Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejszy jesienny spacerek:lol:, zimno było i szybko sie ciemno robi...brrrrr, byle do wiosny:lol:
Sabina bedzie musiała chyba kubraczek zacząć nosić:lol:, ale na zimowy to może za wcześnie:razz:, babcia robi na drutach sweterek na jesień dla Sabinki:eviltong: Dobra babcia:loveu:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

dla mnie też tak jakoś się zimno zrobilo,i nie chce mi się nochala wychylać z domciu,ale muszę jakoś się zebrać i iść na spacerek z Syneczkiem

widzę że macie fajne tereny spacerowe
a w jakim mieście mieszkacie?

Posted

unikatowydiament napisał(a):
dla mnie też tak jakoś się zimno zrobilo,i nie chce mi się nochala wychylać z domciu,ale muszę jakoś się zebrać i iść na spacerek z Syneczkiem

a powiedzą:obrazic:

Posted

andegawenka napisał(a):
a powiedzą:obrazic:

Powiedzą:evil_lol:

unikatowydiament napisał(a):

W Żorach na Śląsku:lol:, mamy piękne miejsca na spacerki, do lasu kawałeczek bo lasy dookoła, uwielbiamy takie spacerki:lol: Stawy hodowlane duże i małe:lol:, wody do pływania dla psiaków jest dużo, a Saba uwielbia pływać:lol: Teraz jak jest zimno to musze od wody uciekać bo dziewczyna sie chce kąpać:nerwy:

Posted

sabinka40 napisał(a):
Powiedzą:evil_lol:

W Żorach na Śląsku:lol:, mamy piękne miejsca na spacerki, do lasu kawałeczek bo lasy dookoła, uwielbiamy takie spacerki:lol: Stawy hodowlane duże i małe:lol:, wody do pływania dla psiaków jest dużo, a Saba uwielbia pływać:lol: Teraz jak jest zimno to musze od wody uciekać bo dziewczyna sie chce kąpać:nerwy:

Musicie mieć jakiś obiekt bo nie moge Was przyblizyć na mapie, zobacze jeszcze na zumi, ale lasy ciagną sie ogromne....Faktycznie to już bór .Ja jeździłam na Roztocze, chociaż placki z lasem są i bliżej Lublina...

Posted

Alicja napisał(a):
oj nad wodę to z Ozzym już też nie mogę ....musimy chłopaka w ciepełku trzymac

Na kapiele to już za zimno:shake: Ale jak sie ciepło zrobi:multi:.....

andegawenka napisał(a):
Musicie mieć jakiś obiekt bo nie moge Was przyblizyć na mapie, zobacze jeszcze na zumi, ale lasy ciagną sie ogromne....Faktycznie to już bór .Ja jeździłam na Roztocze, chociaż placki z lasem są i bliżej Lublina...

Jestem tu:hand: widzisz? Mamy szczęscie że mamy lasy:multi: Nie cierpię po miescie spacerować:razz:, uciekam jak najdalej od ludzisków wstrętnych:shake:, ale te ludziska do lasu też łażą i śmiecą strasznie:angryy: