Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='auraa']Zobaczymy!
Toluś ponoć specjalnie nie tęskni. Dobrze, że nie jest sam.[/QUOTE]

To dobrze... tak się martwiłam, że dopadnie go depresja z powodu Amika.

Posted

Ciotki, Toluś traci tymczas.:-(
Sytuacja się skomplikowała i Marzena natychmiast musi wracać do Warszawy. Z ludźmi, którzy go dokarmiali nie ma kontaktu. Toluś po zabraniu Amika potrzebuje większego kontaktu z człowiekiem. Ucieka z kojca. Ze względu na pogodę tam nie ma nikogo kto by wzmocnił kojec.Tam jest remont. Biega między materiałami budowlanymi. Pogryzł worki z cementem i gania koty, które Marzena dokarmia. Nie wiem co robić. Ja go nie wezmę ze względu na to, że niedługo idę do szpitala a w tej chwili więcej leżę niż chodzę. I nie mam siły opiekować się swoim zwierzyńcem. Tolusiem trzeba się zająć. To piękny i mądry pies ale się zmarnuje.:shake:
Pomocy!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tolek nie moze zostać sam, bo ucieknie. Nauczył się podkopywać pod ogrodzeniem a tam nie ma podmurówki. Marzena jutro musi wyjechać i nie wiadomo kiedy wróci. Tolek terroryzuje koty i to też jest problemem. Pestka Marzeny boi się wyjść na podwórko lub wrócić do domu. Kiedy psy były razem zajmowały się sobą. Teraz Tolek chce wszystkich ustawiać. Co robić? Kto moze dac tymczas?Gdybym była zdrowa jakoś dała bym radę ale kiedy cały czas jestem na lekach przeciwbólowych i przygotowuję się do operacji nie mogę się tego podjąć.
Marzena nie umie wychowywać psów i sobie nie radzi. To kociara.
Ludzie , którzy go dokarmiają też są tam na działce a mieszkają chyba w Sulejówku.

Posted

Ludzie, którzy go dokarmiają nie wezmą go, bo mają starego jamnika, który nie toleruje innych psów. Jutro Toluś ląduje na ulicy i to jest nieuniknione.