Patmol Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 a ja dziękuję za Caillou i jeszcze by trzeba NOYAU podziękować boto jego moja córka przytachała (myślała, ze to szczeniaczek) bo biegał po ulicy niebezpiecznie przy samochodach mieszkał troszkę z nami, znalazł się właściciel i było pusto potem bez psa i szukałam psa, a Irenka wstawiła zdjęcia Caillou tutaj NOYAU Quote
joi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Z okazji urodzin mega życzenia od wszystkich dwu i czterołapców z Królowego Mostu Quote
Moli@ Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Patmol']bardzo dziękujemy Mamciu ale rozkoszniak, cudny...fajne zdjęcie :lol: Quote
buniaaga Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [FONT=Palatino Linotype]Wszystkiego Najlepszego Caillou[/FONT] !!! Quote
evita. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Sto lat Caillou !!! Dużo zdrowia i mnóstwo górskich wędrówek :) Quote
Poker Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Patmol napisał(a):bardzo dziękujemy To zdjęcie powinno wziąć udział w konkursie na roześmianego psa. Gęba mało mi nie pękła , bo śmiałam się dookoła głowy na widok Cailluo :loveu: Smacznych kości , moc radości, udanych wycieczek po Karkonoszach życzy ciocia Poker z całą futrzastą ferajną. Quote
Patmol Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 bardzo wszystkim dziękujemy za życzenia jak jesteśmy na spacerze, to Caillou często odbiega dośc daleko ogląda się czy mnie widać. ale odbiega, jak dla mnie daleko więc jak ją wołam -to czasem muszę naprawdę wrzasnąć -no i wtedy nie wołam kaju bo to trudno wywrzeszczeć, tylko po prostu Kaja i ostatnio na spacerze, moja córka mówi patrz tam idzie dziewczyna z psem; wstrzymaj się dzisiaj z wrzaskiem "Kaja" bo ta dziewczyna ma ma na imię Kaja no i się starałam, naprawdę ale Caillou zaczęła biec radośnie w kierunku rzeki i się zapomniałam i wrzasnęłam :oops: potem mi głupio było, bo dziewczyna sie na nas oglądała strasznie więc kupiłam sobie gwizdek dla psa i będę ćwiczyć z gwizdkiem bo jak na razie jak wołam Kaja czy Caillou to leci do mnie Sweetie i taki zaprzyjaźniony labrador Rufus, jesli akurat jest blisko a Kaja :diabloti:odwróci się, jeśli akurat nie ma łba w dole jakimś i patrzy na mnie czy to takie orientacyjne wołanie, czy na pewno jest potrzebna akurat w tym momencie czy po prostu ja jej nie widzę; albo pokazuję że zawracam Caillou myśli chwilę, popatrzy w niebo, popatrzy do dołka a potem nieśpiesznie nadbiegnie Quote
werenn Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no proszę - ze słodkiej puchatej kuleczki, taka dama wyrosła :-) cóż zyczyć takiej psicy, co ma wszystko, jak w psim raju? Quote
Patmol Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 werenn napisał(a):no proszę - ze słodkiej puchatej kuleczki, taka dama wyrosła :-) cóż zyczyć takiej psicy, co ma wszystko, jak w psim raju? żeby jej pani (czyli ja:evil_lol:) miała dom z ogrodem :diabloti: bardzo by mi się przydał domek przy psach :oops: Quote
werenn Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 dobra - to ja jej tego pożyczę i w zamian prosze o to samo ;-) Quote
Patmol Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 w Jeleniej Górze może być? albo pod Legnicą? czy życzyć Ci domu gdzieś indziej? Quote
werenn Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 wszystko jedno, no może z paroma wyjątkami np. Korea północna :-) Quote
Patmol Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 mnie to nie wszystko jedno; :diabloti: preferuję okolice Karkonoszy, no ewentualnie Alpy Szwajcarskie bo Młoda powiedziała, ze się nigdzie już nie przeprowadza ale na Alpy Szwajcarskie by się skusiła, bo tam jest prawie wszędzie akrobatyka wczoraj Młoda biorąc kota na zastrzyk, wzięła tez do veta Sweetie Młoda uważa, ze chodzenie do veta jest bardzo interesujące, bo vet mówi zawsze jakieś ciekawe rzeczy (dzięki temu ja nie muszę tam chodzić):loveu: i uparła się, że vet musi tez koniecznie obejrzeć Sweetie (bo Sweetie była w czwartek szczepiona - więc koniecznie vet musi stwierdzić czy przypadkiem szczeniak nie ma jakiś złych objawów po szczepieniu) Młoda uważa, że Sweetie tez uwielbia chodzić do veta :evil_lol: i vet stwierdził, że jedyny objaw, jaki się rzuca w oczy -to olbrzymi apetyt:diabloti: ale jest to objaw, który nie ma związku ze szczepieniem Sweetie rzuca sie na jedzenie po prostu. U veta smakowały jej wszystkie rodzaje chrupek, które dostała do spróbowania. Bardzo smakowały. Ciekawa jestem czy jej to minie za jakiś czas. na słoneczku Quote
