ChiqDeeWikiXenia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 No i się uryczałam... :placz: tak niestety jest.. i czy to się kiedyś zmieni?:-( Sabinko, a masz jakieś zdjęcie Dianki[']? Nie odpisałaś mi wcześniej? Miłego dnia życzę w tym szale:buzi: Ja świąt nie lubię... EDIT : pożyczyłam - do mnie - mam nadzieję, że się nie pogniewasz. Quote
sabinka40 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='monia&nero']a czy mogę prosić zdjęcie kotków okupujących choinkę:cool3: Jasne zrobię i wstawię:evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']No i się uryczałam... :placz: tak niestety jest.. i czy to się kiedyś zmieni?:-( Sabinko, a masz jakieś zdjęcie Dianki[']? Nie odpisałaś mi wcześniej? Miłego dnia życzę w tym szale:buzi: Ja świąt nie lubię... EDIT : pożyczyłam - do mnie - mam nadzieję, że się nie pogniewasz. Nie gniewam sie, nawet sie cieszę....też nie lubię świąt!!!!! Kochana moja Dianka więcej zdjęc jest na stronie 17.... Quote
Yana Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='sabinka40'] PSIE ŚWIĘTA..... ŚWIĘTA, ŚWIĘTA, ŚWIĘTA, CZAS RODZINNYCH WZRUSZEŃ, PACHNĄCE IGLIWIEM, PIERNIKIEM I SUSZEM. PREZENTY POD CHOINKĄ PIĘKNIE PAKOWANE, OD SERCA I Z SERCEM SOBIE DAROWANE. ZA OKNEM ŚNIEG PADA I ZIMA PRAWDZIWA, NA PODWÓRKU PIES CHUDY, OBOK BUDA KRZYWA. ŁAŃCUCH OTULA JEGO BIEDNE KOŚCI, PUSTA MISKA STOI, PSINA CIĄGLE POŚCI... LUDZIE ZAGONIENI I CZASU NIE MIELI, O BIEDNYM AZORKU WSZYSCY ZAPOMNIELI... ŚWIĘTA, ŚWIĘTA I PO ŚWIĘTACH, PIES CZEKA NADAL GŁODNY, MISKA ZAMARZNIĘTA. SKULIŁ CHUDE CIAŁKO, AZOR W BUDZIE ZIMNEJ STRASZNIE, TRZĘSĄC SIĘ Z ZIMNA OKROPNIE, ZASNĄŁ BIEDNY AZOREK, ZASNĄŁ JUŻ NA ZAWSZE...... [SIZE=2]Przepraszam, ale tak mnie wzieło i sie zrymowało....... smutny ten Twój wiersz, ale niestety prawdziwy... :-( Quote
sabinka40 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 W naszym mieście jest weterynarz który nadal obcina uszy i ogonki psiakom...to wiedziałam i nienawidzę tego człowieka, zawsze był draniem, ale to co usłyszałam wczoraj to mnie powaliło całkiem....obcina ogonki też starszym psiakom:angryy: obciął ogonek szczeniakowi boksera ok 3 miesięcy...jak ci ludzie mogli dać to zrobić, a ten drań to zrobił....te ludziska też zasiądą do stołu i będą dzielić sie opłatkiem... Quote
sabinka40 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Trochę na wesoło...Ryszard i choinka:eviltong: A Wy co macie na choince? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [FONT=Georgia]ja mam mróz bo stoi póki co na balkonie ;) Ryszard ładnie się wkomponował w igiełki :evil_lol:[/FONT] Quote
sabinka40 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Mróz;) też ładnie:evil_lol: Nie wiem czy bombki w tym roku długo na choince powiszą....:evil_lol: Quote
monia&nero Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 sabinka40 napisał(a):W naszym mieście jest weterynarz który nadal obcina uszy i ogonki psiakom...to wiedziałam i nienawidzę tego człowieka, zawsze był draniem, ale to co usłyszałam wczoraj to mnie powaliło całkiem....obcina ogonki też starszym psiakom:angryy: obciął ogonek szczeniakowi boksera ok 3 miesięcy...jak ci ludzie mogli dać to zrobić, a ten drań to zrobił....te ludziska też zasiądą do stołu i będą dzielić sie opłatkiem... :angryy::angryy::angryy: co za drań, co za "ludzie":angryy::angryy::angryy: Quote
monia&nero Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 http://img263.imageshack.us/img263/3664/dscf3508x.jpg przyczajony tygrys:loveu: A gdzie można nabyć takie wspaniałe ozdoby choinkowe:lol::cool3: Quote
