Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my takiego gościa mieliśmy w domku....cudowny i grzeczny i wyjątkowy bardzo boksio:loveu:, nie rozumie dlaczego tyle czasu musiał czekać na domek:shake:...wspaniały, dogaduje się z psami i kotami....śnił mi się po nocach...i wreszcie:multi::multi::multi: już bezpieczny....
Był u nas 24 godz. a rozstanie było ciężkie...nie da sie go nie kochać:iloveyou:

Posted

sabinka40 napisał(a):
No Aluś...dla takich chwil...warto żyć i pomagać....tego nie da sie niczym zastąpić....
Ale ciężko sie rozstawać...wiesz Aluś, wiesz...
Ale przynajmniej 24 godz miałam dwa boksery...było cudnie....mam nadzieję że kiedyś...spełni się moje marzenie....

najważniejsze że ktoś Bohuna pokochał , że nie będzie już na schroniskowej stronie idiotycznego opisu , ze nie będzie już starym psem dla którego nawet nie zrobiono innych ogłoszeń ...

Posted

Alicja napisał(a):
najważniejsze że ktoś Bohuna pokochał , że nie będzie już na schroniskowej stronie idiotycznego opisu , ze nie będzie już starym psem dla którego nawet nie zrobiono innych ogłoszeń ...

Nooo....najważniejsze!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Łomatko, nie dziwię się, ja też umieram i jeszcze mi kostki na dodatek spuchły... Ten upał to jakaś masakra. Przez prawie 7 lat pobytu w Nigerii nie doświadczyłam takich koszmarnych upałów :angryy: