Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Grosziwo']Ale bystrzacha jesteś ! To, że Sabinkę poznałaś to rozumiem ale jak rozpoznałaś Izy nogi i , ze to w Katowicach to już zagadka:hmmmm:[/QUOTE]

kochana bo to jest nie lada opowieść :lol:

Kiedy Iza była w Katowicach na Marszu , nie znałyśmy się jeszcze ...ja wtedy nie moglam jechać ale pojechał mój syn Kuba , kiedy wrócił opowiadał o boksereczce którą miział :). Minęło trochę czasu i szukając domu dla Sary i Oskara (2 boksiów) Ola z Bydgoszczy (:lol:) skontaktowała mnie z Izą , znaczy Iza chyba z Olą , Ola ze mną a potem ja z Izą :lol:.... Iza przyjechala do mnie i kiedy z pokoju wyszedł Kuba aby sie przywitać to byla nie lada konsternacja ...bo Oni się poznali na Marszu :lol: a Sabinka to właśnie ta miziasta boksereczka :lol:

a że nogi poznałam ...no cóż , bystrzacha jestem :roflt:

Posted

[quote name='Grosziwo']Ale bystrzacha jesteś ! To, że Sabinkę poznałaś to rozumiem ale jak rozpoznałaś Izy nogi i , ze to w Katowicach to już zagadka:hmmmm:[/QUOTE]

kochana bo to jest nie lada opowieść :lol:

Kiedy Iza była w Katowicach na Marszu , nie znałyśmy się jeszcze ...ja wtedy nie moglam jechać ale pojechał mój syn Kuba , kiedy wrócił opowiadał o boksereczce którą miział :). Minęło trochę czasu i szukając domu dla Sary i Oskara (2 boksiów) Ola z Bydgoszczy (:lol:) skontaktowała mnie z Izą , znaczy Iza chyba z Olą , Ola ze mną a potem ja z Izą :lol:.... Iza przyjechala do mnie i kiedy z pokoju wyszedł Kuba aby sie przywitać to byla nie lada konsternacja ...bo Oni się poznali na Marszu :lol: a Sabinka to właśnie ta miziasta boksereczka :lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Sabinka jak zawsze urocza:loveu:

A jakie zgrabne nogi:diabloti::diabloti: no Iza nie mówiłaś, że taka laska z Ciebie:loveu: (a w ogóle to nie wiedziałam, że Iza;))[/QUOTE]
Zgadzam się, zgadzam

Posted

[quote name='Grosziwo']A wiecie kto to :lol:

Uploaded with ImageShack.us

Witaj cioteczko ,ale wygrzebalaś fotaskę:lol:

[quote name='unikatowydiament']hello:)

całuski ślicznej Laleczce zasyłamy

Laleczka wycałowana, dziękujemy....

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wpadłyśmy ucałować Sabinkę:buzi:

Sabinka ucałowana, dziękujemy...

[quote name='Alicja']kochana bo to jest nie lada opowieść :lol:

Oj to było spotkanie:crazyeye:, jak ten świat jest poukładany:lol:
Bystrzacha? Przeciez to jasne że to muszą być moje nogi, skoro są koło najpiękniejszego boksia na świecie:eviltong:

[quote name='Grosziwo']Ja też Sabinkę miziałam w Katowicach :loveu:
Szkoda, że nie mogłaś tam być.

Nooo, miziałaś:loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Sabinka jak zawsze urocza:loveu:

A jakie zgrabne nogi:diabloti::diabloti: no Iza nie mówiłaś, że taka laska z Ciebie:loveu: (a w ogóle to nie wiedziałam, że Iza;))

:oops: Och tam zaraz laska:eviltong:, ale Iza napewno:lol:

[quote name='monia&nero']Zgadzam się, zgadzam

.....:biggrina:

[quote name='unikatowydiament']no bo z Izy i Sabinki to wspaniałe Dziewczyny:)

Ale tu komplementów:oops: Sabinka też się czerwieni:eviltong:

Posted

Ty już nie udawaj, że tak się czerwienisz:D

Ale super fotki z kolegą - Sabinka taka delikatna:loveu:
A te oczy w ciemności - można się wystraszyć:evil_lol:

Jesteś blondynką?:cool3: nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że brunetką:eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ty się nie bój tylko ciesz się że pies w ciemności może Ci robić za latarkę a nawet dwie ;)[/FONT]

Masz rację:evil_lol:, ciemność już dla nas nie straszna:evil_lol:

[quote name='monia&nero']Miłego dnia! Głaski dla Sabci!

Głaski przekazane, dziękujemy:loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ty już nie udawaj, że tak się czerwienisz:D

Ale super fotki z kolegą - Sabinka taka delikatna:loveu:
A te oczy w ciemności - można się wystraszyć:evil_lol:

Jesteś blondynką?:cool3: nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że brunetką:eviltong:

A co? Masz coś do blondynek:mad::eviltong: