Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='lika1771']Nie moge sie napatrzec
Nie moge wstawic na metamorfozy bo zdjecia cioteczki sie nie wyswietlaja chyba inny program,a ja jestem w tym zielona:placz:

Malawaszko wiem moja sunia tez była mixsem a jak obciełam to wszyscy mowili ze sznaucerek miniaturka;)[/QUOTE]

Mogę Ci je wysłać na mail'a.

Posted

Ona nie lubi prowadzenia na smyczy. Sama obróżka czy szelki jej nie przeszkadzaja. Na smyczy idzie, jeśli się idzie tam, gdzie ona chce.
Prawie zawsze sika z noga podniesioną.

Posted

czy ktoś podmienił pieska?????
Przecież to nie jest Sonia!
To jakiś rasowy, radosny psiun.
Oj, dobrze ma się malutka.
Szkoda, że musiała przejść przez tamtą traumę.
No, ale już ma życie ustabilizowane.

Posted

haha Sonia jest niesamowita :)
Tak się zmieniła, że aż nie mogłam jej poznać, myślałam że to zdjęcia zupełnie innego psiaka :)

Jaaga - kawał dobrej roboty odwaliłaś :)
winter7 - masz cudowne stadko, które wzbogaciło się teraz o kolejną, super sunie :)

Posted

Też chciałam się przyłączyć do prośby o zmianę tytułu. To już trzecia dziś, bo jeszcze nasze Mania i Psotka pojechały do domów.

Zagladnijcie proszę na wątek ślepaczka z mojego podpisu.

Posted

[quote name='Jaaga']Też chciałam się przyłączyć do prośby o zmianę tytułu. To już trzecia dziś, bo jeszcze nasze Mania i Psotka pojechały do domów.

Zagladnijcie proszę na wątek ślepaczka z mojego podpisu.[/QUOTE]

Pocekam jeszcze na wpis cioteczki Winters:lol:

Jaaga pieniazki doszły?

Posted

[quote name='winter7']Chociaż powinnam się na nią trochę poobrażać, bo olewa mnie i jest córunią tatunia :painting:[/QUOTE]
Tak to już z Nimi jest... Ale za to Je kochamy!:loveu:

Serdeczne gratulacje dla adoptowanej i adoptującej! :multi:

Posted

Dziękuję Wszystkim! Sońka wygoniła nawet wszystkie psiury z biura swojego tatusia i zajęła ich dywanik pod biurkiem :)
Charakterek to ona ma.

Bardzo proszę również o kliknięcie wydarzenia i zaproszenie znajomych. To mój podopieczny z Hotelu Amok. Znalazłam go powłóczącego nogami wzdłuż trasy. Był wyczerpany, wychudzony i miał 61 kleszczy. Teraz to inny pies! Jeszcze raz dziękuję Pani Iwonie z Hotelu Amok za wspaniałą opiekę!

http://www.facebook.com/event.php?eid=134446836649667

Posted

[quote name='winter7']Proszę oficjalnie o zmianę tytułu.
SONIA ZOSTAJE!!!!!

Aaaaaaaaaaaa się cieszę bardzo :)

Soniu, życzę ci dużo szczęścia w nowej rodzince :)

Posted

dla mnie to jest Wielki Tydzień, od poniedziałku do dzisjaj pięć piesków z wątków króre sledze znalazło wspaniałe domki a jeden bezpieczny juz w hoteliku... ale nic nie dzieje sie samo, bez Was Wspaniali dogomaniacy tego by nie było- ukłony , buziaki dla Soni i życze malutka szczesliwego życia.:loveu:

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Mam dla Sońki jeszcze pieniadze z bazarków, przelewac na małą nadal? proszę o informację i cieszę się, że mała już na zawsze bezpieczna :)

Przekaz na inna bide:lol:

Posted

lika1771 napisał(a):
Matko kochana Soniak ma domek jestem bardzo bardzo szczesliwa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Dziekuje

hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: