Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sabinka40 napisał(a):
Aluś po ósmej na Warszawę z Charlim lecę i wracam z Setim:lol: Wczoraj Tofika do nowego kochajacego domku zawiozłam:multi:, dla takich chwil warto.... wcześnie wstać:eviltong: Dobry wujo Darek sponsoruje dzisiejszy wyjazd, daje kierowcę z samochodem i pełny bak oczywiście:iloveyou: Dobry wujek!!!!!!!

aha ...

bo pytałam czy dostałaś ten adres do Rybnikai nic nie napisałaś i chciałam Cię zapytać o pomoc w dotarciu na wizytę do Niewiadomia dla ślicznej szorściakowej dziewczynki , wtedy szło by 2 wizyty zrobić za jednym zamachem , a tak to nie dam rady pojechać do tego Niewiadomia

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']aha ...

bo pytałam czy dostałaś ten adres do Rybnikai nic nie napisałaś i chciałam Cię zapytać o pomoc w dotarciu na wizytę do Niewiadomia dla ślicznej szorściakowej dziewczynki , wtedy szło by 2 wizyty zrobić za jednym zamachem , a tak to nie dam rady pojechać do tego Niewiadomia

Poczemu nie odbierasz jak dzwonie:mad:

[quote name='unikatowydiament']świetne fotki,a Kozulka z Sabinki najlepsza:)

Dzięki:lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dzień dobry! :)
Widzę że i ona coś od Ryśka podłapała...mianowicie chodzenie po drzewach :evil_lol: zmutowały Ci się zwierzęta :)
[/FONT]

Z kim się zadajesz, taki się stajesz:eviltong: zeby tylko miałczeć nie zaczeła:evil_lol:

Posted

[quote name='monia&nero']Łapeczka od Nero dla Sabci! Może jakieś nowe zdjęcia ślicznoty?

Łapeczka od Sabci:loveu:
Wstawię, wstawię...:lol:

[quote name='Iza i Avanti']Iza! Ja myślałam, że Ty masz boksera, a nie kozę

Ja tez tak myslałam:evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]:shake: a gdzie straż miejska? maaaasakra.....psy i to takie O! Groźne! dewastują publiczne mienie a nikt się tym nie zainteresował, szkoda słów po prostu

Sabinka i Tofiś świetnie się tulą do siebie :loveu: uwielbiam takie przyjaźnie
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:shake: a gdzie straż miejska? maaaasakra.....psy i to takie O! Groźne! dewastują publiczne mienie a nikt się tym nie zainteresował, szkoda słów po prostu

Sabinka i Tofiś świetnie się tulą do siebie :loveu: uwielbiam takie przyjaźnie
[/FONT]

A tam dewastują zaraz:obrazic: dzieci sie poprostu bawiły, a że stoły puste stały to musiały posprawdzać:eviltong:
Tofiś i Ryszard zawsze z Sabiną śpią, one są jakieś....psiowate:evil_lol: i zakochane na maxa, ale jak jej nie kochać:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Alicja']prosiak zgubił z ryja jabłko :lol:
http://img803.imageshack.us/img803/8753/dscf3586.jpg

fajne te na stole ...moje nie wyszły , aparat był już zamoknięty na maxa

Fajne, ale mi też tylko dwa wyszły...:evil_lol:
Kiedy spacer?:razz:
[quote name='monia&nero']http://img208.imageshack.us/img208/3694/dscf3625n.jpg ale milość :) :)
http://img854.imageshack.us/img854/3904/dscf3582r.jpg hej Pańcia daj na ten stół jakieś mięsko :)

Miłość psio-kocia:eviltong:, a mięsko było, ale znikło:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']http://img208.imageshack.us/img208/3694/dscf3625n.jpg
Jej, jakie słodziaki :loveu:
Gdyby tak moja małpa dogadywała się z moim kotem... :lol:

Ryszard i Teofil są zakochani w Sabince:loveu: czasem dziewczyna ma ich dosć:eviltong:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ale cudowne zdjęcia:loveu:
Uwielbiam Łobuziaczki:evil_lol:
A para z nich jak się patrzy:loveu:
Choć i tak nic nie pobije Sabinki z koteckiem:iloveyou:

:evil_lol: tak to naprawde super wygląda:loveu:

Posted

[quote name='sabinka40']A tam dewastują zaraz:obrazic: dzieci sie poprostu bawiły, a że stoły puste stały to musiały posprawdzać:eviltong:
Tofiś i Ryszard zawsze z Sabiną śpią, one są jakieś....psiowate:evil_lol: i zakochane na maxa, ale jak jej nie kochać:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]to weź rób zdjęć takich przytulaśnych dużo, dużo więcej ... ja z przyjemnością pooglądam :)[/FONT]

Posted

Psio-koteckowa miłość kwitnie. Piszesz, że Sabinka ma dośc kocich facetów? Birra jak widzi Honkę w swoim wyrze, to tylko oczy mopsa robi i odchodzi, bo ma dość tych przytulanek czasami. Tym bardziej, że jak Honce niewygodnie się robi, to biednego piesecka potrafi ugrźć, żeby np. łapę zabrał albo się przesunął... nie wiem do czego to doszło ;-)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to weź rób zdjęć takich przytulaśnych dużo, dużo więcej ... ja z przyjemnością pooglądam :)[/FONT]

Zrobię napewno:lol:

[quote name='Agucha']
"Boże i spraw, żeby Pańcia chociaż raz nie domknęła lodówki" :lol:

Witam sąsiadkę :)

:evil_lol: tak, tak napewno o to się modliła:evil_lol:
Witaj sąsiadko :loveu:

[quote name='bira']Psio-koteckowa miłość kwitnie. Piszesz, że Sabinka ma dośc kocich facetów? Birra jak widzi Honkę w swoim wyrze, to tylko oczy mopsa robi i odchodzi, bo ma dość tych przytulanek czasami. Tym bardziej, że jak Honce niewygodnie się robi, to biednego piesecka potrafi ugrźć, żeby np. łapę zabrał albo się przesunął... nie wiem do czego to doszło ;-)

:mdleje: świat zszedł na koty...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: paciorek przed snem musi być![/FONT]

Tak oczywiście:evil_lol:
'' Boże spraw żeby te koty mi spokój dały i nie zjadały moich przysmaczków":mad::evil_lol: