sabinka40 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 :multi:Są fotki, są fotki:lol: Dzięki Aluś że wstawiłaś te śliczne foteczki:loveu:, Saba i Ozzi znowu razem:lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 sabinka40 napisał(a)::multi:Są fotki, są fotki:lol: Dzięki Aluś że wstawiłaś te śliczne foteczki:loveu:, Saba i Ozzi znowu razem:lol: jeszcze są inne ale muszę ogarnąć czas i poprzerabiać by wstawić :) Quote
Misia&Ruby Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A mi się nie otwierają :( Widzę tylko puste pole. Quote
Alicja Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Misia&Ruby napisał(a):A mi się nie otwierają :( Widzę tylko puste pole. a jaką masz przeglądarkę ?? IE czy firefoxa moze zablokowałas sobie możliwość oglądania obrazków wrzucanych przez daną przeglądarkę Quote
Misia&Ruby Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Firefoxa, ale na Google Chrome też nie idzie :( Quote
Alicja Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Firefoxa, ale na Google Chrome też nie idzie :( widocznie porobiłas blokady na fotosika ....chyba nikomu się nie zdarzyło ze nie widzi fot z fotosika :hmmmm: Quote
Misia&Ruby Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Nie, żadnej blokady z pewnością nie dawałam... :/ Ale właśnie taki problem mam tylko z fotosikiem. Ściągnę jakąś inną przeglądarkę i spróbuję, czy tam będę mogła zobaczyć fotki. Quote
sabinka40 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Iza i Avanti napisał(a):Ale cudowne fotki. I cudownie piesy :) Noooo:lol: Quote
sabinka40 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 :multi::multi::multi:Łał, łał!!! Alunia wstawiła fotki Sabinki i Ozzisia:loveu: Wczoraj Ozzi odwiedził Sabę w Żorach, Ala robiła foty i napewno wstawi:lol: Pogoda dopisała i psiaki świetnie się bawiły:lol:, my zresztą też:eviltong: Quote
Alicja Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Będą fotaski , będą :) Zabawa była przednia :cool2: i jak nas nie wyrzucą, będzie powtórka ;) Quote
jonQuilla Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [FONT=Georgia]witam :multi: przyszłam pooglądać tutaj Sabinkę a natknęłam się na kociaki i papużkę :loveu: super zwierzyniec .... szybko się mnie nie pozbędziecie :) [/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam :multi: przyszłam pooglądać tutaj Sabinkę a natknęłam się na kociaki i papużkę :loveu: super zwierzyniec .... szybko się mnie nie pozbędziecie :) [/FONT] o i Córcia tutaj :grins: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Alicja']o i Córcia tutaj :grins: [FONT=Georgia]no ba....pozazdrościłam Ci troszkę kontaktu z Tą psiną i chociaż odrobinkę nadrobić :)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [FONT=Arial]Jutro będą fotaski u Ozzy'ego :p [/FONT] Quote
Recommended Posts