Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlaśnie wróciłyśmy z Sabinką ze spacerku i mam dobre wieści w sprawie psiny z beczki....psiak ma budę:multi:, rozmowa pomogła i własciciel sam zrobił budę psiakowi, rany jak mnie to cieszy:multi: a ja miałam do niego z budą jechać...warto było faceta dręczyć:mad: co prawda wolałabym żeby to był kojec, albo najlepiej ciepły domek, ale no cóż to i tak wiele....buda zamiast beczki:razz: jak są mrozy to ponoć zabiera psiaka do kotłowni...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie dziękuj, to uzależnienie:evil_lol: i lekka miłość:loveu: hehehe

Ale mnie dziś zdrówko odmawia posłuszeństwa na max:shake: stara już jestem co poradzę:lol:

Wracaj do zdrowia bo nie możesz chorować:razz:, dzieciaczki Cię potrzebują:eviltong: A tam stara, ja to jestem stara:eviltong:

[quote name='Alicja']Głosujcie proszę na Rachów: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...&view=viewpoll
Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów!

Już lecę Aluś:painting:

Posted

sabinka40 napisał(a):
Już wróciłam:hmmmm: i tam pisze że temat zamknięty:niewiem:
Co robić Aluś?

też głosowalam. Musisz być zarejestrowana żeby zagłosować i wejść z jakiegos innego linku

Posted

[quote name='sabinka40']Wlaśnie wróciłyśmy z Sabinką ze spacerku i mam dobre wieści w sprawie psiny z beczki....psiak ma budę:multi:, rozmowa pomogła i własciciel sam zrobił budę psiakowi, rany jak mnie to cieszy:multi: a ja miałam do niego z budą jechać...warto było faceta dręczyć:mad: co prawda wolałabym żeby to był kojec, albo najlepiej ciepły domek, ale no cóż to i tak wiele....buda zamiast beczki:razz: jak są mrozy to ponoć zabiera psiaka do kotłowni...

:loveu::calus::calus::calus:kochana! Gdyby każdy był taki jak Ty to połowę mniej psiaków by cierpialo!!!

[quote name='sabinka40']Chwilę temu ogladałam program Uwaga ciąg dalszy sprawy Korabiewic:shake:
Koszmar.....to link do tego tematu:
http://www.dogomania.pl/threads/200985-Kolejna-umieralnia-Korabiewice?p=17680980#post17680980

tez widziałam. :-( Tego właściciela,kierownika i tą babę wstrętną do więzienia wsadzić to za malo!!!

Wymiziaj Sabcię cudowną. Pozdrawiam

Posted

monia&nero napisał(a):
też głosowalam. Musisz być zarejestrowana żeby zagłosować i wejść z jakiegos innego linku

Ja jestem tam zarejestrowana i weszłam:niewiem:

monia&nero napisał(a):
:loveu::calus::calus::calus:kochana! Gdyby każdy był taki jak Ty to połowę mniej psiaków by cierpialo!

tez widziałam. :-( Tego właściciela,kierownika i tą babę wstrętną do więzienia wsadzić to za malo!!!

Wymiziaj Sabcię cudowną. Pozdrawiam

Jak by ludzie byli inni to tematu by nie było:shake:, ale to sie niegdy nie skończy....:shake:
Sabinka wymiziana dzięki:calus:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Poranne mizianko dla Sabinki:)

Poranne mizianki załatwione:calus:

Posted

Oj kochane cioteczki ten genialny kociak daje nam popalić:cooldevi::shake::kociak:
On jest wszedzie, piega jak torpeda:evil_lol: Jest tak kochany, ale ma diabliki w oczach:eviltong: Kochany łobuz:loveu::loveu::loveu:

Posted

sprawdzilam glosownanie juz zakończone

przeklejam z kravketu
Re: Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - listopad

autor: Marek » dzisiaj, 07:57
Witamy,

W konkursie listopadowym zwyciezylo Przytulisko w Rachowie Starym. Gratulujemy wygranej!

Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz schronisko kwotę 12612zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie schronisko otrzyma pomoc o wartości 13612zl. Gratulujemy!

W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs grudniowy.

Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko

Posted

[quote name='Alicja']nie słuchajcie Izy , Rysiek wcale nie rozrabia tak jak ona pisze :lol:

Tak, tak:eviltong: to normalny koci świat:eviltong:
Ale ja i tak bardzo go kocham:loveu:

[quote name='monia&nero']sprawdzilam glosownanie juz zakończone

przeklejam z kravketu
Re: Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - listopad

autor: Marek » dzisiaj, 07:57
Witamy,

W konkursie listopadowym zwyciezylo Przytulisko w Rachowie Starym. Gratulujemy wygranej!

Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz schronisko kwotę 12612zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie schronisko otrzyma pomoc o wartości 13612zl. Gratulujemy!

W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs grudniowy.

Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko

Super:multi: Cieszę się bardzo:multi: Dlatego kupuje w Krakvecie:multi:

[quote name='bira']Jaki cudowny Ryszard :-) Czarne kociaki mają coś w sobie :-)
Moja czarna też cholernica... Psoci jak mało kto... Wszędzie jej pełno :-)

Oj mają coś w sobie:eviltong: a jak już się ma trzy czarne to dopiero jest jazda:evil_lol: