jotpeg Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kochane Caillou i Sweety! Kochane Koty! Lepszego 2013 roku życzą Norek, Miciuś i służba :laola: Quote
buniaaga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla Caillou oraz całej rodzinki !!! Quote
Poker Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Życzy Kredka , Dolarek ,Kulka, pańcio i 2 Pokerki. Quote
Patmol Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 bardzo dziękuję za życzenia moje leniwe futra (po spacerze) Patmol (ten czarny kot w środku) woli towarzystwo psów zawsze sie do nich pcha spać jak się rano budzę -to tez Patmol śpi wtulony w któregoś psa Quote
Patmol Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 cały czas jest tak samo :diabloti: moje psy w nocy były fajerwerkami zafascynowane i pchały się na parapet coby lepiej widzieć koty miały to gdzieś ale nie mogły korzystać z parapetów -na które pchały sie psy ponieważ waliło i w poniedziałek i w nocy i we wtorek praktycznie cały czas -ja mieszkam w centrum to się przyzwyczaiły do odgłosów jak szłam wczoraj na spacer rano przez miasto -to było wrażenie jakby wojna wybuchła i było bombardowanie bo ciągle było słychać bum bum bum i wieczorem jak szłam na spacer tak samo dzisiaj już cisza Quote
Patmol Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 (edited) a ja? to nie jestem dzielna? :diabloti: pomimo bombardowania -w poniedziałek i wtorek poszłam na dłuuugi spacer ( i zamówiłam 15 kg worek Eukanuby -już dostałam) Edited January 2, 2013 by Patmol Quote
jotpeg Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Patmol napisał(a):Patmol (ten czarny kot w środku) woli towarzystwo psów zawsze sie do nich pcha spać jak się rano budzę -to tez Patmol śpi wtulony w któregoś psa chyba czarne koty tak mają :roll: nasz Miciuś chciałby spać z Norkiem, ale Norek nie chce - uważa go świra :evil_lol: Quote
Patmol Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 może czarne koty to trochę psy??? macie jakieś doświadczenie z obrożami świecącymi? tak, że widać psa w ciemności Quote
Jasza Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 U nas na osiedlu jest mały biszkoptowy grubasek Piracik. I chodzi w obróżce, która ma taką migającą diodę wędrującą dookoła szyjki. Mówimy o nim Piracik gadżeciarz :diabloti: Quote
werenn Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 mój Marcelek miał obrożę z diodami - wołali za nim "pies ufo" ale Bond pogryzł mu tą obrożę - chyba z zazdrości ale w nocy czarny jamnik był z tą obrożą naprawdę widoczny Quote
Patmol Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 właśnie taką potrzebują dla Sweetie bo TŻ bierze ją wcześnie rano na spacery w pola i wcale jej nie widać tylko nie wiem którą kupić nie chciałabym za marnej ani za drogiej np którą z tych? http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroze_odblaskowe różnice w cenach są znaczne Quote
Jasza Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Spróbuj poczytać w dziale Akcesoria na Dogo. Quote
Patmol Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 szukałam właśnie ale nic konkretnego nie znalazłam Quote
Patmol Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 :diabloti:i kawałek Sweetie na placu zabaw:diabloti: Quote
jotpeg Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Patmol napisał(a)::diabloti:i kawałek Sweetie na placu zabaw:diabloti: bo to jeszcze dziec:eviltong:ko Quote
Patmol Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 pewnie tak jak chodzimy z TŻ na dłuuugie spacery z psami to wracamy prawie zawsze przez plac zabaw w parku -bo TŻ uwielbia sie podciągać na drabinkach/czy jak to tam się nazywa Quote
jotpeg Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Patmol']macie jakieś doświadczenie z obrożami świecącymi?tak, że widać psa w ciemności tu na bazarku jest cosik/chyba nie obroża, tylko jakieś ustrojstwo: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238085-Akcesoria-dla-psiak%C3%B3w-ubranka-smycze-plecak-klikery-dla-Tusi-i-Crazy-do-13-01-godz22 Quote
Patmol Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 ale jak to działa? zapytałam na wątku Quote
Recommended Posts