Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie :diabloti: zawsze ją częstuje -jak siedzi

Młody uwielbia to, że on mówi siad i Caillou siada :evil_lol:

cieszę się, że Garfield się podoba - on robi takie śmieszne pozy
to jeszcze - Garfield siedzi

Posted

Może i nie powinny ( zreszta niektórzy ludzie też nie ) ale to takie przyjemne patrzeć jak pies się cieszy że ciastko dostał. Mały grzeszek od czasu do czasu nikomu nie zaszkodził. Miziaki dla ślicznej.

Posted

to ja pozdrowię Caillou od rodziców.dziś rano karmiłam Rudą a za nią wybiegł Aron ojciec Caillou.szkoda że nie miałam aparatu.
o nie powiedziałam spadaj chłopaku na swoje podwórko,bo o alimenty Cię podamy!

Posted

A Cailou chyba urosła.? Pycholek jej sie wydłużył jak u dorosłego psa. Czy ona sięga juz do kolana?
No i bardzo piękna jest. Najpiękniejsza.

Posted

i bardzo dobrze, bo mogę ją ze sobą brać w różne miejsca :diabloti:

wczoraj krasnoludki spotykaliśmy we Wrocławiu

Caillou -wegetarianka :evil_lol:

Posted

Sunia piękna, bardzo zgrabna dziewczynka.
Tak sobie pomyślałam ,że byliście we Wrocławiu , bo to miasto krasnoludków. szkoda ,że nie miałam okazji Caillou osobiście zobaczyć.

Posted

Jeszcze poprosimy Wroclawia troszeczkę. Ale Wam dobrze, normalnie zazdroszcze. Ja wszedzie pedem, nawet jak jestem gdzies w miescie, to nic nie widzę. Pomyslalam, ze zrobie sobie taki dzien na pochodzenie na luzie i pokażę "kawalek" miasta Bielsk Podlaski. Bardzo mi sie tam podoba. Jest spokojne, ladne i czyste. Nie ma problemu z parkowaniem, nawet w szczycie. I co najwazniejsze, to, ze nie ma platnych parkingow. Są piekne koscioly, stara cerkiewka, bardzo ladna. Ze strony ludzi tez nie poznalam jeszcze przykrosci. Lubie to miato i dobrze w nim sie czuję. Moglabym tam zamieszkac na starosc.

Posted

więcej Wrocławia nie ma , bo pojechaliśmy tylko (ja i pies) jako towarzystwo dla Młodej - miała sprawę do załatwienia :diabloti:

ale zobaczcie pod jaką opieką sypia Caillou:evil_lol:

Pipi - koniecznie zrób zdjęcia Bielska -ja też chce podziwiać

Posted

Ale fotel naruszony. . . .to Caillou robota? Jak oni pasuja do siebie?!
Ok, zdjecia beda. Ja czuje sie w Bielsku Podlaskim jakbym byla gdzies za granicą, nie wiem dlaczego, ale tak jest.

Posted

fotel ma pewnie ponad 20 lat - dostaliśmy w spadku :evil_lol:
TŻ chciał od razu wyrzucić, ale zostawiliśmy :diabloti: bo koty go uwielbiają
Caillou też go odrobinę nadgryzła - i tez go uwielbia

Posted

Cudo. cudo, cudo.. I kot oczywiście tez. Jak ja widze teraz to aż uwierzyć trudno, gdzie się urodziła i jaki los ją czekał. Basiu dziekuję to a mało.

Posted

ostatnio Caillou jest wielką wielbicielką polowania na myszy :diabloti:
jest w tym za skuteczna :angryy:

w parku trzymam ją zawsze na lince, bo bardzo stara się łapać wiewiórki:angryy:
a jest bardzo, bardzo szybka i zwrotna

czy wasze psy też mają takie instynkty łowieckie?

Posted

Moje mają i to wielkie. Ale tylko na coś małego np. na myszy właśnie. A rozkopywanie mysich nor to w tej chwili najlepsza jesienna rozrywka dla nich. Chodzę z nimi na spacer na pola z których zebrano juz zboże ale zostały pojedyńcze kłosy i tam są mysie norki. Węszeniu, tropieniu i polowaniom nie ma wtedy końca. Na szczęście zawsze jest tak, ze psy kopią z jednej strony a myszka ucieka drugą norką daleko od psów. Czasami to mysz wychodzi nawet tuż za ich ogonami a one kopią zawzięcie dalej i nawet im do głów nie przyjdzie że nora ma kilka wyjść. Po takim kopaniu to pole wygląda jak zaorane, psy zmęczone wracają do domu, a myszy śmieją sie im w nos.