sabinka40 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 ATLANTYDA napisał(a):Sabinka cudna ,ale widzę że czarne koty górą :cool3: Witamy nową ciocię:lol: Chciałam dwa boksie, a mam trzy koty:eviltong: Ale my z Sabinką dajemy radę:evil_lol: Quote
sabinka40 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Pare fotek z dzisiejszego popołudniowego spacerku:lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sabinka40 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sabinka40 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Alicja Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ale Ozzy zazdraszcza tej góry piasku http://img708.imageshack.us/img708/4273/dscf3262u.jpg Quote
sabinka40 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Alicja napisał(a):ale Ozzy zazdraszcza tej góry piasku http://img708.imageshack.us/img708/4273/dscf3262u.jpg Takkkaa fajna górka była:eviltong:, jeszcze ze dwa spacerki tamtędy i góra zniknie:evil_lol: A jak przyjdą robotniki po piasek to się zdziwią:crazyeye: Quote
Alicja Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 sabinka40 napisał(a):Takkkaa fajna górka była:eviltong:, jeszcze ze dwa spacerki tamtędy i góra zniknie:evil_lol: A jak przyjdą robotniki po piasek to się zdziwią:crazyeye: przywiozą se nowy :) Quote
monia&nero Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 http://img708.imageshack.us/img708/4273/dscf3262u.jpg ale miłość :eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ale piękna zabawa:loveu::loveu: Nie martw się... pewnie niedługo przybędzie nowy kotecek:diabloti: hihi A jakiego psiaka chciałaś dla Sabinki?:loveu: Quote
sabinka40 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Alicja napisał(a):przywiozą se nowy :) Napewno:lol:, ale kamery pozakładają:eviltong: monia&nero napisał(a):http://img708.imageshack.us/img708/4273/dscf3262u.jpg ale miłość :eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: tak miłość, tyle że koleżeńska:eviltong: To Sabinki psiapsiółka:loveu: Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale piękna zabawa:loveu::loveu: Nie martw się... pewnie niedługo przybędzie nowy kotecek:diabloti: hihi A jakiego psiaka chciałaś dla Sabinki?:loveu: :diabloti:.....oby nie:modla: Ja chciałam boksia oczywiscie:lol: Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 piękne dziewczynki:) a co nowy boksio będzie u Was? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Hehehe, spokojnie... może uda się wreszcie boksiu :);) Troszkę jest tych biedaczków... Quote
sabinka40 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 unikatowydiament napisał(a):piękne dziewczynki:) a co nowy boksio będzie u Was? Niestety nie:shake:, nas już jest dużo w domu;) Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, spokojnie... może uda się wreszcie boksiu :);) Troszkę jest tych biedaczków... Ja już nic nie mówię, ani nie piszę:razz:, życie samo mi bidule pod dom podrzuca i nie wiem co bedzie:shake: Pożyjemy, zobaczymy:razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Podaj adres i kolor, ciocia Ci podrzuci pod dom...:D hehehehe ;) Quote
sabinka40 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Kilka niedzielnych brykanek:eviltong: Łapałam momenty komórką;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sabinka40 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Podaj adres i kolor, ciocia Ci podrzuci pod dom...:D hehehehe ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 sabinka40 napisał(a)::evil_lol: sces kotecka:roll::lol: Quote
sabinka40 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Alicja napisał(a):sces kotecka:roll::lol: Coooo....:x.... Quote
Alicja Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 sabinka40 napisał(a):Coooo....:x.... no dobra .....3 .... :grins: Quote
monia&nero Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Świetne fotki Sabci z kolegami :) Całuski w Sabci słodki pycholek Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Czyli rozumiem, że wszystko w gestii cioci?:cool3: to adres dawaj...:evil_lol: Śliczne zdjęcia, ale może jakieś dwa zdania co to za towarzysze zabawy?:diabloti: Jakie boksie mają długaśne ogonki:crazyeye: W sumie to pierwsza boksia z ogonkiem jaką widziałam:hmmmm: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [FONT=Georgia]a ja nawet nie zwróciłam uwagi że Sabinka ma ogon :) nigdy nie rzuca mi się w oczy brak ogona bądź ogona posiadanie u boksia a cóż to za piękny ONkowy przyjaciel? Sabinka to bardzo towarzyska sunia :loveu: [/FONT] Quote
sabinka40 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Alicja napisał(a):no dobra .....3 .... :grins: Ciocia....:mad: monia&nero napisał(a):Świetne fotki Sabci z kolegami :) Całuski w Sabci słodki pycholek :lol:, pycholek ucałowany:loveu: Chiquita&DeeDee napisał(a):Czyli rozumiem, że wszystko w gestii cioci?:cool3: to adres dawaj...:evil_lol: Śliczne zdjęcia, ale może jakieś dwa zdania co to za towarzysze zabawy?:diabloti: Jakie boksie mają długaśne ogonki:crazyeye: W sumie to pierwsza boksia z ogonkiem jaką widziałam:hmmmm: :lol: towarzysze zawsze się znajdą, Saba uwielbia brykanki z psami i to nie ma znaczenia czy duży, czy mały:eviltong: byle tylko chciał gonić:eviltong: A ogonki boksie maja cudowne, uwielbiam ogonek od Sabinki:loveu: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a ja nawet nie zwróciłam uwagi że Sabinka ma ogon :) nigdy nie rzuca mi się w oczy brak ogona bądź ogona posiadanie u boksia a cóż to za piękny ONkowy przyjaciel? Sabinka to bardzo towarzyska sunia :loveu: [/FONT] :obrazic: no wiesz, jak mogłaś tak slicznego ogonka nie widzieć:eviltong: Ten ONek to psiapsiółka od Sabinki, uwielbiaja wspólne zabawy i spacerki. Gabcia, bo tak ma na imię, jest cudownym psiakiem, spokojna i zrównoważona bardzo:loveu: Sabinka uwielbia towarzystwo wszystkich psiaków, to prawda jest baaardzo towarzyska, ale jak jakiś chciałby po niej poskakać, oj to lepiej nie:eviltong: Quote
sabinka40 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Kilka fotek z dzisiejszego spacerkowania:lol: Saba i Bago:loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sabinka40 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts