Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudowne fotki... cudowna Sabinka:loveu::loveu:

Ale dwa ostatnie zdjęcia...:evil_lol: czy właściciel przeżył to?:diabloti: ja bym chyba zawału dostała... nie wyobrażam sobie później buziaczków od tego czyścioszka:evil_lol::eviltong:

Posted

Tereny faktycznie mamy super, dużo lasów i takich pól:lol: Codziennie z Sabiną robimy sore wycieczki:painting:
Szczęsliwy labek:evil_lol:, umazany, ubłocony to jest raj dla psiaków:evil_lol:

Posted

Elwira1992 napisał(a):
śliczne :) i jakie tereny

Witam:lol: dziękujemy i witamy w naszej galerii:loveu:

monia&nero napisał(a):
ale fajne spacerrrro. Sabinka pewnie zmęczona po takim bieganku :) łapeczka od Nero dla Sabci

Zmęczona:crazyeye:, co Ty ona może bez końca, to ja musze jej dozować, bo by padła, a by nie przestała szaleć:evil_lol: łapeczka dla Nerusia:loveu:
Chiquita&DeeDee napisał(a):
Cudowne fotki... cudowna Sabinka:loveu::loveu:

Ale dwa ostatnie zdjęcia...:evil_lol: czy właściciel przeżył to?:diabloti: ja bym chyba zawału dostała... nie wyobrażam sobie później buziaczków od tego czyścioszka:evil_lol::eviltong:

Saba zawsze po takich szleństwach wraca umorusana potwornie:evil_lol:, ale jest taka szczęśliwa że mi to lotto:eviltong:

Posted

Moje też biegają po błotku, ale przy rozmiarze s to mi łatwo ogarnąć:evil_lol:
Za to uwielbiają tarzać się w $%@#$^$%.....:diabloti: i zapaszek przedni :eviltong:

Sabinka szczęśliwa to i Pani szczęśliwa i tak ma być:loveu:

Posted

Piesek szczęśliwy to pacia szczęsliwa:evil_lol:
Kapiel rozmiaru L trwa dłużej i sitko pod prysznicem bardzo sie od błota zapycha, ale co tam:evil_lol:
W $&$#@&*%$ tarzała sie moja Dianka
[*] ona to uwielbiała i myslała że mnie tym uszczęśliwia:evil_lol:, to było strasznaeeeee........:mdleje:Saba jakoś to mija i niech tak będzie jak najdłużej:modla:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Moje też biegają po błotku, ale przy rozmiarze s to mi łatwo ogarnąć:evil_lol:
Za to uwielbiają tarzać się w $%@#$^$%.....:diabloti: i zapaszek przedni :eviltong:

Sabinka szczęśliwa to i Pani szczęśliwa i tak ma być:loveu:

sabinka40 napisał(a):
Piesek szczęśliwy to pacia szczęsliwa:evil_lol:
Kapiel rozmiaru L trwa dłużej i sitko pod prysznicem bardzo sie od błota zapycha, ale co tam:evil_lol:
W $&$#@&*%$ tarzała sie moja Dianka
  • ona to uwielbiała i myslała że mnie tym uszczęśliwia:evil_lol:, to było strasznaeeeee........:mdleje:Saba jakoś to mija i niech tak będzie jak najdłużej:modla:

• Ufffffffffff!! na szczescie Nero lubi sie tarzac tylko w trawie lub w piachu. Blotko i inne takie :cool1: omija.
    Milego weekendu:loveu::loveu:

Posted

PSIE ŚWIĘTA.....

ŚWIĘTA, ŚWIĘTA, ŚWIĘTA,

CZAS RODZINNYCH WZRUSZEŃ,
    PACHNĄCE IGLIWIEM, PIERNIKIEM I SUSZEM.
    PREZENTY POD CHOINKĄ PIĘKNIE PAKOWANE,
    OD SERCA I Z SERCEM SOBIE DAROWANE.

ZA OKNEM ŚNIEG PADA
    I ZIMA PRAWDZIWA,
    NA PODWÓRKU PIES CHUDY,
    OBOK BUDA KRZYWA.
    ŁAŃCUCH OTULA JEGO BIEDNE KOŚCI,
    PUSTA MISKA STOI,
    PSINA CIĄGLE POŚCI...

LUDZIE ZAGONIENI I CZASU NIE MIELI,
    O BIEDNYM AZORKU WSZYSCY ZAPOMNIELI...

ŚWIĘTA, ŚWIĘTA I PO ŚWIĘTACH,
    PIES CZEKA NADAL GŁODNY,
    MISKA ZAMARZNIĘTA.
    SKULIŁ CHUDE CIAŁKO,
    AZOR W BUDZIE ZIMNEJ STRASZNIE,
    TRZĘSĄC SIĘ Z ZIMNA OKROPNIE,
    ZASNĄŁ BIEDNY AZOREK,
    ZASNĄŁ JUŻ NA ZAWSZE......

[SIZE=2]Przepraszam, ale tak mnie wzieło i sie zrymowało.......

Posted

Boże co za straszny wiersz, ale niestety jakże czasami prawdziwy :( Oby w te święta niektórzy ludzie pomysleli trochę i ściągneli łańcuchy swoim psom i zaprosili je do domu gdzie ich miejsce!!

Posted

monia&nero napisał(a):
    Boże co za straszny wiersz, ale niestety jakże czasami prawdziwy :( Oby w te święta niektórzy ludzie pomysleli trochę i ściągneli łańcuchy swoim psom i zaprosili je do domu gdzie ich miejsce!!

Wiersz prawdziwy....ja co roku, jak widze tych wszystkich ludzi, szalejących po sklepach, goniących nie wiem za czym...to się wkurzam i zastanawiam co robią cały rok? Zapominaja nie tylko o swoich zwierzetach, ale i o najbliższych, o sąsiadach, o samotnych mieszkajacych gdzieś obok....poco to dodatkowe nakrycie na stole, skoro i tak z nikim nie chcą się dzielić....

Alicja napisał(a):
    Izka ....:glaszcze:

Odpisali Ci od opon ???

Nie odpisali bo ja musze to wysłać pocztą, e-maila nie mają:razz:

Posted

[quote name='sabinka40']Wiersz prawdziwy....ja co roku, jak widze tych wszystkich ludzi, szalejących po sklepach, goniących nie wiem za czym...to się wkurzam i zastanawiam co robią cały rok? Zapominaja nie tylko o swoich zwierzetach, ale i o najbliższych, o sąsiadach, o samotnych mieszkajacych gdzieś obok....poco to dodatkowe nakrycie na stole, skoro i tak z nikim nie chcą się dzielić....

ano prawdziwy ..... na mnie dziś znów znajoma kółkiem palec zrobiła jak zobaczyła że taszczę 3 puchy psie i suchą dla kotów , a powiedziałam jej że to bezpańskie będą miały żarełko na święta ....do tego pół kg serduszek kurczęcich ..... ludzie nie myślą o innych , nie chcą się dzielić
    Nawet w poniedziałek po wigilijce przedszkolaków mama jednogo z moich wychowanków zapytała go ,,czy zjadł wszystko co przyniósł na poczestunek .....a ja myślałam ze exploduję , ja rozkładam dla wszystkich , uczę ich aby się dzielili a matka ma wąty że jadł cudze a nie swoje ...szkoda że nie zeżarł i sie nie porzygał

Nie odpisali bo ja musze to wysłać pocztą, e-maila nie mają:razz:

..........aha :)