sabinka40 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Nasze spacerkowanie:lol:, Sabina ma coś z kozy, też skacze na pochyłe drzewa:evil_lol: Quote
monia&nero Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ale fajne zdjęcia :) Sabcia - koza na drzewie super:) Quote
sabinka40 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 monia&nero napisał(a):ale fajne zdjęcia :) Sabcia - koza na drzewie super:) Dzięki:lol: Wpadłam jakie zdjęcia powklejać bo taka galeryjka zaniedbana :eviltong: Mam tyle zdjęć, ale jakoś czasu mało;) pozdrawiam:loveu: Quote
monia&nero Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 wklejaj wklejaj. Już nie mogę sie doczekać kolejnych fotek ślicznoty Quote
bira Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ale córkę masz zdolną. Chylę czoła :-) A zdjeia spacerkowe super :-) Jesssu jak ja dawno w lesie nie byłam... Ale w lutym jadę do Polski to się wyspacerkuję ;-) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ale cudna Sabinka:loveu: wygląda jak poszukiwaczka skarbów, albo jakby zdobywała nowe lądy... jednym słowem sportswomen:loveu: Quote
sabinka40 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 monia&nero napisał(a):wklejaj wklejaj. Już nie mogę sie doczekać kolejnych fotek ślicznoty Dzisiaj leje od rana:cool3: niestety, to może znajdę chwilkę i coś wkleję:lol: bira napisał(a):Ale córkę masz zdolną. Chylę czoła :-) A zdjeia spacerkowe super :-) Jesssu jak ja dawno w lesie nie byłam... Ale w lutym jadę do Polski to się wyspacerkuję ;-) Saba to bardzo ciekawskie i odważne dziecko:eviltong:, wszedzie wlezie, nie ma dla niej rzeczy niemożliwych:evil_lol:, musze bardzo ją pilnować;) Wracaj do Polski i szybko do lasu.....:eviltong: Alicja napisał(a):Iza to w Baranowicach ?? No:lol:, mówiłam że tam fajnie...warto tam się przespacerować, to tylko pare kilometrów:eviltong: idziecie z nami? Na Gichcie juz byłaś, jeszcze pare ciekawych miejsc zostało:lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale cudna Sabinka:loveu: wygląda jak poszukiwaczka skarbów, albo jakby zdobywała nowe lądy... jednym słowem sportswomen:loveu: Sabina tak się własnie zachowuje na spacerkach:eviltong: Quote
sabinka40 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Dzisiaj leje od rana, wieje i jest zimno....:puppydog:, a wczoraj jeszcze słonko świeciło.. Tak było jeszcze wczoraj... My chcemy słoneczko:mad:, my chcemy na spacerek:obrazic: Quote
Alicja Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ja też poproszę słoneczko , bo mieliśmy jutro na spacerek jechać :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 I bardzo dobrze Sabinka robi :) śliczne foty ;) Quote
monia&nero Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 to chociaż może takie słoneczko Wam podaruję Ps. ja też mam dość tej pogody! Miłego wieczoru :) Quote
sabinka40 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='Alicja']Ja też poproszę słoneczko , bo mieliśmy jutro na spacerek jechać :( Koszmar z tą pogodą:angryy:, dzisiaj jeszcze tak wieje że zamiast spacerować to można polatać :diabloti: [quote name='Chiquita&DeeDee']I bardzo dobrze Sabinka robi :) śliczne foty ;) :loveu: [quote name='monia&nero']to chociaż może takie słoneczko Wam podaruję Ps. ja też mam dość tej pogody! Miłego wieczoru :) Dziękujemy za słoneczko, śliczne bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 WOW jakie słoneczko :loveu: Ciężarki do kieszeni trzeba brać jak wychodzi się na spacer Quote
sabinka40 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Mozna by latawca puszczać:evil_lol:, albo latwice wypuscić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 sabinka40 napisał(a):Mozna by latawca puszczać:evil_lol:, albo latwice wypuscić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co ...ładnie byśmy wyglądały ...takie powabne :) Masz ten adres do Rybnika ?? Będę dzwonić jutro do Ciebie kole 12 ;) Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 sabinka40 napisał(a):Miałaś dzwonić:mad: no wlasnie mialam znów takie coś jak wczoraj że nie łączyło mnie ... wczoraj tak 2 godziny się krzaczyło , zadzwonie jutro między 10 a 12 Quote
sabinka40 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Jutro jadę w trasę...pogadamy jak wrócę:lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 sabinka40 napisał(a):Jutro jadę w trasę...pogadamy jak wrócę:lol: o której jedziesz i gdzie ???:) Quote
sabinka40 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Aluś po ósmej na Warszawę z Charlim lecę i wracam z Setim:lol: Wczoraj Tofika do nowego kochajacego domku zawiozłam:multi:, dla takich chwil warto.... wcześnie wstać:eviltong: Dobry wujo Darek sponsoruje dzisiejszy wyjazd, daje kierowcę z samochodem i pełny bak oczywiście:iloveyou: Dobry wujek!!!!!!! Quote
sabinka40 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 fotki z grudnia jak Alusia z Ozzulkiem byli w Żorach na spacerku z nami:lol: Quote
Recommended Posts