Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pikola']To ja wysle 50zl/wiecej nie moge bo mam duzo dekl.na lipiec/Pieniazki beda kolo srody lub czwartku, tylko prosze o nr.konta.[/QUOTE]

Bardzo dziekuje:loveu:

Zaraz podam konto:lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Jaaga']Myślałam, że dawkę z czasem trzeba zwiększyć. Jesli nie trzeba, to super. Mam jeszcze prawie 3 kapsułki, tylko wolę wcześniej napisać, zeby później nie było zaskoczenia, to to większy koszt.
Dziś zauważyłam w miejscach zajętych grzybem maleńkie kępki nowych włosków. Takie 2-mm kudełki, a tak cieszą.[/QUOTE]

Co pół roku by było dobrze powtórzyć test na wzrost hormonu ACTH i wtedy wiadomo będzie czy zwiększyć czy zmniejszyć.Takie zalecenia są wetów też na stronach amerykańskich.
A kudełki cieszą-wiem jakie to uczucie jest.Ja u Cecylki szukałam kudełków pod lupą.

Posted

[quote name='Jasza']Dziewczyny - Sonia do końca życia musi zażywać leki, dobrze zrozumiałam?
Ile miesięcznie "wychodzi" jej leczenie?[/QUOTE

Sonia do końca życia musi zażywać Vetoryl.Nie bardzo rozumiem skąd taka suma.Konkretnie jeżeli Vetoryl 30mg kosztuje 170zł to podzielony na pół wychodzi 85zł na miesiąc a nie 200zł.Jeżeli ta suma jest potrzebna do ogłoszeń to na pewno zrazi adoptujących.

Posted

Na razie leczenie Soni jest kosztowne, głównie z powodu grzybicy i chorej wątroby. Pózniej bedzie potrzebny sam Vetoryl + np. bakterie w celu pozyskania kapsułek.

Posted

Na FB Borówka napisała, że ma dom ( być może) dla Soni.
Podałam Twój numer telefonu Jaaga - w sprawie szczegółów.
I jeszcze jedna osoba napisała, że chciałaby dać dom Soni - podałam także numer Jaagi.

Anka Csernak dzwoniła może?

Posted

[quote name='Jasza']Na FB Borówka napisała, że ma dom ( być może) dla Soni.
Podałam Twój numer telefonu Jaaga - w sprawie szczegółów.
I jeszcze jedna osoba napisała, że chciałaby dać dom Soni - podałam także numer Jaagi.

Anka Csernak dzwoniła może?[/QUOTE]

Super,domki musza byc bardzo dokładnie przeswietlone.

Posted

Bardzo bym się cieszyła, gdyby Soni udało się już znaleźć DS, mam nadzieję, że te domki co się nią interesują, to są konkretne i najlepsze domki na świecie