Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Soranek, mam już zdjecia wiec wkładam jak mi się uda ,tutaj Soranek

miał okło 2 tyg, zdjęcia zrobiłyśmy gdy byłyśmy u niego z wizytą co prawda są tu wszystkie w kupie ale ten malec ze strzałką na karku to mój Soranek :D Bedzie chyba nawet widać mame ale ona miała z nimi przerąbane 7 sztuk i to diabły wcialone.Teraźniejszych zdjęć nie mam na skanie bo mały ma już 10tyg. :D Gryzie ,drapie i nic sobie nie robi z klepania gazetą a nawet się nią zazyna bawić bawi go klapsanie w tyłek,dobra wkładam zdjęcia ,robie to po raz pierwszy wiec moge mieć trudności..... :D Są wielkie przepraszam :D

mniejsze.JPG

Posted

Zdjęcia muszą być na serwerze, ale tu konto pocztowe nie pomoże...

Możesz sobie założyć jakieś darmowe konto i tam wrzucać foty, później podajesz tylko adres zdjęcia... albo... możesz wysłać mi je na maila, a ja je wstawię.

Pozdrawiam

Posted

W sprawie zdjeć napisałam maila do (Pani,Pana) Bosstone wiec jak dobrze pójdzie beda i nie bedzie tych łysych placków...Niewiem jak ja to robie ze zawsze cos zchrzanie...ech....taka stara taka głupia...... :D

Posted

Dziekuje ślicznie!!! :D :D :D :D :D :D :D

To opisze :

1 zdjecie to piesiek ten pregowany i suczka (chyba nie pamiętam), leża sobie.

2 zdjecie Jasny pregowany to piesek a koło Mleczrni mój Soranek!! zawsze ze starzała na karku:)

3 zdjecie para ze zdjecia 1

4 zdjecie cala familia jak na dłoni a koło cyca moja niunia!! :D :D

5 zdjecie znowu rodzinka ..matka właśnie próbowała się ewakuować.. :D

6 zdjecie baracisze z 2 siostra:)

oto rodzinka było 7 sztuk wszystkich: 1 pies to ten jadny całkiem (wiec był do odróżnienia) pożniej były dwa takie jak mój soran z wieksza ilościa białego ,reszta czarne z bialym ale malutkie dodatki były jasne .I się nie moge połapać które sa które:)Wiem gdzie jest mój! :D

Posted

Sorcio nie jest wiele starszy właśnie skończył dziś 10, jest niedobry jak diałeł :evilbat: ale już czuje respect przed gazetą, chociaż tyle , przesadza kwaity i nokautuje czasami jamniola, ale ttylko jaksie strasznie nudzi, na to jamniol kłapnie pysiekm a Soran dzwiwiony ze sie nie wolno tak robić?

Bedąc głodym wkłada przednie łapy w miske i hejaaa po kuchni zerkając czy ktos widzi co on wybrabia....

Ech mogłabym pisać godznami... :D