auraa Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Maluchy proszą o pomoc. Wykupiłam pakiecik ale to mało! Quote
auraa Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Pokażcie się małe! Nawet nie potrafię wiele powiedzieć o ich charakterach................... Quote
pikola Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Zapisuje.Piekne cudaki.A moze alegro im zrobic?Spytam jednej cioci napewno zrobi:lol: Quote
dwbem Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Takie słodkie maluchy. Szkoda, że nie mogę ich wziąć. Może uda mi się namówić kogoś ze znajomych choć będzie trudno, każdy ma po parę psów. Ja zresztą też. Quote
auraa Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Jeśli możesz, bardzo proszę!. One tam dziczeją! Quote
Kerian Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Cudowne psinki! Jutro będą miały ogłoszenie na allegro :) Poproszę tylko o dane do kontaktu w sprawie adopcji, które mogę podać w ogłoszeniu. Quote
pikola Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Raczej chyba nie,tez trafilam tu przypadkiem a to takie piekne psiaki.Jak mozesz to zrob,zawsze jakas to szansa moze ktos je wypatrzy.. Quote
auraa Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Nie nie ma . Ciotki, pomóżcie im zaistnieć. Ja nie jestem zarejestrowana na Facebooku! Quote
pikola Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Kerian napisał(a):Cudowne psinki! Jutro będą miały ogłoszenie na allegro :) Poproszę tylko o dane do kontaktu w sprawie adopcji, które mogę podać w ogłoszeniu.Dane do kontaktu potrzebne:lol: Quote
Kerian Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Amik i Toluś ogłaszają się na: http://tablica.pl/oferta/dwa-przesympatyczne-mlode-kudlaczki-szukaja-domu-ID7mzD.html :) W ciągu godziny to samo ogłoszenie będzie też widoczne na allegro. W ogłoszeniu jest mój e-mail, nie można go było zmienić (taki adres mam w danych allegro i nie szło tego "obejść"), ale numery telefonu są Wasze. Oczywiście, jeśli ktoś do mnie napisze, podam dalej :) Quote
Recommended Posts