Pipi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Patmol napisał(a):żeby jej pani (czyli ja:evil_lol:) miała dom z ogrodem :diabloti: bardzo by mi się przydał domek przy psach :oops: Tez mialam takie zyczenie mieszkajac w bloku. Nie przewidzialam, ze moje psy beda musialy podzielic sie kawalkiem trawnika:roll:. Patmol, ze swoimi sklonnosciami, dobrze przemysl czy dasz rade mieszkac w domku z ogrodkiem. Ja chce do bloku:-(!!!!!! juz sie namieszkalam w domku z ogrodkiem;) Wszystkiego najlepszego po pierwszych urodzinach Caillou :loveu:[SIZE="1"](sie zagapilam) Quote
Patmol Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Pipi napisał(a): Ja chce do bloku:-(!!!!!! juz sie namieszkalam w domku z ogrodkiem;) to może się zamienimy?:diabloti: ja nie mam żadnych skłonności, za kilka lat Młoda wyjedzie na studia- to mi nikt nie będzie kotów/psów znosił Quote
Pipi Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Patmol napisał(a):to może się zamienimy?:diabloti: ja nie mam żadnych skłonności, za kilka lat Młoda wyjedzie na studia- to mi nikt nie będzie kotów/psów znosił Bardzo chetnie, chocby dzisiaj, daje słowo. Tylko mozesz byc pewna, ze myslałam tak jak Ty, iz moje dzieci nie beda mi zwierzakow znosic, albo po przyjsciu ze szkoly, opowiadac: "mamo!!!!!a tam i tam miedzy garazami suczka lezy, bo samochod potracil. . .. . albo: mamo, zobacz jaki kotek na dole pod blokiem siedzial . . ." Tu syn przychodzil ze szkoly i mowil: "mamo, daj 100 zl bo u mojego kolegi z klasy jutro przyjedzie pan i zarznie koziolka, a on taki malutki i kochany.' Albo wstaje rano, patrze przez okno, a tu kulka stoi uczepiona do plotu w trzaskajacy mroz. Albo w rowie w poblizu domu szczeniaczki przecudnej urody w koszyczku jak grzybki siedzą. Albo listonosz razem z przesylka pocztową wiadomosc przynosi, ze we wsi takiej to a takiej dziadek w szpitalu lezy, a na jego posesji 11 szczeniakow biega i suka chuda jak patyk, albo. . . . i tak dalej i tak dalej i juz osiem lat. . . . i konca nie widac. Patmolku, nie popełnij bledu i nie daj sie diabłowi:diabloti:;) Przyjedz do mnie, napatrzysz sie, nacieszysz i do domu wrocisz szczesliwa i powiesz sobie, wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej. . . . tak, tak :evil_lol::diabloti: U Was wiosna tej zimy, a u nas mrozi i pada snieg i zdaje sie, ze nigdy sie nie skonczy:mad: Quote
Patmol Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 już chyba wszędzie ocieplenie w sobotę było u nas bardzo ciepło -można było chodzić w samym swetrze Młoda wyciągnęła mnie do schroniska (zależy jej na moim towarzystwie w schronisku, bo to ja mam dowód :evil_lol:) wzięłyśmy goldeny na spacer pod lasem więcej śniegu, to i wolniej topnieje Quote
Patmol Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 trochę mokro ostatnio ale psom to nie przeszkadza Quote
Pipi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Matko, a u nas mroz w nocy jeszcze. W tej chwili jeszcze trzyma. Niechby juz sie skonczyl, bo ja jestem zmeczona, mam dosyć. Jaki ten swiat okrutny jest. Taki piekny golden w schronisku???!!! Quote
Patmol Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 są dwa goldeny :diabloti: on i ona Caillou jako psia opiekunka to Małe ma prawie 4-miesiące umie siad i leżeć i pięknie przychodzi na zawołanie Quote
Patmol Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 dzięki temu, ze to Małe je chrupki jak odkurzacz z prędkością światła to i Caillou zaczęła trochę jeść chrupki bo Caillou preferuje mięso z mięsem, bez innych dodatków mnie to nawet by nie przeszkadzało, ale sie martwię, że wtedy jej będzie brakowało jakiś składników może kupować jej po prostu jakiś zestaw mikroelementów -tylko jaki? szczepicie psy na wirusówki co rok? Quote
Patmol Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 założyłam wątek psów legnickich w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/223523-Legnica-i-okolice-w%C4%85tek-ps%C3%B3w-%28i-kot%C3%B3w%29-w-potrzebie-kto-si%C4%85-do%C5%82%C4%85czy-zapraszam zapraszam Quote
Patmol Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Sweetie jak dorośnie będzie pewnie wyglądać tak Quote
Recommended Posts