Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siostra tej pani, dała najlepszy pod słoncem dom mojej tymczasowiczce Kikuni. Myślę, że gdy Pani się zdecyduje, Toluś będzie miał wspaniały dom.

Posted

Jutro wielki dzień Tolusia!!!!!!!!!!Jest to miłość od pierwszego wejrzenia! Proszę o jeszcze mocniej zaciśnięte kciuki, oby wszystko było dobrze.

Posted

auraa napisał(a):
Jutro wielki dzień Tolusia!!!!!!!!!!Jest to miłość od pierwszego wejrzenia! Proszę o jeszcze mocniej zaciśnięte kciuki, oby wszystko było dobrze.

Czyli co? Pani nie czeka z decyzją do poniedziałku:-o? Naprawdę? To SUPER:bigcool:!!!
Tolusiu! Jeszcze tylko troszkę i będziesz miał swój domek, swoją Panią i Serce, które Cię pokocha... i Ty będziesz mógł kochać:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!

Posted

Wreszcie:mdleje:Az dziw bral ze taki cudak tak dlugo na domek czekal:lol:
Ale wreszcie sie doczekal Toluniek kochany:loveu::bigcool:

Toluniu badz szczesliwy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wieści z domu Tolusia. Śliczny, ładniejszy niż na zdjęciach, bardzo mądry. Pięknie przespał całą noc na swoim posłanku. Niczego nie zaznaczył. Zapoznał się z kolegami i sąsiadami a teraz jest na działce i łapie muchy! Państwo są bardzo zadowoleni.:lol:

Posted

Nie było mnie prawie dwa dni, ale podglądałam wątek przez internet w telefonie:wink:.
Tolusiu! Gratuluję Ci domku i jestem dumna, że jesteś grzecznym chłopczykiem:buzi:!!!
Mam nadzieję, że Toluś da swoim Państwu wiele szczęścia i radości, a już napewno da mnóstwo miłości i będzie oddany z całego swojego psiego serduszka:iloveyou:!
Wszystkiego dobrego dla Domku i Tolusia i wiele, wiele wspaniałych wspólnych dni:Rose::Rose::Rose:!!!
I mam nadzieję, że będziemy mogli liczyć na wiadomości od Tolusia i Jego Domku!!!

Posted

Na pewno. Jestem w stałym kontakcie z "ciocią" Tolusia. Teraz Chłopak musi się zapoznać z Kikunią. Jestem ciekawa jak przebiegnie to spotkanie.:lol: