Oscar Patric Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 hello:) całuski ślicznej Laleczce zasyłamy Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wpadłyśmy ucałować Sabinkę:buzi: Quote
Grosziwo Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 A wiecie kto to :lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Alicja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Sabinka i nogi Izy na marszu nieMilczenia w Katowicach ;) Quote
Grosziwo Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ale bystrzacha jesteś ! To, że Sabinkę poznałaś to rozumiem ale jak rozpoznałaś Izy nogi i , ze to w Katowicach to już zagadka:hmmmm: Quote
Alicja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Grosziwo']Ale bystrzacha jesteś ! To, że Sabinkę poznałaś to rozumiem ale jak rozpoznałaś Izy nogi i , ze to w Katowicach to już zagadka:hmmmm:[/QUOTE] kochana bo to jest nie lada opowieść :lol: Kiedy Iza była w Katowicach na Marszu , nie znałyśmy się jeszcze ...ja wtedy nie moglam jechać ale pojechał mój syn Kuba , kiedy wrócił opowiadał o boksereczce którą miział :). Minęło trochę czasu i szukając domu dla Sary i Oskara (2 boksiów) Ola z Bydgoszczy (:lol:) skontaktowała mnie z Izą , znaczy Iza chyba z Olą , Ola ze mną a potem ja z Izą :lol:.... Iza przyjechala do mnie i kiedy z pokoju wyszedł Kuba aby sie przywitać to byla nie lada konsternacja ...bo Oni się poznali na Marszu :lol: a Sabinka to właśnie ta miziasta boksereczka :lol: a że nogi poznałam ...no cóż , bystrzacha jestem :roflt: Quote
Alicja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Grosziwo']Ale bystrzacha jesteś ! To, że Sabinkę poznałaś to rozumiem ale jak rozpoznałaś Izy nogi i , ze to w Katowicach to już zagadka:hmmmm:[/QUOTE] kochana bo to jest nie lada opowieść :lol: Kiedy Iza była w Katowicach na Marszu , nie znałyśmy się jeszcze ...ja wtedy nie moglam jechać ale pojechał mój syn Kuba , kiedy wrócił opowiadał o boksereczce którą miział :). Minęło trochę czasu i szukając domu dla Sary i Oskara (2 boksiów) Ola z Bydgoszczy (:lol:) skontaktowała mnie z Izą , znaczy Iza chyba z Olą , Ola ze mną a potem ja z Izą :lol:.... Iza przyjechala do mnie i kiedy z pokoju wyszedł Kuba aby sie przywitać to byla nie lada konsternacja ...bo Oni się poznali na Marszu :lol: a Sabinka to właśnie ta miziasta boksereczka :lol: a że nogi poznałam ...no cóż , bystrzacha jestem :roflt: Quote
Grosziwo Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ja też Sabinkę miziałam w Katowicach :loveu: Szkoda, że nie mogłaś tam być. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Sabinka jak zawsze urocza:loveu: A jakie zgrabne nogi:diabloti::diabloti: no Iza nie mówiłaś, że taka laska z Ciebie:loveu: (a w ogóle to nie wiedziałam, że Iza;)) Quote
monia&nero Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Sabinka jak zawsze urocza:loveu: A jakie zgrabne nogi:diabloti::diabloti: no Iza nie mówiłaś, że taka laska z Ciebie:loveu: (a w ogóle to nie wiedziałam, że Iza;))[/QUOTE] Zgadzam się, zgadzam Quote
Oscar Patric Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 no bo z Izy i Sabinki to wspaniałe Dziewczyny:) Quote
sabinka40 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Grosziwo']A wiecie kto to :lol: Uploaded with ImageShack.us Witaj cioteczko ,ale wygrzebalaś fotaskę:lol: [quote name='unikatowydiament']hello:) całuski ślicznej Laleczce zasyłamy Laleczka wycałowana, dziękujemy.... [quote name='Chiquita&DeeDee']Wpadłyśmy ucałować Sabinkę:buzi: Sabinka ucałowana, dziękujemy... [quote name='Alicja']kochana bo to jest nie lada opowieść :lol: Kiedy Iza była w Katowicach na Marszu , nie znałyśmy się jeszcze ...ja wtedy nie moglam jechać ale pojechał mój syn Kuba , kiedy wrócił opowiadał o boksereczce którą miział :). Minęło trochę czasu i szukając domu dla Sary i Oskara (2 boksiów) Ola z Bydgoszczy (:lol:) skontaktowała mnie z Izą , znaczy Iza chyba z Olą , Ola ze mną a potem ja z Izą :lol:.... Iza przyjechala do mnie i kiedy z pokoju wyszedł Kuba aby sie przywitać to byla nie lada konsternacja ...bo Oni się poznali na Marszu :lol: a Sabinka to właśnie ta miziasta boksereczka :lol: a że nogi poznałam ...no cóż , bystrzacha jestem :roflt: Oj to było spotkanie:crazyeye:, jak ten świat jest poukładany:lol: Bystrzacha? Przeciez to jasne że to muszą być moje nogi, skoro są koło najpiękniejszego boksia na świecie:eviltong: [quote name='Grosziwo']Ja też Sabinkę miziałam w Katowicach :loveu: Szkoda, że nie mogłaś tam być. Nooo, miziałaś:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Sabinka jak zawsze urocza:loveu: A jakie zgrabne nogi:diabloti::diabloti: no Iza nie mówiłaś, że taka laska z Ciebie:loveu: (a w ogóle to nie wiedziałam, że Iza;)) :oops: Och tam zaraz laska:eviltong:, ale Iza napewno:lol: [quote name='monia&nero']Zgadzam się, zgadzam .....:biggrina: [quote name='unikatowydiament']no bo z Izy i Sabinki to wspaniałe Dziewczyny:) Ale tu komplementów:oops: Sabinka też się czerwieni:eviltong: Quote
sabinka40 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Wczorajsze figle Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sabinka40 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sabinka40 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Boję się mojego psa:crazyeye: widzicie te oczy:nerwy: To chyba na widok śniegu który znalazłyśmy z Sabiną u nas w Żorach:multi:, zawsze to coś, wezmę na święta:eviltong: chcecie trochę:eviltong: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To się nazywa przeciąganie:eviltong: Uploaded with ImageShack.us Quote
Yana Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 fajnego ma kolegę :-) taki jakiś pinczerkowaty :-) Quote
sabinka40 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Yana']fajnego ma kolegę :-) taki jakiś pinczerkowaty :-)[/QUOTE] No:lol: czasem spotykamy go na spacerku, świetnie się razem bawią:lol: Quote
Yana Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 fajnie się bawią :-) mimo różnicy wagowej haha :-) Quote
monia&nero Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 poddaję się :) http://img194.imageshack.us/img194/8048/dscf3342n.jpg Quote
sabinka40 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Yana']fajnie się bawią :-) mimo różnicy wagowej haha :-) jakiej różnicy:eviltong: [quote name='monia&nero']poddaję się :) http://img194.imageshack.us/img194/8048/dscf3342n.jpg :lol: Ciotki kochane może was wzruszy i przygarniecie... http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637 Quote
jonQuilla Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [FONT=Georgia]Ty się nie bój tylko ciesz się że pies w ciemności może Ci robić za latarkę a nawet dwie ;)[/FONT] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ty już nie udawaj, że tak się czerwienisz:D Ale super fotki z kolegą - Sabinka taka delikatna:loveu: A te oczy w ciemności - można się wystraszyć:evil_lol: Jesteś blondynką?:cool3: nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że brunetką:eviltong: Quote
sabinka40 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ty się nie bój tylko ciesz się że pies w ciemności może Ci robić za latarkę a nawet dwie ;)[/FONT] Masz rację:evil_lol:, ciemność już dla nas nie straszna:evil_lol: [quote name='monia&nero']Miłego dnia! Głaski dla Sabci! Głaski przekazane, dziękujemy:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Ty już nie udawaj, że tak się czerwienisz:D Ale super fotki z kolegą - Sabinka taka delikatna:loveu: A te oczy w ciemności - można się wystraszyć:evil_lol: Jesteś blondynką?:cool3: nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że brunetką:eviltong: A co? Masz coś do blondynek:mad::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Hehehehehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, nie mam, ale jakoś mi się na brunetkę spodobałaś:lol: Może dlatego, że podobno psiunie się do Panci upodobniają, przypisałam Cię do kolorku Sabinki:loveu: Quote
Recommended Posts