Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zachary napisał(a):
Asika5, a dlaczego chcesz Mikiemu domku tymczasowego na Śląsku? To ogłoszenie o DT dla 2 psów.....

ale drugi ma być suczka amstafową - i Asika wpakowąła Mikiego w dwupaku z Klusią :)

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaszanka zacharowej chodziło o to że w tytule wątku pisze DT ale z jego treści wynika że chodzi o ds
dla pewności zadałam pytanie czy to DT czy DS

Bernese kochana duszyczko dziękuje bardzo za ogłoszonka Mikuś się ucieszy:loveu:

Posted (edited)

[quote name='asika5']kaszanka zacharowej chodziło o to że w tytule wątku pisze DT ale z jego treści wynika że chodzi o ds
dla pewności zadałam pytanie czy to DT czy DS

Bernese kochana duszyczko dziękuje bardzo za ogłoszonka Mikuś się ucieszy:loveu:
Pozdrów go :) :D Cioteczka się melduje :)

Edited by Bernese
Posted

Asia - chyba słabo nam ten bazarek dla Mikiego idzie co? :(

P.S. - Jak linkujesz bazarek pod nazwą ( nie wiem czy wiesz o co mi chodzi?) że nie link jest widoczny a to co sobie napiszesz ale działa jak link :))

Posted

Bernese byłoby super :loveu:Jeżeli tylko masz czas i ochotę to z chęcią skorzystamy. W czym mam Ci pomóc?
Miki jeszcze nie miał takiego bazarku;)

Posted

Kaszanka - jaki piszesz tekst, to potem zaznaczasz słowo/słowa, które mają być podlinkowane i wciskasz ikonę kuli ziemskiej z łańcuszkiem. W okienku wklejasz link i już.

Posted

zuanna napisał(a):
Kaszanka - jaki piszesz tekst, to potem zaznaczasz słowo/słowa, które mają być podlinkowane i wciskasz ikonę kuli ziemskiej z łańcuszkiem. W okienku wklejasz link i już.

kuli ziemskiej z łańcuszkiem... kaszanka u mnie to sie nazywa globus z okularami:evil_lol: ale chodzi o to samo

Posted

Bernese napisał(a):
Jakbym tylko mogła bym go wzięła ,ale już mam rozbrykaną sunię ,która wymaga
wiele opieki. Asika, tylko tak mogę pomóc :)

chęci też sa ważne:) spoko

Posted

dzięki dziewczyny za wskazówki - całe życie człowiek sie uczy :D

jutro popróbuję - bo dzisiaj na nos padam - jestem zmęczona dopiero co wróciłam do chaty.
Pa dobranoc wszystkim.

Posted

Asia pomierzyłam - popisąłam nawet pv ale niepasowało ciotkom :( .

bazarek zakończony - będę liczyć wysyłać konto , pakować i poproszę również konto twoje Asiu to kaskę przeleję na Mikiego.

Posted

Poznałam ,miziałam to wspaniały pies strasznie radosny :loveu: Dzięki za wspólny wypad do Kuny musimy to powtórzyć ;)