Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale fantastyczne psio-kocie zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Sabinka jaka delikatna :)[/FONT]

Z tą delikatnością to nie przesadzajmy:icon_roc:, gdybym Sabinki nie pilnowała to by Ryśka przygniotła, rozdeptała i zamlaćkała na śmierć:shiny::eviltong:. Biedna nie wie jak się z nim bawić, bo on taki malutki:niewiem:

Posted

sabinka40 napisał(a):
Z tą delikatnością to nie przesadzajmy:icon_roc:, gdybym Sabinki nie pilnowała to by Ryśka przygniotła, rozdeptała i zamlaćkała na śmierć:shiny::eviltong:. Biedna nie wie jak się z nim bawić, bo on taki malutki:niewiem:

:roflt:super niania :loveu:

Posted

[quote name='sabinka40']Z tą delikatnością to nie przesadzajmy:icon_roc:, gdybym Sabinki nie pilnowała to by Ryśka przygniotła, rozdeptała i zamlaćkała na śmierć:shiny::eviltong:. Biedna nie wie jak się z nim bawić, bo on taki malutki:niewiem:

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to z miłosci[/FONT]

Posted

andegawenka napisał(a):
Podrzuć czwartego to może się nie zorientuje i wybawi;)

:eviltong:jasne, też tak myślę:evil_lol: Jak znam życie to pewnie się przypląta znowu jakaś czarna sierota:cool3::eviltong:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]opanowali już spanie synchroniczne :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]http://img402.imageshack.us/img402/1061/dscf2814z.jpg[/FONT]
[FONT=Georgia]wróżę im przyjaźń na całe życie :)[/FONT]

[FONT=Georgia]dałabyś coś normalnego jej do jedzenia a nie musi pudełka jakieś pożerać :shake:[/FONT]

To bedzie napewno wielka przyjazń:razz:, tym badziej że Ryszrd woli towarzystwo Saby niż kotów:eviltong:, myśli że jest psem:evil_lol:.
A pudełko nie jest normalne?:hmmmm:

zaba14 napisał(a):
fajne te zdjęcia z koteczkiem :)

Dzięki wielkie:lol:

Posted

sabinka40 napisał(a):

To bedzie napewno wielka przyjazń:razz:, tym badziej że Ryszrd woli towarzystwo Saby niż kotów:eviltong:, myśli że jest psem:evil_lol:.
A pudełko nie jest normalne?:hmmmm:

[FONT=Georgia]Wygląda na to że kocur ma zaburzenia tożsamości ale nie jestem psychologiem i nie mogę tego ocenić ze 100% pewnością...tak samo jak nie jestem w stanie ocenić stopnia normalności pudełka, nie moja broszka :evil_lol:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
no .......bo już myślałam że tego z siebie nie wyrzucisz :grins: ................ :roflt:

...jak mogłaś w to wątpić:razz:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Wygląda na to że kocur ma zaburzenia tożsamości ale nie jestem psychologiem i nie mogę tego ocenić ze 100% pewnością...tak samo jak nie jestem w stanie ocenić stopnia normalności pudełka, nie moja broszka :evil_lol:[/FONT]

Dzięki za poradę:roflt: