Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]Fajne nadrzewne psisko i tyle ;)

A co do kóz to gdzieś mam w domu zdjęcie zrobione przez mojego tatę na kontrakcie w Dubaju otóż był sobie parking przed jakąś dużą firmą i stały tam same super samochody...niestety Ci co zaparkowali pod drzewami daktylowymi mieli pecha gdyż bezpańskie kozy wlazły im na auta żeby najeść się owoców :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Chyba widziałam kozę ;)

:evil_lol: koziczkę:eviltong:

[quote name='monia&nero']http://img705.imageshack.us/img705/8185/dscf3702qo.jpg
Sabcia chyba lubi tak po drzewach skakać :)

Bardzo:evil_lol:, dzisiaj zaś była na drzewie, chyba przestanę do lasu chodzić:evil_lol:

[quote name='Alicja']nie marudź ...czego nie robi się dla dzieci ;)

Tak, tak wszystko dla dzieciaczkow:evil_lol:

[quote name='bira']Szaleństwo :-) Chyba wszystkie psiaki kochają śnieg :-)

Chyba...:eviltong:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Piękna Sabinka:loveu::loveu:
I tak mnie zastanawia - to kozy po drzewach chodzą?:evil_lol:
Nie śmiejcie się ze mnie.. tak pytam:oops:

Tak się mówi, to chyba chodzą:hmmmm:, no ale Sabinka chodzi to może kociczka:evil_lol: trzy koty w domu i sa skutki uboczne:evil_lol::eviltong:
Ładny nowy awatarek:loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Fajne nadrzewne psisko i tyle ;)

A co do kóz to gdzieś mam w domu zdjęcie zrobione przez mojego tatę na kontrakcie w Dubaju otóż był sobie parking przed jakąś dużą firmą i stały tam same super samochody...niestety Ci co zaparkowali pod drzewami daktylowymi mieli pecha gdyż bezpańskie kozy wlazły im na auta żeby najeść się owoców :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehe...:D no cóż.. kozy były głodne ;) hehe

Kozy są super....:evil_lol:

Posted

Łał są pierwsze fotki ze wspólnego, wczorajszego spacerkowania:multi: dzięki Aluś:loveu:
Ozzulek to potrafi się z zimy cieszyć:evil_lol:, cały czas się kulał:eviltong:
Super było:multi::multi::multi:

Posted (edited)

[quote name='Alicja']Foty będą dopiero później , ale już wiem że nie wiem co bym robiła to i tak dogo spsuje , na kompie są oki , na fotosiki oki a na dogo doopa[/QUOTE]

A tam doopa zaraz, wklejaj i nie pyskowuj:mad::evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Sabinka kociczka:loveu: podoba mi się:evil_lol:
Cieszę się, że się avatarek podoba;)
A spacerki macie super - moje na widok śniegu zwiewają pod kocyk:eviltong:
Ozzy chyba zgubił ubranko w tarzaniu?;)[/QUOTE]

Ozzy tak szaleje że ubranko ledwo przetrwało:eviltong:
Ja sie nie dziwię że uciekaja biedne, przeca by śnieg je przykrył i do wiosny musiały by czekać, na roztopy co by je kto znalazł:evil_lol: Malutkie są przecież:loveu:

Edited by sabinka40
Posted

[FONT=Georgia]Też lubię kozy...są genialne i śmieszne, do tego dość towarzyskie. Gdybym mieszkała gdzieś za miastem i miała kawałek ogródka to z pewnością miałabym kozę! :loveu: To nic że zjadłaby mi wszystko co w tym ogródku by się znalazło i tak byłaby najpiękniejsza, najukochańsza i w ogóle naj naj :evil_lol:

Czyżby Ozzy robił striptiz dla Sabinki? Czasami ma kubraczek, czasami niema ... chcę wiedzieć co tam się działo! :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahah :D nie naśmiewaj się z Gremlinków:D ale co fakt to fakt... małe są..;)

A filmik dobry... ;) hehehe

Musisz uważać żeby Gremlinków w śniegu nie pogubić:evil_lol:
Ja też zimy nie lubię:razz:, ale cierpię dla sabinki ona sie świetnie bawi:eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Też lubię kozy...są genialne i śmieszne, do tego dość towarzyskie. Gdybym mieszkała gdzieś za miastem i miała kawałek ogródka to z pewnością miałabym kozę! :loveu: To nic że zjadłaby mi wszystko co w tym ogródku by się znalazło i tak byłaby najpiękniejsza, najukochańsza i w ogóle naj naj :evil_lol:

Czyżby Ozzy robił striptiz dla Sabinki? Czasami ma kubraczek, czasami niema ... chcę wiedzieć co tam się działo! :evil_lol:
[/FONT]

Ja tez uwielbiam kozy:lol:, jak byliśmy latem nad morzem to mieszkalismy w takim ośrodku gdzie były małe kózki, cudowne:loveu:, Saba sie z nimi zaprzyjazniła i chciała sie z nimi bawić:evil_lol: Jak bym miala gdzie to bym takie miala:evil_lol: i kury, bo lubię:eviltong:(nie jeść:eviltong:)

[quote name='unikatowydiament']super foteczki,nawet mój zbój bardzo lubi śnieg:)
Bo w śniegu sie fajnie bryka:evil_lol:

[quote name='monia&nero']ale macie duzo sniegu! u nas to co spadnie to stopnieje buuuu! a Nerus tak kocha snieg

Przyślę Ci w paczce:eviltong:

[quote name='Alicja']Ozzy wczoraj rył w zaspach :lol:

A co on ryjówka:crazyeye::eviltong:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nom u nas za chwile trzeba będzie tunele kopać;) sypie i sypie...

No sypie i sypie, a mialo zimy nie być:razz:, teraz będzie do maja:mad:

Posted

O nie!!!:diabloti: tylko tak nie mów:mad: jak do maja???:placz:
No powiem Ci, że jak jest tak z 20cm to już ich nie widać, przy 10cm jeszcze głowa wystaje:evil_lol::evil_lol:
Moje nie lubią zimy tak jak ja:loveu::eviltong: