Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
przepraszam ciotki, że się tutaj mało udzielam, ale niestety jestem zalatana organizacją kasy na nasze bezdomniaki, które siedzą w BDT i PDT i hotelikach i niestety doby mi nie wystarcza na to wszystko...
a niestety deklaracje ostatni ciężko zebrać, tak samo odzew z FB mam mały...

Widzę, że nad wątkiem Soni pilnie czuwa lika1771.
I mam nadzieję, że kaskę uda się zebrać z allegro cegiełkowego.

Jednak cały czas podczytuje co się u małej dzieje.

Akrum w miedzyczasie trzymaj kciuki za Sonie dzieki ze jestes

Dzisiaj bedzie allegro cegiełkowe:lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Soniu sunieczko hopamy na pierwsza.

Ciotka Isadora pisała ze wczoraj zrobi allegro cegiełkowa i nie ma...........

Jaaga czy ja mam przrsłac i Ty kupisz witaminy czy ja mam kupic i Ci wysłac?Wolałabym Tobie wysłac pieniadze:cool3:

Czy pytałas Figu kiedy beda wyniki czy mam dzwonic?

Jak sunia ogolnie?Czy u Was tez takie burze?Nie boi sie malenka i jak Ona na dworze?

Posted

Figu sama miała dzwonic z wynikami.
Najlepszy na chorą skórę i włos jest Viacutan do kupienia na allegro, ale skończyła mi się karta kodów, wiec mogę kupić dopiero w poniedziałek. Chyba jeszcze mam od moich maltanczyków, to zaczne jej juz dzis podawać.

U nas nie ma burzy, co najwyżej pada, ale wtedy Sonia jest w domu. Nie wiem więc, jak reaguje na burzę. Na spacerach w ogrodzie chodzi bez smyczy, zadomowiła się. Cały czas drży. Na oko wyglada na ok. 8 lat. Jednak jest bardzo spokojna. Mało chodzi, bo mięsnie jej drżą. To chyba jednak objaw jakiejś choroby.
Podrepta, załatwi się i gotowa do powrotu. Nabardziej lubi swoja poduszkę. lezy sobie i obserwuje.
Zaczekajmy na wyniki z krwi i skonsultuję się chociaż telefonicznie z naszą p. doktor neurolog odnośnie tej drzączki.

JOMA pozyczyła mi aparat, ale niestety, wynik niewiele lepszy niz moim. Jak przesle mi fotki na maila, to wstawię.

Posted

Witajcie jestem już z powrotem, mam już stałe łącze także zabieram się za bazarki dla małej. W sumie 'tworzę' 3 bazarki: jeden z archiwalnymi numerami czasopisma przyjaciel Pies, drugi z płytami DVD (filmy) oraz trzeci z różnościami. Jak tylko skończę wklejam linki.

Posted

lika1771 napisał(a):
Dziekuje Jaaga martwi mnie to drzenie........
W poniedziałek Ci przesle pieniazki na witaminki i jezeli uwazasz ze cos jeszcze bedzie dobre dla Soni to pisz.

Mnie też to martwi :( Musi być jakaś tego przyczyna.

Posted

Isadora dzwoniła do mnie, bo potrzebne byłyby jakieś wyniki badań, diagnoza lub dobre zdjęcia, czyli podstawa powodzenia aukcji.

Zadzwoniłam do p. neurolog. Telefonicznie potwierdziła poprzednie przypuszczenia innej wetki, że to moze być sprawa hormonów tarczycy. Podobno wtedy zaburzone są wapń i potas i własnie wystepuje taka drżączka.
na próbę mam jej podać wapno dla dzieci, a w poniedziałek przyjechac na badania.
Morfologia i rozmaz, które miała robione z Figu nie dadzą tu żadnej wskazówki. trzeba zrobic badanie cholesterolu, poziom tych pierwiastków i tarczycowe. Koszt ok. 250 zł za całość.

Posted

No to trzeba robic nie ma innego wyjscia,zeby ustalic co Jej w koncu jest......
Ja około 15tego dostaje pieniadze wiec jakby co to zapłace ze swoich.

Kurcze malenka co z Toba...

Posted

Litterka napisał(a):
Wysłałam obiecaną wpłatę. Przepraszam, że tak późno, ale nie miałam czasu... Kocioł w pracy, kocioł w życiu...

Soniu, zdrowiej!

Dziekuje bardzo Litterko

Posted

Litterka napisał(a):
Wysłałam obiecaną wpłatę. Przepraszam, że tak późno, ale nie miałam czasu... Kocioł w pracy, kocioł w życiu...

Soniu, zdrowiej!

to tak, jak u mnie...
czy ja już prosiłam o nr konta, czy tylko miałam taki zamiar?
bez względu na odpowiedź - poproszę ten numer konta
wiele nie mogę, bo psów i deklaracji mam ponad granice zdrowego rozsądku, ale choć trochę...

a z tą tarczycą..... może to jest mysl i "pomysł" na problemy "mojej" Tiary.... bo już ostatnio usłyszałam od wetki, że pomysły jej się skończyły i nie wie, co Tiarze jest :(

Posted

Malawaszko, nie bedziesz w okolicy w najbliższym czasie? Zdjecia z aparatu JOMY jeszcze gorzej wyszły, niż z mojego. Nic więcej nie wykombinuję.