Alicja Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 chwała na wysokości ...:) http://img692.imageshack.us/img692/3857/dscf3511g.jpg ale ładnie by wygladalo jakby jeszcze 3 małe czarne wkroczyły na gałązki :errrr: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Śliczna Dianka:loveu: A kotecek to najlepsza ozdoba choinki:evil_lol: Najlepiej wszystkie kotecki:loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Iza , kotecek waży ok.600gram .... taki mały gliździon , ale został odrobaczony i odpchlony i najważniejsze ma domek ...teraz tylko pozostała 3. Quote
Misia&Ruby Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :x-mas: [FONT=Garamond]Wesołych Świąt!!![/FONT] :tree1: Quote
bira Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja też mam kotecka na choince... A co, nie będę gorsza ;-) Wesołych Świąt :-) Quote
sabinka40 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='monia&nero']:angryy::angryy::angryy: co za drań, co za "ludzie":angryy::angryy: :angryy: !!!!!! [quote name='monia&nero']http://img263.imageshack.us/img263/3664/dscf3508x.jpg przyczajony tygrys:loveu: A gdzie można nabyć takie wspaniałe ozdoby choinkowe:lol::cool3: Orginalne ozdoby:evil_lol: Alicja ma trzy polecam:evil_lol: [quote name='Alicja']chwała na wysokości ...:) http://img692.imageshack.us/img692/3857/dscf3511g.jpg ale ładnie by wygladalo jakby jeszcze 3 małe czarne wkroczyły na gałązki :errrr: tak, tak wiem ale choinka jest za mała:evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Śliczna Dianka:loveu: A kotecek to najlepsza ozdoba choinki:evil_lol: Najlepiej wszystkie kotecki:loveu: Była cudowna Tak najlepsza:evil_lol: [quote name='Alicja']Iza , kotecek waży ok.600gram .... taki mały gliździon , ale został odrobaczony i odpchlony i najważniejsze ma domek ...teraz tylko pozostała 3. trzymam kciuki za kociaki... [quote name='monia&nero'] Dzięki i wzajwmnie:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Wesołych Świąt Dzięki i wzajemnie:loveu: [quote name='Misia&Ruby']:x-mas: [FONT=Garamond]Wesołych Świąt!!![/FONT] :tree1: dzięki i wzajemnie:loveu: [quote name='bira']Ja też mam kotecka na choince... A co, nie będę gorsza ;-) Wesołych Świąt :-) Fajnie:eviltong: Dzięki za życzenia i Tobie Wesołych Świąt:lol: Quote
sabinka40 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Zdrowych i spokojnych Świąt:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Sabinko jak to ban?:crazyeye: Quote
Alicja Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Bana złapały osoby spamujące życzeniami po wątkach .Ban jest chyba 24 ,albo 48 godzinny z tego co kojarzę. W regulaminie dogo jest zapis o niespamowaniu wątków , życzenia wstawiamy u siebie oraz w Galerii Życzeń . Galeria Życzeń http://www.dogomania.pl/threads/127180-Galeria-%C5%BBycze%C5%83?p=18259326#post18259326 Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ¯“- „„_„~՟՞՟-„ ¯“-„„~” „~” ““~„ ╬ ”՟՞ „~” ¯“-„ / \\ »̯̆« ⋮ / \ \ »̯̆« / \ \ »̯̆« »̯̆«»̯̆« /▂▂\/_______»̯̆«»̯̆«»̯̆« | o |_________\«»̯̆«»̯̆« | █ | ȖȖ ȖȖ |»̯̆«»̯̆«»̯̆« ▩▩̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿▩▩▩▩▩▩▩▩▩ ---------( ---------) \ --------/ , ( --------\ ) / ---- .--`Y´--. ----|`·-----·´| Witam ----|`·::....´|Serdecznie i ----|`·::::..´|Świątecznie ----|`·:: )¯`·. ,·´¯) ----|`·:.( ♥ )..(♥ ) ----.·´♥¯`· (--)·´♥¯`·._ ---¯-.__.-·´( ♥ ) `·-.__.·´ --;;;----( ♥ );;;(♥ W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi. •°*”˜˜”*°•._˜”*°••°*”˜_.•*”˜˜”*°• ~~.*. RADOSNYCH ŚWIĄT . Quote
Alicja Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [FONT=Arial]Się już telefonów nie odbiera:roll::mad:[/FONT] Quote
Recommended Posts