Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
ale ten ZBÓJ tylko w okach ;) a tak całuśna jest :) . U Ozzulka na blogasku nawet dojęzycznie :lol:

Ozzulek wie najlepiej jaka jest całuśna:-)

Posted

majoka napisał(a):
poważna w żadnym wypadku.....chyba niggy jej to nie grozi, wieczny szczenior

No to jest cos, co je różni:-) Sabina jest romantyczką:-) potrafi siedzieć i patrzyć w dal, wąchać kwiatki i jest powazna jak na boksia:-) Jak się bawi, to sie bawi, ale woli spacerować i rozmyslać:-) Miałam wczesniej boksie Dianusie, ta to zaś miała ADHD:-) Jakie one potrafią być rózne:-) Ale wszystkie kochane!!!!!!!!!

Posted

majoka napisał(a):
to moja z ADHD (podobnie jak rodzone dzieci), na wieczornym spacerze wykąpała się w rzece

Moja niunia kąpie sie tylko jak jest gorąco:lol: tak to przechodzi koło wody i ją nie kusi:lol: To Twoja myszka z charakterku jak Dianka," moje kochane maleństwo:-(" Sabina jest bardzo poważna i zrównoważona:lol:, jak była malutka to pytałam weta czy z nią wszystko ok bo nie wariuje, nie rozrabia, nie podskakuje jak to boksie:eviltong:, ale okazało sie że ma taki charakter, po mamusi:razz: Myślałm nawet czy nie zapisać jej na szkolenie na psa do dogoterapi:razz: jest grzeczna, posłuszna i przynajmniej przekonałabym ludzi do zaufania bokserm:lol:, bo ciągle jeszcze dużo uważa boksie za agresywne i sie ich boi:shake: A to takie kochane robaczki prawda?:loveu:

Posted

sabinka40 napisał(a):
Moja niunia kąpie sie tylko jak jest gorąco:lol: tak to przechodzi koło wody i ją nie kusi:lol: To Twoja myszka z charakterku jak Dianka," moje kochane maleństwo:-(" Sabina jest bardzo poważna i zrównoważona:lol:, jak była malutka to pytałam weta czy z nią wszystko ok bo nie wariuje, nie rozrabia, nie podskakuje jak to boksie:eviltong:, ale okazało sie że ma taki charakter, po mamusi:razz: Myślałm nawet czy nie zapisać jej na szkolenie na psa do dogoterapi:razz: jest grzeczna, posłuszna i przynajmniej przekonałabym ludzi do zaufania bokserm:lol:, bo ciągle jeszcze dużo uważa boksie za agresywne i sie ich boi:shake: A to takie kochane robaczki prawda?:loveu:

Kochane robaczki :D Mojego to już w ogóle się boją- kopiowany, wielki chłopak. A to, że ma fafelki siwiuteńkie, słabe nóżki, mało co widzi i zęby słabiutkie, to w to już nikt nie wnika ;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Kochane robaczki :D Mojego to już w ogóle się boją- kopiowany, wielki chłopak. A to, że ma fafelki siwiuteńkie, słabe nóżki, mało co widzi i zęby słabiutkie, to w to już nikt nie wnika ;)

Tak! Tak! Te siwiutkie są najgrozniejsze:lol::lol::lol:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Cudowna sunieczka :loveu: Ma moje ulubione bokserkowe umaszczenie :)
Pozdrawiam!

Dzięki w imieniu Sabinki:-) Uwielbia komplementy:-) Bardzo się ożywia gdy ktoś tylko ją chwali:-):-)

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Cudowna sunieczka :loveu: Ma moje ulubione bokserkowe umaszczenie :)
Pozdrawiam!

Chciałabym poznać Twoją Ruby:-), ale nie potrafie włączyć galerii:-( Niedziała:-(? Jest jak widzę przesliczna:-) Sabinka czesto bawi sie z cocerkami, ma pare koleżanek i kolegów tej rasy:-)

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Nie mogę doczekać się reszty zdjęć Twoich pupilków :)

A co jest Sabince? :(

Witam:-)
Miała zapalenie pisiuni;-) nastraszyła nas i tez miała usg robione, ale ok:-)
A co do zdjęć, to jasne ze wstawie:-) mam tyle zdjęć jeszcze do pokazania, trochę roboty:-)
Obiecuje że już niedługo:-)

Posted

Przedstawiam wszystkim reszte moich kochanych zwierzaków

Maćkowa :loveu:(miał być facet, ale okazało się że to dziewczynka) przyleciała (dosłownie) do nas 7 lat temu, wszystkich kocha jak widać na zdjęciu

Uploaded with ImageShack.us
ale jak ma dobry humor to można ją ulić, pieścić, całować, bardzo to lubi

Leokadia (Lili) czarna kotka :loveu:, która przyszła do nas na podwórko z małym kotkiem (była to kotka, niesetety przeżyła tylko 2 lata, gdyż zginęła pod kołami...:-(), więc ją przygarneliśmy. Jest już u nas 4 lata, ale nie znamy jej wieku.Jest bardzo troskliwa i opiekuńcza, dba o wszystkich mieszkańców, troszcząc się o ich higiene osobistą... :lol: jest też bardzo tłusta i leniwa co widać :lol:

:loveu: Puszysta Lili

Leokadia i Teofil (Tofik) nasza druga czarna przybłeda :loveu: pojawił się wraz z jesienią, było mu zimno i zamieszkał z nami. :lol: Oba spędzają czas w domu, gdyż wkoło zrobiło się niebezpiecznie- boimy się "kół" :eviltong:

Zaczepny Tofik:eviltong:

Zabawy z Tofikiem

Tofik to też młodziak więc razem potrafią nieźle nabroić :shake: :lol:

ale tak naprawde, bardzo się kochają :loveu: