Onaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Sznaucer to też kudłacz :). W sumie każdego kudłaczka można na sznaucerka obciąć. Ale że Sonie śliczna to bez dwóch zdań prawda !!! Quote
winter7 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='lika1771']Nie moge sie napatrzec Nie moge wstawic na metamorfozy bo zdjecia cioteczki sie nie wyswietlaja chyba inny program,a ja jestem w tym zielona:placz: Malawaszko wiem moja sunia tez była mixsem a jak obciełam to wszyscy mowili ze sznaucerek miniaturka;)[/QUOTE] Mogę Ci je wysłać na mail'a. Quote
malawaszka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 aaaa tarzanko w trawce i to przy psach dużych - pełen luz :loveu: moja Pepuszka też kochała tarzanko :loveu: Quote
winter7 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Założyłam jej szelki i ładnie chodziła. Na razie po domu. :) Najśmieszniejsze jest to, że podnosi tylną łapkę do sikania :crazyeye: jak facio:lol: Quote
Jaaga Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ona nie lubi prowadzenia na smyczy. Sama obróżka czy szelki jej nie przeszkadzaja. Na smyczy idzie, jeśli się idzie tam, gdzie ona chce. Prawie zawsze sika z noga podniesioną. Quote
Jasza Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Słodzizna - nic dodac, nic ująć! Choć w wersji kudłatej-nieściętej tez mi się bardzo podobala! Cudo. Quote
inga.mm Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 czy ktoś podmienił pieska????? Przecież to nie jest Sonia! To jakiś rasowy, radosny psiun. Oj, dobrze ma się malutka. Szkoda, że musiała przejść przez tamtą traumę. No, ale już ma życie ustabilizowane. Quote
Akrum Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 haha Sonia jest niesamowita :) Tak się zmieniła, że aż nie mogłam jej poznać, myślałam że to zdjęcia zupełnie innego psiaka :) Jaaga - kawał dobrej roboty odwaliłaś :) winter7 - masz cudowne stadko, które wzbogaciło się teraz o kolejną, super sunie :) Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 noo to jak? może tytuł by zmienić??? bo ten bardzo stresujący jest Quote
Jaaga Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Też chciałam się przyłączyć do prośby o zmianę tytułu. To już trzecia dziś, bo jeszcze nasze Mania i Psotka pojechały do domów. Zagladnijcie proszę na wątek ślepaczka z mojego podpisu. Quote
lika1771 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Jaaga']Też chciałam się przyłączyć do prośby o zmianę tytułu. To już trzecia dziś, bo jeszcze nasze Mania i Psotka pojechały do domów. Zagladnijcie proszę na wątek ślepaczka z mojego podpisu.[/QUOTE] Pocekam jeszcze na wpis cioteczki Winters:lol: Jaaga pieniazki doszły? Quote
winter7 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Proszę oficjalnie o zmianę tytułu. SONIA ZOSTAJE!!!!! Chociaż powinnam się na nią trochę poobrażać, bo olewa mnie i jest córunią tatunia :painting: Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 jupiiiiiiii :laola: winter gratuluję nowego członka rodziny :lol: Quote
Litterka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='winter7']Chociaż powinnam się na nią trochę poobrażać, bo olewa mnie i jest córunią tatunia :painting:[/QUOTE] Tak to już z Nimi jest... Ale za to Je kochamy!:loveu: Serdeczne gratulacje dla adoptowanej i adoptującej! :multi: Quote
winter7 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dziękuję Wszystkim! Sońka wygoniła nawet wszystkie psiury z biura swojego tatusia i zajęła ich dywanik pod biurkiem :) Charakterek to ona ma. Bardzo proszę również o kliknięcie wydarzenia i zaproszenie znajomych. To mój podopieczny z Hotelu Amok. Znalazłam go powłóczącego nogami wzdłuż trasy. Był wyczerpany, wychudzony i miał 61 kleszczy. Teraz to inny pies! Jeszcze raz dziękuję Pani Iwonie z Hotelu Amok za wspaniałą opiekę! http://www.facebook.com/event.php?eid=134446836649667 Quote
winter7 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Malawaszka jak zwykle szybko działa! Dziękuję! ;) Quote
Akrum Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='winter7']Proszę oficjalnie o zmianę tytułu. SONIA ZOSTAJE!!!!! Aaaaaaaaaaaa się cieszę bardzo :) Soniu, życzę ci dużo szczęścia w nowej rodzince :) Quote
lika1771 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Matko kochana Soniak ma domek jestem bardzo bardzo szczesliwa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziekuje Quote
Akrum Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 to teraz szybciutko ciotka zmieniaj tytuł wątku na bardzo, bardzo optymistyczny :) Quote
Jaaga Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Lika, potwierdzam, ze pieniądze mam na koncie. Dziękuje. Bardzo ciesze się, ze Soni tak się udało. Quote
Pinesk@ Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Mam dla Sońki jeszcze pieniadze z bazarków, przelewac na małą nadal? proszę o informację i cieszę się, że mała już na zawsze bezpieczna :) Quote
asiek.l-g Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 dla mnie to jest Wielki Tydzień, od poniedziałku do dzisjaj pięć piesków z wątków króre sledze znalazło wspaniałe domki a jeden bezpieczny juz w hoteliku... ale nic nie dzieje sie samo, bez Was Wspaniali dogomaniacy tego by nie było- ukłony , buziaki dla Soni i życze malutka szczesliwego życia.:loveu: Quote
lika1771 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Pinesk@ napisał(a):Mam dla Sońki jeszcze pieniadze z bazarków, przelewac na małą nadal? proszę o informację i cieszę się, że mała już na zawsze bezpieczna :) Przekaz na inna bide:lol: Quote
mari23 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 lika1771 napisał(a):Matko kochana Soniak ma domek jestem bardzo bardzo szczesliwa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziekuje hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts