monia&nero Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ale fajne spacerrrro. Sabinka pewnie zmęczona po takim bieganku :) łapeczka od Nero dla Sabci Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cudowne fotki... cudowna Sabinka:loveu::loveu: Ale dwa ostatnie zdjęcia...:evil_lol: czy właściciel przeżył to?:diabloti: ja bym chyba zawału dostała... nie wyobrażam sobie później buziaczków od tego czyścioszka:evil_lol::eviltong: Quote
sabinka40 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Tereny faktycznie mamy super, dużo lasów i takich pól:lol: Codziennie z Sabiną robimy sore wycieczki:painting: Szczęsliwy labek:evil_lol:, umazany, ubłocony to jest raj dla psiaków:evil_lol: Quote
sabinka40 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Elwira1992 napisał(a):śliczne :) i jakie tereny Witam:lol: dziękujemy i witamy w naszej galerii:loveu: monia&nero napisał(a):ale fajne spacerrrro. Sabinka pewnie zmęczona po takim bieganku :) łapeczka od Nero dla Sabci Zmęczona:crazyeye:, co Ty ona może bez końca, to ja musze jej dozować, bo by padła, a by nie przestała szaleć:evil_lol: łapeczka dla Nerusia:loveu: Chiquita&DeeDee napisał(a):Cudowne fotki... cudowna Sabinka:loveu::loveu: Ale dwa ostatnie zdjęcia...:evil_lol: czy właściciel przeżył to?:diabloti: ja bym chyba zawału dostała... nie wyobrażam sobie później buziaczków od tego czyścioszka:evil_lol::eviltong: Saba zawsze po takich szleństwach wraca umorusana potwornie:evil_lol:, ale jest taka szczęśliwa że mi to lotto:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Moje też biegają po błotku, ale przy rozmiarze s to mi łatwo ogarnąć:evil_lol: Za to uwielbiają tarzać się w $%@#$^$%.....:diabloti: i zapaszek przedni :eviltong: Sabinka szczęśliwa to i Pani szczęśliwa i tak ma być:loveu: Quote
sabinka40 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Piesek szczęśliwy to pacia szczęsliwa:evil_lol: Kapiel rozmiaru L trwa dłużej i sitko pod prysznicem bardzo sie od błota zapycha, ale co tam:evil_lol: W $&$#@&*%$ tarzała sie moja Dianka [*] ona to uwielbiała i myslała że mnie tym uszczęśliwia:evil_lol:, to było strasznaeeeee........:mdleje:Saba jakoś to mija i niech tak będzie jak najdłużej:modla: Quote
monia&nero Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Moje też biegają po błotku, ale przy rozmiarze s to mi łatwo ogarnąć:evil_lol: Za to uwielbiają tarzać się w $%@#$^$%.....:diabloti: i zapaszek przedni :eviltong: Sabinka szczęśliwa to i Pani szczęśliwa i tak ma być:loveu: sabinka40 napisał(a):Piesek szczęśliwy to pacia szczęsliwa:evil_lol: Kapiel rozmiaru L trwa dłużej i sitko pod prysznicem bardzo sie od błota zapycha, ale co tam:evil_lol: W $&$#@&*%$ tarzała sie moja Dianka ona to uwielbiała i myslała że mnie tym uszczęśliwia:evil_lol:, to było strasznaeeeee........:mdleje:Saba jakoś to mija i niech tak będzie jak najdłużej:modla: Ufffffffffff!! na szczescie Nero lubi sie tarzac tylko w trawie lub w piachu. Blotko i inne takie :cool1: omija. Milego weekendu:loveu::loveu: Quote
sabinka40 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Witam w sobotnie rano:lol: i też życzę udanej soboty i miłej niedzieli:lol: Quote
jonQuilla Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [FONT=Georgia]Hejooo! :) Wam również miłego weekendu :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: błotne miejscówki na spacery to jednak jest super sprawa http://img708.imageshack.us/img708/3039/dscf3447s.jpg[/FONT] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Tulimy Sabinkę z rana :D A masz zdjęcie Dianki[']? :) Quote
Alicja Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/219664-KRAK%C3%93W-zagin%C4%85%C5%82-bokser-Chester?p=18226017#post18226017 Quote
Alicja Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [FONT=Arial]CHESTER ZAGINĄŁ w KRAKOWIE http://www.dogomania.pl/threads/219664-KRAK%C3%93W-zagin%C4%85%C5%82-bokser-Chester/page3#post18227295 [/FONT] Quote
sabinka40 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 :shake::shake::shake:.....nie umie pisać............... Quote
sabinka40 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Znalazł się kochany Chester:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 sabinka40 napisał(a):Znalazł się kochany Chester:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: ...........................:cool2: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Chwilę mnie nie było, ale cieszę się, że ze złych wieści już dobre :) Quote
monia&nero Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 sabinka40 napisał(a):Znalazł się kochany Chester:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: yupiiiii!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:super wieści!!! Quote
sabinka40 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 PSIE ŚWIĘTA..... ŚWIĘTA, ŚWIĘTA, ŚWIĘTA, CZAS RODZINNYCH WZRUSZEŃ, PACHNĄCE IGLIWIEM, PIERNIKIEM I SUSZEM. PREZENTY POD CHOINKĄ PIĘKNIE PAKOWANE, OD SERCA I Z SERCEM SOBIE DAROWANE. ZA OKNEM ŚNIEG PADA I ZIMA PRAWDZIWA, NA PODWÓRKU PIES CHUDY, OBOK BUDA KRZYWA. ŁAŃCUCH OTULA JEGO BIEDNE KOŚCI, PUSTA MISKA STOI, PSINA CIĄGLE POŚCI... LUDZIE ZAGONIENI I CZASU NIE MIELI, O BIEDNYM AZORKU WSZYSCY ZAPOMNIELI... ŚWIĘTA, ŚWIĘTA I PO ŚWIĘTACH, PIES CZEKA NADAL GŁODNY, MISKA ZAMARZNIĘTA. SKULIŁ CHUDE CIAŁKO, AZOR W BUDZIE ZIMNEJ STRASZNIE, TRZĘSĄC SIĘ Z ZIMNA OKROPNIE, ZASNĄŁ BIEDNY AZOREK, ZASNĄŁ JUŻ NA ZAWSZE...... [SIZE=2]Przepraszam, ale tak mnie wzieło i sie zrymowało....... Quote
monia&nero Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Boże co za straszny wiersz, ale niestety jakże czasami prawdziwy :( Oby w te święta niektórzy ludzie pomysleli trochę i ściągneli łańcuchy swoim psom i zaprosili je do domu gdzie ich miejsce!! Quote
Alicja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Izka ....:glaszcze: Odpisali Ci od opon ??? Quote
sabinka40 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 monia&nero napisał(a):Boże co za straszny wiersz, ale niestety jakże czasami prawdziwy :( Oby w te święta niektórzy ludzie pomysleli trochę i ściągneli łańcuchy swoim psom i zaprosili je do domu gdzie ich miejsce!! Wiersz prawdziwy....ja co roku, jak widze tych wszystkich ludzi, szalejących po sklepach, goniących nie wiem za czym...to się wkurzam i zastanawiam co robią cały rok? Zapominaja nie tylko o swoich zwierzetach, ale i o najbliższych, o sąsiadach, o samotnych mieszkajacych gdzieś obok....poco to dodatkowe nakrycie na stole, skoro i tak z nikim nie chcą się dzielić.... Alicja napisał(a):Izka ....:glaszcze: Odpisali Ci od opon ??? Nie odpisali bo ja musze to wysłać pocztą, e-maila nie mają:razz: Quote
Alicja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='sabinka40']Wiersz prawdziwy....ja co roku, jak widze tych wszystkich ludzi, szalejących po sklepach, goniących nie wiem za czym...to się wkurzam i zastanawiam co robią cały rok? Zapominaja nie tylko o swoich zwierzetach, ale i o najbliższych, o sąsiadach, o samotnych mieszkajacych gdzieś obok....poco to dodatkowe nakrycie na stole, skoro i tak z nikim nie chcą się dzielić.... ano prawdziwy ..... na mnie dziś znów znajoma kółkiem palec zrobiła jak zobaczyła że taszczę 3 puchy psie i suchą dla kotów , a powiedziałam jej że to bezpańskie będą miały żarełko na święta ....do tego pół kg serduszek kurczęcich ..... ludzie nie myślą o innych , nie chcą się dzielić Nawet w poniedziałek po wigilijce przedszkolaków mama jednogo z moich wychowanków zapytała go ,,czy zjadł wszystko co przyniósł na poczestunek .....a ja myślałam ze exploduję , ja rozkładam dla wszystkich , uczę ich aby się dzielili a matka ma wąty że jadł cudze a nie swoje ...szkoda że nie zeżarł i sie nie porzygał Nie odpisali bo ja musze to wysłać pocztą, e-maila nie mają:razz: ..........aha :) Quote
monia&nero Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 a czy mogę prosić zdjęcie kotków okupujących choinkę:cool3: Quote
Recommended Posts