Patmol Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Maluch albo wcale nie ma poczucia zagrożenia i wsadza Caillou obie łapy do pyska i daje się rozpłaszczać albo ucieka przed psami jak wariat, aż się zastanawiam kiedy mu serce wysiądzie-a Caillou od razu włącza się instynkt myśliwego Maluch piszczy, Caillou szczeka -i ja muszę lecieć i go łapać i klatki a Caillou jest rozczarowana to nie są zabawy na moje nerwy Quote
Patmol Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Maluch teoretycznie ma ok 6/7 tygodni czyli jest za mały do normalnej adopcji. Do adopcji kot powinien mieć chociaz 12 tygodni. Wtedy jest już sensowny.Z grubsza wychowany. Mój jest dopiero do wychowania. Najlepiej przez kota.Samemu człowiekowi będzie za trudno. u mnie jest za ciasno i za hałaśliwie, żeby go wypuszczać -dla takiego Malucha potrzebny jakiś spokojniejszy dom Quote
NikaEla Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Cudne http://imageshack.us/photo/my-images/7/dscf4503z.jpg/ Moja to goni koty do upadłego, niestety ; Quote
Patmol Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Moje psy gonią koty, jeśli uciekają. Ponieważ ten Maluch ciągle biega -tez niestety go gonią. I muszę go izolować i nadzorować przy wypuszczaniu z klatki. Normalnie siedzi w klatce. ma wątek na MIau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=146099&start=195 Quote
Jasza Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Taki mały i piszczący...ona go może naprawdę potraktować jak mysz.... Quote
Patmol Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 dlatego właśnie szukam mu jakiegoś rozsądnego Domu w przyszłym tygodniu mają być jego ogłoszenia fajny jest -żeby teraz wziął go ktoś, kto wraz ze swoim kotem nauczy go tego -co ważne dla kota na razie nazwałam go Filemon Quote
Patmol Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 może ktoś chce przygarnąć Filemona Quote
Patmol Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 nie to moja kotka -a właściwie kotka mojej córki Malucha znalazł dwa tygodnie temu na przystanku przy ruchliwej ulicy mój TŻ Quote
Poker Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Śliczna kićka.A co się stało z ludzkim paluszkiem? dobrego TZta masz ,zaraził się naszą chorobą.:evil_lol: Quote
Patmol Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 i to mnie martwi :oops: to już drugi przyniesiony przez niego Maluch (poprzedniego zdążyłam wydać do adopcji) Quote
Patmol Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Pipi ma szansę wygrać nagrodę -pomóźcie http://onet20.hosting-empty3.pdmz.onet.pl/pipi.-dla-braci-mniejszych. Quote
Jasza Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Patmol, zgłoszenia do konkursu rozpatruje jury, internauci będą mogli głosować dopiero na 9 finalistów. Teraz można tylko czytać. I jeszcze literówki porobiłam :oops: i teks skrócony, bo limity.... Quote
Patmol Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 doczytałam zasady ale nie wiem i tak jak wpłynąć na jury, żeby na pewno wybrali Irenkę kto się zna na takich konkursach? Quote
Patmol Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Filemon czyli malutki kotek do przygarnięcia od zaraz Quote
Jasza Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Jest piękny. Ma już te ogłoszenia? Czy ciągle zbyt nieletni? Quote
Patmol Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 CatAngel ma mu zrobić 130 ogłoszeń już jej wysłałam tekst i zdjęcia jest nieletni, ale u mnie też siedzi bez mamy tak samo może już mieszkać w swoim domu-byle był sensowny i z kotem Sweetie -nie może zrozumieć dlaczego ona się nie może bawić tym kotem i go nosić w zębach Quote
Jasza Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Mimo wszystko masz rewelacyjne psy. Zgadzają się z kotami i nawet takiego maluszka przygarnęły. Quote
Patmol Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 ja mam wyrzuty, ze za mało się nimi zajmuję -w tym sensie, że za mało je szkolę/uczę -czy jak tam to nazwać brakuje mi czasu po prostu Młody je zaprasza do swojego łóżka ( twierdzi :mad: że to jego łóżko i mam się nie czepiać :mad:) mnie to trochę zgrzyta tym bardziej, że potem w nocy wpychają sie do mnie:mad: Sweetie ma jakieś skaleczenie/otarcie na łapie/to znaczy na nodze czym to posmarować, żeby się goiło? Filemon szaleje Quote
Poker Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Młody ma absolutną rację w tym przypadku.Spanie z psami to sama przyjemność chyba ,że dla nas miejsca już nie wystarczy. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Patmol'] (...) Sweetie ma jakieś skaleczenie/otarcie na łapie/to znaczy na nodze czym to posmarować, żeby się goiło? (...) Zajrzyj tutaj: http://www.witostal.com.pl/?oczyszczanie-i-opatrywanie-rany,13. Zwykle w takich sytuacjach stosuję u chłopaków przemycie środkiem antybakteryjnym. Można zastosować fiolet gencjany - roztwór wodny a jak wyschnie, posmarować maścią antybakteryjną - Neomycyną lub Tribioticiem. Potem powinno już być dobrze. :lol: Quote
Recommended Posts