Patmol Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 (edited) i każdy się na to nabiera Edited February 8, 2013 by Patmol Quote
Patmol Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 jak nietoperz wczoraj jej rzucałam patyki ona to uwielbia nie wpadłam na to wcześniej -bo dla Caillou bieganie za patykami jest całkiem bez sensu Sweetie biegnie za rzuconym patykiem jak szalona świat wokół przestaje istnieć Quote
werenn Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 mój Bond też tak ma, z patykami najlepsza zabawa po prostu szaleje jak widzi, że schylam się po patyk a bestia ma taki węch, że po dwóch dniach potrafi mi ten sam patyk przynies na spacerze Quote
Patmol Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 nie ma mowy żeby oddała patyk -nawet za smaczka a Twój oddaje? ale nauczyłam ją wczoraj, że ja rzucam dopiero jak ona usiądzie Quote
werenn Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 oddaje ale pewnie tylko dlatego, żeby sie posiłować i żeby znowu mu rzucić bardzo lubi przeciąganie rzeczy Quote
Patmol Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 muszę poćwiczyć oddawanie patyków ze Sweetie wczoraj Caillou zobaczyła, że ja chcę patyka za smaczka -wymienić a Sweetie nie chce i Calliou -ganiała za Sweetie, zabierała jej patyka i przychodziła do mnie wymienić za smaczka kilka razy, bo potem jej się znudziło Quote
Patmol Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 bo rzucanie i ganianie za patykami -to według Caillou -bez sensu ale wymienianie ich za smaczki albo zabieranie Sweetie -to jej sie podoba Quote
Jasza Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Reksio uwielbia bieganie za patykami. A Misia też biega, tylko że za Reksiem, żeby mu zabrać.:diabloti: Na smaki nie wymieniam, bo Reksio oddaje, ale tylko na hasło: zostaw. Jak mówię: dawaj - to wie, że to zabawa i ucieka. Quote
Patmol Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 (edited) ja chciałam zamiast patyków rzucać jej ringo albo freesbe ona skacze bardzo wysoko ale musiałaby przynosić i oddawać -bo nie będę tego szukać po polach Młody mówi (właśnie skończył 10 lat) -że psy nie powinny nosić patyków -bo to uszkadza dziąsła (Młody czyta książki, głownie przyrodnicze, a potem mnie poucza np że nie wolno jeśc jagód z krzaka, bo mogą być przez lisa zainfekowane tasiemcem, ani pic wody ze strumyka, że nie wolno psom rzucać do aportu kamieni ani patyków ) Edited February 8, 2013 by Patmol Quote
NikaEla Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Takie to dzieci mądre teraz :) o jagodach i wodzie też czytałam ;) A mojej patyki też czasem rzucam , ale rzadko bo mało zainteresowana jest, ale piłeczka itp na dworze nigdy jej nie ciekawi (w domu owszem) Quote
jotpeg Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 a ja tam jem borówki prosto z krzaka! życie w ogóle szkodzi, a najbardziej chemia :roll: motyw z hienką bardzo ładny, ja bym podpuścila tę panią :cool3: Sweetie pręgi ma hienkowate, ale pysk- psi, widziałyście, jakie "twarze" mają hieny?? Caillou, Norek też uważa, że patyki są bez sensu :evil_lol: Quote
Patmol Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 a dzisiaj sukces -Sweetie patyki rzucone, przynosi prawie, prawie pod nogi Quote
Patmol Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 dzisiaj Caillou pomagała mi wizycie przedadopcyjnej zawiozłam do Wrocławia dwa kotki od takiej starszej pani -do DS ] zabrałam oba psy do Wrocławia ze sobą co mają same siedzieć w domu ale na wizytę zabrałam tylko Caillou -bardzo była grzeczna sprawdzała czy przyszli właściciele kotów dobrze głaszczą 8) i czemu Rudy nie wychodzi z transporterka Caillou wizytująca wygłaskali ją -podobało jej się koty zostały Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Trafiłam na ten wątek śledząc posty Jotpeg (zawsze coś ciekawego wtedy wynajdę) i muszę przyznać, że macie bardzo ładne psy, a hiena faktycznie hienowata. Quote
Patmol Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 witam serdecznie :diabloti: zdjęcia ze spacerów wychodzą mi za ciemne :oops: w niedzielę byliśmy w wąwozie myśliborskim -nawet śnieg był i widzieliśmy duże stado dzików - co najmniej 15 sztuk - Quote
jotpeg Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Fajny zespół!! :p czy one wagowo podobnie, czy może Hienka cięższa?? Quote
Patmol Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 (edited) no :lmaa: Caillou wczoraj mi podpadła wzięła sobie z parapetu mojego pluszowego, ulubionego konika -chociaz wie, że nie wolno o odgryzła mu oczy:angryy: i to tak że się już nie da przyszyć:angryy: i to prawie w swoje urodziny bo prawdopodibnie urodziła się 15 lutego, dwa lata temu Edited February 14, 2013 by Patmol Quote
Recommended Posts