Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ooo to daleko was zawiało skoro i górę twarzową odwiedziliście ;)[/FONT]

[FONT=Georgia]Emu chyba nie było zachwycone perspektywą zabawy z Sabinką ;)[/FONT]
[FONT=Georgia]jaka zmęczona księżniczka :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]http://img32.imageshack.us/img32/7598/dscf2102m.jpg[/FONT]

No bo to przecież tak niedaleko;), a emu ze strachu mało jajka nie zniosło:evil_lol:

Posted

[quote name='sabinka40']:lol::lol::lol: nie było rozmiaru! A ta fotka z kwiatuszkami to oczywiście dla Ozzulka:loveu:[/QUOTE]

trzeba zażalenie w Decathlonie złożyć ;)

za fotaska Ozzy dziękuje :Rose:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cudowne, wakacyjne klimaty :D I Sabinka jaka szczęśliwa!

:lol:Było cudownie!!!! szkoda tylko ,ze co dobre szybko się kończy:placz:, ale zostają wspomnienia i piękne fotki:lol:. Saba była bardzo szczęśliwa, tyle wody i piasku:multi:, czego chcieć więcej:lol:

Posted

sabinka40 napisał(a):
:lol:Było cudownie!!!! szkoda tylko ,ze co dobre szybko się kończy:placz:, ale zostają wspomnienia i piękne fotki:lol:. Saba była bardzo szczęśliwa, tyle wody i piasku:multi:, czego chcieć więcej:lol:

wszystko co miłe trwa za krótko .....

Posted

Witamy!!!:lol:
Nowe wieści od Sabci:razz:. W piątek miała badania: EKG, i badania krwi i wszystko ok:lol:, a w środę będzie miała sterylkę...jak zwykle bardzo sie martwię i przeżywam to wszystko:shake:, ale wszytko będzie dobrze i Sabinka będzie zdrowa i szczęśliwa:loveu:
Napiszę jak będzie po wszystkim:razz:

Posted

[FONT=Georgia]Na pewno będzie dobrze :)
Sterylka to nie taka straszna sprawa. Najgorszy jest widok psa tuż po wybudzeniu z narkozy a potem jak dojdzie do siebie to będziesz musiała pewnie ją stopować bo będzie świrowała jakby nigdy nic....u mnie tak było ;)
[/FONT]

Posted

Witamy:lol:
Sterylka była dziś, bo wczoraj mieli nagłe przypadki: kotek poszarpany przez psy:shake: i psiak potrącony przez samochód:shake:
Sabinka:loveu: jest już w domku od 2 godz. jest spiąca, ale żywotna. Myślę że dzisiejszy dzień jednak przespi moja myszka:loveu:. Jestem bardzo zadowolona z opieki jaką Saba miała w przychodni:lol:. Oddali mi Sabinkę dopiero jak na nogi wstała i sama umiała iść:razz:. Siedziałam przy niej i czekałam aż kroplówka się wykapie i to było okropne, ale widziałam że szybko dochodzi do siebie:loveu:
Mam złe doświadczenia ze sterylką mojej kochanej Dianki[TM*], to co wtedy przeżyliśmy wszyscy utkwiło mi na zawsze w pamięci:shake:, teraz wiem że nie powinno się psa oddawać w ręce nie odpowiedzialnych ludzi:shake:, zreszta ta własnie pani doktor przyczyniła sie do jej śmierci:-(. Może kiedyś o tym napiszę!
Teraz ważne żeby Sabinka szybko wracała do siebie, niech szybko wstanie na nogi.
A teraz ide ją poprzytulać:loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Na pewno będzie dobrze :)[/FONT]
[FONT=Georgia]Sterylka to nie taka straszna sprawa. Najgorszy jest widok psa tuż po wybudzeniu z narkozy a potem jak dojdzie do siebie to będziesz musiała pewnie ją stopować bo będzie świrowała jakby nigdy nic....u mnie tak było ;)[/FONT]

Dzięki za wsparcie:lol:
Już jest po, teraz juz tylko może być lepiej!!!!!