Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaaasia']http://img29.imageshack.us/img29/7076/dsc06774v.jpg Brudny pies to szczęśliwy pies :lol:
Super, że znalazł domek :multi:

No:multi: i też ma pręgowaną siostrzyczkę ;)

[quote name='monia&nero']Super że znalazł domek!

Udało się, tak długo czekał...teraz jest szczęsliwy :multi:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gratulacje!
Szczęśliwy pysio to najlepsze podziękowanie;)
A Twoje marzenie rozumiem, bo ja swoje spełniłam i trojaczki są najlepszym co w życiu mam :)

Nie ma większej radości jak uszczęśliwianie nieszczęśliwych psiaków...to daje mi tyle radośći...:lol:

[quote name='bira']cudowny pies :-) wspaniale, ze znalazl domek :-)

Tak to była już najwyższa pora.....jak tylko się o nim dowiedziałam to spać nie mogłam...całą zimę siedział w schronie, a myśmy o nim nie wiedzieli:shake:

[quote name='unikatowydiament']najważniejsze że znalazł domek,a Ty na pewno spełnisz swoje marzenia:)

Tak, kiedyś sie spełni...uratuję jakąś biedę i już nie oddam....:razz:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hecia13 napisał(a):
Jak tam tunel? Sabinka dalej pilnuje? :D

No pilnuje...tunel fajny na upały:eviltong:, pokopie, pokopie i się tam chowa....ale ma radochę:lol:

Alicja napisał(a):
sprawdzimy dziś i ufocimy :)

Jedziemy pokopać , pospiskować i pojeść ;)

I byli, pokopali, pospiskowali i chyba pojedli;)....fajnie było:multi:, bardzo lubimy jak takie goscie fajne nas odwiedzają, a Ozzulek nawet z Sabinką razem pływał...tak sie fajnie dzieci bawiły:lol: i było ufocone coś....:eviltong:

unikatowydiament napisał(a):
dzieńdoberek:)

Witanko:lol:

Kaaasia napisał(a):
Na efekty focenia czekam z niecierpliwością :grins:

Ja też czekam....:razz:

Alicja napisał(a):
fotki są , ale dogo umarło a teraz z upału umieram ja

W taki upał to wszystko pada.....:mdleje:

hecia13 napisał(a):
Łomatko, nie dziwię się, ja też umieram i jeszcze mi kostki na dodatek spuchły... Ten upał to jakaś masakra. Przez prawie 7 lat pobytu w Nigerii nie doświadczyłam takich koszmarnych upałów :angryy:

O biedna Ty...wszyscy się męczą....:shake: a Sabinka to nie wie gdzie ma się podziać..prysznic ..zamiast spacerów, kąpiele w stawie....pomagam jej jak mogę.....wentylator 24h ciągle i 30 stopni nie mniej w chałupie...zdechnąć idzie...ale takie jest lato i wiecie co ja i tak wolę te upały niz mróz:eviltong:

Kaaasia napisał(a):
Wybaczam brak fotek bo sama się rozpuszczam :mdleje:

Ja też...:eviltong:

Posted

Eh, u mnie ze 35 stopni na zewnątrz, 32 w mieszkaniu (stare budownictwo, cegły nieizolowane jak się nagrzeją to jakby człowiek w piecu siedział...) wiatraki non stop powłączane, zamówiłam sobie żyrandol z wiatrakiem, ale jeszcze nie dotarł :(

Posted

[quote name='Alicja']Żyjesz :multi:

fotek jest tysiąc pińćset sto dziewińćset :) ino nie ma kto przerobić ...a ja wracam z pracy ugotowana ....[/QUOTE]

Jeszcze żyje:eviltong: ale zdechnąć idzie...:eviltong:

[quote name='hecia13']Eh, u mnie ze 35 stopni na zewnątrz, 32 w mieszkaniu (stare budownictwo, cegły nieizolowane jak się nagrzeją to jakby człowiek w piecu siedział...) wiatraki non stop powłączane, zamówiłam sobie żyrandol z wiatrakiem, ale jeszcze nie dotarł :([/QUOTE]

No, 30 w chałupie na zewnątrz jest 38 i wiatraki nie pomagają......:mdleje: Sabinka już nie wie jak leżeć jak sie schłodzić.... fajnie że jest lato!!!!!!:eviltong:

[quote name='unikatowydiament']hello:)

mizianki zasyłamy[/QUOTE]

Hello:lol:

Posted

U mnie dzisiaj się zachmurzyło, ale deszczu ani widu ani słychu... Temperatura w domu 33 stopnie :-o Psy jak nieżywe leżą pokotem, nie chcą jeść, tylko wodę piją

Posted

[quote name='hecia13']U mnie dzisiaj się zachmurzyło, ale deszczu ani widu ani słychu... Temperatura w domu 33 stopnie :-o Psy jak nieżywe leżą pokotem, nie chcą jeść, tylko wodę piją[/QUOTE]

Też sie chmurzyło popołudniem ale deszczu nima....temperatura nie spada....dziś na dworze pokazywało 41 stopni:crazyeye:, w domu ciągle 30, biedne te nasze robaczki:shake:

[quote name='monia&nero']przyszłam życzyć miłego weekendu :hand::ylsuper:[/QUOTE]

Dzięki kochana i Tobie życzę miłego weekendu :loveu:

Posted

Dwie godziny temu, dwa lata temu odeszła moja córeczka Dianusia:-(, miała by we wrześniu dopiero 7 lat.....:-(:-(:-(
Ten dzień zmienił całe moje życie.....nigdy Ciebie kochana nie zapomnę, nigdy:-(

Posted

U mnie druga rocznica była 04.07 tylko ja miałam to szczęście, że z moim boksiem przeżyłam wspólnie 16lat, ale ile by ich nie było to zawsze za krótko :shake:

Posted

Dzięki kochani za dobre słowo...czas leci tak szybko:shake: ale podobieństwo jest co? Ach te pręguski :loveu:
To dzięki Sabince pozbierałam się po śmierci Dianki i kofam ją nad życie całe moje......a dzięki Alusi mam foteczki fajne:lol:
Sabinka wodolot :eviltong: