ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 sabinka40 napisał(a): Biedna ludzkie dzieci:hmmmm: no nie wiem, nie wiem.....:eviltong: te moje ludzkie dzieci mogły by mi czasem pomóc:mad::eviltong: A znajomych co nie rozumieja tego co ribie to nie zapraszam, nawet nie lubię:eviltong: Heheh to jak sobie wychowałaś:eviltong: ja też, ale jakoś mi się od tego czasu grono znajomych zmniejszyło... nad czym nie ubolewam, bo na nadmiar czasu nie cierpię;) Sabinka wystawowa piękna:loveu: powinna dostać jakiś medal:cool3: Buszujące boksery też super, ale mnie najbardziej podoba się atak w locie:lol: Robiąc z tego historyjkę Sabinka uśmierciła kolegę i wygrała - nawet stoi jak zwycięzca :multi: Ciekawe co zrobi z trofeum?:D Quote
Kaaasia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Sabinka piękna jak zawsze :loveu: My niestety nie mamy boksiów do zabawy bo mój zołzol nie lubi kolegów :angryy: a koleżanek brak :placz: Ja zdjęcia najczęściej robię w weekendy jak mam kogoś do pomocy. A ostatnio ciągle pada, więc nawet nie ma po co aparatu wyciągać :roll: Quote
Alicja Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Kaaasia napisał(a):Sabinka piękna jak zawsze :loveu: My niestety nie mamy boksiów do zabawy bo mój zołzol nie lubi kolegów :angryy: a koleżanek brak :placz: Ja zdjęcia najczęściej robię w weekendy jak mam kogoś do pomocy. A ostatnio ciągle pada, więc nawet nie ma po co aparatu wyciągać :roll: ja nie widze przeszkód aby miał na stałe koleżanke :grins: , nawet mamy dziewczynkę dla niego ...Iza ma foty :) wyczaiłam w schronisku sunieczkę jak oddawałam labusia i Iza jechała dziś do schroniska foty porobić :) ...bierzesz ?? Quote
Kaaasia Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Alicja napisał(a):ja nie widze przeszkód aby miał na stałe koleżanke :grins: , nawet mamy dziewczynkę dla niego ...Iza ma foty :) wyczaiłam w schronisku sunieczkę jak oddawałam labusia i Iza jechała dziś do schroniska foty porobić :) ...bierzesz ?? Ja bardzo chętnie bym brała ale nie mam pozwolenia na drugiego psa w domu :placz: (to po pierwsze) a po drugie to bym sobie rady z nimi nie dała bo Oli jest mało ogarnięty :oops: Mam nadzieję, że sunieczka szybko znajdzie kochający domek :smile: Quote
bira Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ale ma dziewczyna fajne towarzystwo :-) Mi też się marzy drugi pies, ale na razie nie ma szans. Dlatego desperacko szukam nowego większego mieszkania. Ja tylko się przeprowadzę zaczynam szukać Birze kumpla :-) Quote
sabinka40 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Witam wszystkich:lol: oj tak byłam w schronisku i cudo tam znalazłam.... Tak mi to pasowało....dwie śliczne sunie....nawet Sabinka się nie burzyła wcale...cóż:shake: nie mogę.... Jest tak piękna że musi znaleźć kochający domek... Quote
sabinka40 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 No a teraz z dzisiejszego popołudnia....:lol: Quote
sabinka40 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Heheh to jak sobie wychowałaś:eviltong: ja też, ale jakoś mi się od tego czasu grono znajomych zmniejszyło... nad czym nie ubolewam, bo na nadmiar czasu nie cierpię;) Sabinka wystawowa piękna:loveu: powinna dostać jakiś medal:cool3: Buszujące boksery też super, ale mnie najbardziej podoba się atak w locie:lol: Robiąc z tego historyjkę Sabinka uśmierciła kolegę i wygrała - nawet stoi jak zwycięzca :multi: Ciekawe co zrobi z trofeum?:D Podoba mi sie ta historyjka:evil_lol: nie patrzyłam w ten sposób....super wyszło:evil_lol: Quote
sabinka40 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Miałam dziś fajną wiadomość rano....cudo ze schroniska ma domek:multi: Quote
Kaaasia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 http://img171.imageshack.us/img171/1850/dscf3839l.jpg Super, że taka pięknotka ma już nowy domek :multi:. Mój poprzedni boksio też miał jedno oczko niebieskie a drugie brązowe- aż mi się łezka w oku zakręciła :-( A Sabinka ma supek kempelki do szaleństw. I jakie skupione (pewnie na jedzonku :eviltong:) http://img571.imageshack.us/img571/2252/imgp0042we.jpg Quote
Oscar Patric Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 sabinka40 napisał(a):Miałam dziś fajną wiadomość rano....cudo ze schroniska ma domek:multi: to super:) Quote
Misia&Ruby Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [url]http://img37.imageshack.us/img37/8982/imgp0036w.jpg[/url] Niczym poza wystawowa :loveu: Sabinka jest cudna :) Quote
sabinka40 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Iza i Avanti']Iza! Czy coś wiadomo w.s. suni? Poznajesz? Quote
sabinka40 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='monia&nero']wow jaka piękna:loveu::loveu::loveu: Dzięki:lol: to moja lalunia.... [quote name='unikatowydiament']prosiłabym o nowe foteczki Sabinki:) Będą, będą....czasu mało:razz:....obiecywam zrobic i wstawic:lol: Quote
Kaaasia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='sabinka40']Będą, będą....czasu mało:razz:....obiecywam zrobic i wstawic:lol:[/QUOTE] Trzymamy za słowo i czekamy :lol: Pozdrowionka i buziaczki dla Sabinki :lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='sabinka40']Poznajesz? Boziuniu!!! :loveu: Cudownie! Quote
Recommended Posts