Auramu Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Witam Wszystkich w mojej galerii. Mam na imię L`Shiro i przyszedłem na świat 23 marca 2011 jako jeden z czterech braci Quote
Auramu Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Długa podróż do nowego domku - nawet nie pisnąłem Quote
Auramu Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Przepraszam za osobne wątki, coś mi nie chciało wkleić w jeden Pierwsze chwile w nowym domku: Na początek narozrabiałem: Potem spałem: Zabawa: Udało się, coś widać wyżej pomieszałam Quote
*Aga* Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Witam kolejną kitkę na Dogo :loveu: Niezły słodziak z niego do tego jest strasznie maleńki - w którym tygodniu życia został zabrany z hodowli? pozdrawiam Quote
Auramu Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Ukradliśy:evil_lol: Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Akita u Izis L`SHIRO; mama Tycon EMI GO, tatuś ACHIKO GO Akita Inu of Cacic W przepisowym tygodniu został odebrany jeśli o to chodzi. Quote
Angelika_Roser Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Oooo pręgusiątko akiciątko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: takie maluchy są do schrupania :lol: witamy! [/FONT] Quote
Recommended Posts