sabinka40 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='Kaaasia']http://img29.imageshack.us/img29/7076/dsc06774v.jpg Brudny pies to szczęśliwy pies :lol: Super, że znalazł domek :multi: No:multi: i też ma pręgowaną siostrzyczkę ;) [quote name='monia&nero']Super że znalazł domek! Udało się, tak długo czekał...teraz jest szczęsliwy :multi: [quote name='Chiquita&DeeDee']Gratulacje! Szczęśliwy pysio to najlepsze podziękowanie;) A Twoje marzenie rozumiem, bo ja swoje spełniłam i trojaczki są najlepszym co w życiu mam :) Nie ma większej radości jak uszczęśliwianie nieszczęśliwych psiaków...to daje mi tyle radośći...:lol: [quote name='bira']cudowny pies :-) wspaniale, ze znalazl domek :-) Tak to była już najwyższa pora.....jak tylko się o nim dowiedziałam to spać nie mogłam...całą zimę siedział w schronie, a myśmy o nim nie wiedzieli:shake: [quote name='unikatowydiament']najważniejsze że znalazł domek,a Ty na pewno spełnisz swoje marzenia:) Tak, kiedyś sie spełni...uratuję jakąś biedę i już nie oddam....:razz: Quote
sabinka40 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 hecia13 napisał(a):Jak tam tunel? Sabinka dalej pilnuje? :D No pilnuje...tunel fajny na upały:eviltong:, pokopie, pokopie i się tam chowa....ale ma radochę:lol: Alicja napisał(a):sprawdzimy dziś i ufocimy :) Jedziemy pokopać , pospiskować i pojeść ;) I byli, pokopali, pospiskowali i chyba pojedli;)....fajnie było:multi:, bardzo lubimy jak takie goscie fajne nas odwiedzają, a Ozzulek nawet z Sabinką razem pływał...tak sie fajnie dzieci bawiły:lol: i było ufocone coś....:eviltong: unikatowydiament napisał(a):dzieńdoberek:) Witanko:lol: Kaaasia napisał(a):Na efekty focenia czekam z niecierpliwością :grins: Ja też czekam....:razz: Alicja napisał(a):fotki są , ale dogo umarło a teraz z upału umieram ja W taki upał to wszystko pada.....:mdleje: hecia13 napisał(a):Łomatko, nie dziwię się, ja też umieram i jeszcze mi kostki na dodatek spuchły... Ten upał to jakaś masakra. Przez prawie 7 lat pobytu w Nigerii nie doświadczyłam takich koszmarnych upałów :angryy: O biedna Ty...wszyscy się męczą....:shake: a Sabinka to nie wie gdzie ma się podziać..prysznic ..zamiast spacerów, kąpiele w stawie....pomagam jej jak mogę.....wentylator 24h ciągle i 30 stopni nie mniej w chałupie...zdechnąć idzie...ale takie jest lato i wiecie co ja i tak wolę te upały niz mróz:eviltong: Kaaasia napisał(a):Wybaczam brak fotek bo sama się rozpuszczam :mdleje: Ja też...:eviltong: Quote
Alicja Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Żyjesz :multi: fotek jest tysiąc pińćset sto dziewińćset :) ino nie ma kto przerobić ...a ja wracam z pracy ugotowana .... Quote
hecia13 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Eh, u mnie ze 35 stopni na zewnątrz, 32 w mieszkaniu (stare budownictwo, cegły nieizolowane jak się nagrzeją to jakby człowiek w piecu siedział...) wiatraki non stop powłączane, zamówiłam sobie żyrandol z wiatrakiem, ale jeszcze nie dotarł :( Quote
sabinka40 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Alicja']Żyjesz :multi: fotek jest tysiąc pińćset sto dziewińćset :) ino nie ma kto przerobić ...a ja wracam z pracy ugotowana ....[/QUOTE] Jeszcze żyje:eviltong: ale zdechnąć idzie...:eviltong: [quote name='hecia13']Eh, u mnie ze 35 stopni na zewnątrz, 32 w mieszkaniu (stare budownictwo, cegły nieizolowane jak się nagrzeją to jakby człowiek w piecu siedział...) wiatraki non stop powłączane, zamówiłam sobie żyrandol z wiatrakiem, ale jeszcze nie dotarł :([/QUOTE] No, 30 w chałupie na zewnątrz jest 38 i wiatraki nie pomagają......:mdleje: Sabinka już nie wie jak leżeć jak sie schłodzić.... fajnie że jest lato!!!!!!:eviltong: [quote name='unikatowydiament']hello:) mizianki zasyłamy[/QUOTE] Hello:lol: Quote
hecia13 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 U mnie dzisiaj się zachmurzyło, ale deszczu ani widu ani słychu... Temperatura w domu 33 stopnie :-o Psy jak nieżywe leżą pokotem, nie chcą jeść, tylko wodę piją Quote
monia&nero Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 przyszłam życzyć miłego weekendu :hand::ylsuper: Quote
sabinka40 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='hecia13']U mnie dzisiaj się zachmurzyło, ale deszczu ani widu ani słychu... Temperatura w domu 33 stopnie :-o Psy jak nieżywe leżą pokotem, nie chcą jeść, tylko wodę piją[/QUOTE] Też sie chmurzyło popołudniem ale deszczu nima....temperatura nie spada....dziś na dworze pokazywało 41 stopni:crazyeye:, w domu ciągle 30, biedne te nasze robaczki:shake: [quote name='monia&nero']przyszłam życzyć miłego weekendu :hand::ylsuper:[/QUOTE] Dzięki kochana i Tobie życzę miłego weekendu :loveu: Quote
sabinka40 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Dwie godziny temu, dwa lata temu odeszła moja córeczka Dianusia:-(, miała by we wrześniu dopiero 7 lat.....:-(:-(:-( Ten dzień zmienił całe moje życie.....nigdy Ciebie kochana nie zapomnę, nigdy:-( Quote
sabinka40 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Moje córeczki:loveu: Dianusia Sabinka.... Dianusia Sabinka... Quote
hecia13 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [*] eh... tak mi przykro... u nas zaraz też będzie tak druga rocznica: Dinuś (ten w moim awatarku). Dobrze, że te inne są z nami Quote
Kaaasia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 U mnie druga rocznica była 04.07 tylko ja miałam to szczęście, że z moim boksiem przeżyłam wspólnie 16lat, ale ile by ich nie było to zawsze za krótko :shake: Quote
sabinka40 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Dzięki kochani za dobre słowo...czas leci tak szybko:shake: ale podobieństwo jest co? Ach te pręguski :loveu: To dzięki Sabince pozbierałam się po śmierci Dianki i kofam ją nad życie całe moje......a dzięki Alusi mam foteczki fajne:lol: Sabinka wodolot :eviltong: Quote
sabinka40 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Wspólna kąpiel z Ozzulkiem :loveu: A tutaj Sabinka zjada chlebek dla rybek.....:eviltong: Quote
Kaaasia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 http://img225.imageshack.us/img225/4913/dsc6069n.jpg Ale wodowanie :lol: Pregowany braciszek nie ma po siostruni zdolności pływackich ;) Quote
sabinka40 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Odkąd są upały to Sabinka codziennie tak czas spędza....woda, woda, woda:lol: Quote
sabinka40 Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Kaaasia']http://img225.imageshack.us/img225/4913/dsc6069n.jpg Ale wodowanie :lol: Pregowany braciszek nie ma po siostruni zdolności pływackich ;) Saba to wyderka:eviltong: tak bardzo lubi wodę, wskakuje z brzegu na jakieś 2 metry....kocha pływać:multi:, ale Dianaka nie lubiła aż tak...weszła ale tak dobrze pływać nie umiała i tak jak z nami jedni lepiej sobie radzą, a inni gorzej;) Quote
Alicja Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ozzy wyglada jakby chciał cachnąć za ogon :lol: http://img51.imageshack.us/img51/493/dsc6097d.jpg :hmmmm: to wszystkie foty ?? Quote
sabinka40 Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Alicja']Ozzy wyglada jakby chciał cachnąć za ogon :lol: http://img51.imageshack.us/img51/493/dsc6097d.jpg :hmmmm: to wszystkie foty ?? Nie:lol:, to tylko te wodne....:evil_lol: upały są i woda najlesza:evil_lol: Quote
hecia13 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Alicja']Ozzy wyglada jakby chciał cachnąć za ogon :lol: http://img51.imageshack.us/img51/493/dsc6097d.jpg :hmmmm: to wszystkie foty ?? E tam, on tylko pilnuje :D Jakby co, to za ogon złapie i wyciągnie, porządny facet :eviltong: Quote
monia&nero Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 ale Sabcia ma power w tej wodzie! Niezły z niej wodolot :) Quote
Recommended Posts