Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sonia, nie wkurzaj się na Piorunka, to taki śliczny chłopaczek i cieszy się, że ma malutką koleżankę ;). Trzymam mocno :kciuki::kciuki::kciuki: za radosne życie w cudnym domku!

Posted

jestem i ja :)
winter7 - super, że mała trafiła do Ciebie. Masz wielkie serducho :)
Sonia będzie u Was szczęśliwa, byleby zaakceptowała resztę stada.

Aaaale się cieszę :)

Posted

Wczoraj wróciłam o 21 z pracy i byli znajomi, więc nie miałam jak pisać na dogo :)
Sonia spała spokojnie, była w sypialni, ale spała na kocyku na ziemi razem z Lunką. Powarkuje na psy jak chcą do niej podejść. Jeśli chodzi o Diego, to ich relacje są najlepsze - oboje udają, że nie ma tego drugiego i nie wchodzą sobie w drogę. Luna czasem zaciekawiona podchodzi do Soni, ale Sonia robi bulgotka i rozchodzą się. Piorun dzisiaj trochę odpuścił, ale zaczął jeść suchą karmę :crazyeye: Jak dawałam wczoraj Soni, to też chciał pochrupać ( dotąd zawsze jadł mięsko :razz:)
Sońka wybrała sobie mojego TZ i chodzi za nim jak cień. Leżą razem na kanapie i oglądają telewizję. Teraz jest jego ukochanym psem. :loveu:
Nie wiem tylko jak z dawkowaniem karmy. Sonia ma olbrzymi apetyt i nie wiem ile powinnam jej dawać jeść. Będę dzwonić dzisiaj do Jaagi w tej sprawie.
Myślę, że wszystko jest na dobrej drodze.
A tytuł zmieńcie dopiero po weekendzie ;)

Posted

Karm ja cześciej, ale małymi porcjami. U mnie główny posiłek psy dostają ok. godz. 18, a w ciągu dnia podawalam jej jeszcze troszeczkę. Sonia na apetyt nie narzeka, je ładnie i jakoś nie przybierała ponad to, jak teraz wygląda.

Posted

Cioteczki szukamy dt dla biedulki.
Ktos Go wyrzucił mieszkał pod mostem nigdzie sie nie ruszał myslał pewnie ze po niego wroca:-( Ludzie słyszeli jak wieczorami wył:shake:
Z tego co wiemy piesek jest stary,slepy był bardzo wycienczony trafił na kilka dni do lecznicy.Teraz jest w schronisku na kwarantannie pozniej trafi do boksow ogolnych:-(
Taki piesek w schronie nie ma szans pewnie nie dopuszcza go do miski,zaszczuja albo.......

Posted

Sonia już po lekkim śniadanku. Największe zgrzyty są z Lunką. Ale krew się jeszcze nie polała :)
Dzisiaj wszystkie 4 spały z nami w łóżku. Boli mnie wszystko od wyginania się w paragraf :roll:
Zaraz wstawię zdjęcia.
Pzdr

Posted

Sonia uszy ma nieziemskie!!! :lol: I jest cudna, futrzasta, mała zadziora :evil_lol:. Jeszcze tylko pakt o nieagresji z Luną i będzie super.:loveu: Niech wreszcie doceni, że Mister Piorun Ją kocha!

Posted

Matko kochana nie ten pies cudna:loveu:Dam ja na metamorfozy:eviltong:

Jaaga podmieniłas psa;) dokonałas cudu dziekuje z całego serca za tak wspaniała opieke:loveu:

Malawaszka to nie kudłacz to sznaucer :razz:

Posted

[quote name='lika1771']
Malawaszka to nie kudłacz to sznaucer :razz:[/QUOTE]

nie jest sznaucerem :lol: jest obcięta na sznaucera, a tak to mi się wydaje, że może być mixem - yorkosznaucerem bo ten kolor taki stalowy, podobieństwo do sznupka, ale mniejsza, no i charakterek :lol:

Posted

Nie moge sie napatrzec
Nie moge wstawic na metamorfozy bo zdjecia cioteczki sie nie wyswietlaja chyba inny program,a ja jestem w tym zielona:placz:

Malawaszko wiem moja sunia tez była mixsem a jak obciełam to wszyscy mowili ze sznaucerek miniaturka;)

Posted

Mnie też się wydaje, że jest mixem yorka i sznaucera. Nosek ma sznaucerowaty, ale cała jest malutka. Jak odrośnie, to spróbujemy ją obciąć na yorka szczeniaczka :)