badz szczesliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
Noemi1 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ale SUPER wieści :multi::angel::Dog_run::sweetCyb::bigcool: Dużo miłości i szczęścia Tolusiu :) Quote
auraa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Wieści z domu Tolusia. Śliczny, ładniejszy niż na zdjęciach, bardzo mądry. Pięknie przespał całą noc na swoim posłanku. Niczego nie zaznaczył. Zapoznał się z kolegami i sąsiadami a teraz jest na działce i łapie muchy! Państwo są bardzo zadowoleni.:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nie było mnie prawie dwa dni, ale podglądałam wątek przez internet w telefonie:wink:. Tolusiu! Gratuluję Ci domku i jestem dumna, że jesteś grzecznym chłopczykiem:buzi:!!! Mam nadzieję, że Toluś da swoim Państwu wiele szczęścia i radości, a już napewno da mnóstwo miłości i będzie oddany z całego swojego psiego serduszka:iloveyou:! Wszystkiego dobrego dla Domku i Tolusia i wiele, wiele wspaniałych wspólnych dni:Rose::Rose::Rose:!!! I mam nadzieję, że będziemy mogli liczyć na wiadomości od Tolusia i Jego Domku!!! Quote
auraa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Na pewno. Jestem w stałym kontakcie z "ciocią" Tolusia. Teraz Chłopak musi się zapoznać z Kikunią. Jestem ciekawa jak przebiegnie to spotkanie.:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A Kikunia to kto? Auruniu! Mizianka dla Tolusia i pozdrówka dla Jego Pani...:):):)... Quote
Astaroth Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Rozliczenie hotelu: 248zł - za sierpień, rachunek wysłany 72zł- wrzesień, rachunek postaram się wysłać w tym tygodniu plus szczepienia o kórych pisałam wcześniej Quote
auraa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 No i Astaroth sprowadziła nas na ziemię!!!!!!!!!!!;) zrobię rozliczenie. Ciotki wspomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agnieszka_K Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 wspaniale Tolusiu tak się cieszę!!!!:):):):):):) cudownego nowego życia! Quote
auraa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Rozliczenie w pierwszym poście. Brakuje 126zł Proszę o wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts