Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to jest duży i kiedyś gruby kot, a teraz skóra mu na brzuchu wisi
je kocie chrupki, ale jakoś mało, jak na takiego dużego kota
martwię się tym i kombinuję czym go dokarmić

Myślę, że to niejedzenie to skutek przykrych przeżyć

Posted

Jasza napisał(a):
A tak sobie zagladam, żeby się napatrzeć :loveu:

Też podglądam ten wątek i bardzo lubię patrzeć jak Caillou ze swoim małym przyjacielem są na górskich szlakach:loveu:
Serce rośnie:loveu:

Posted

Patmol widziałaś dzieci Rudej. W końcu Buniaaga je znalazła jak już na światło dzienne wyszły. Ruda jak zwykle przebiegła bardzo i ukryła je bardzo , bardzo bezpiecznie . Cały czas nas zwodziła, kluczyła, przesiadywała w całkiem innym miejscu niż miała legowisko, żeby je ochronic. No i udało jej się. A maluszki były kilkadzieści metrów od miejsca w którym z Buniaaga spotykałyśmy sie wielokrotnie na poszukiwania. Jestem pełna podziwu dla sprytu Rudej. To prawdziwa dzika matka.
Zatem Caillou ma przyrodnie rodzeństwo, tak samo sliczne jak ona.

Posted

Biały piesek dostał imię-Pirat bo ma jedno oczko czarne. Dziś je obserwowałyśmy w zabawie. Pirat jest małym leniuszkiem, mało psoci, woli leżeć z brzuszkiem do góry i czekać na pieszczotki albo obserwować z boku wygłupy rodzeństwa. taka sama jest Maja - Ruda sunieczka tylko że ona jest mini psinka, malutka i drobna. Maja jest płochliwa i barzo grzeczna.

Posted

zajrzycie i napiszcie coś http://www.dogomania.pl/threads/215005-Szczeniaki-trafi%C4%85-do-schronu!!! tez maluchy -szczeniaki do adopcji
podrzucone ludziom na działki,
ludzie nie bardzo umieją je wyadoptowac i myślą nad schronem:shake:
jak więcej osób wejdzie na wątek to dziewczyna, która się tym zajmuje (ich córka -tez jest na wątku) szybciej zrozumie, że trzeba dużo, dużo ogłoszeń, ale jest szansa

Posted

Dziękuję

Caillou uważa, że skoro koty mogą spać na łóżku no to ona tez :diabloti:
i wykłóca się o to strasznie:evil_lol:
wyjaśniłyśmy sobie, że w nocy absolutnie nie wolno na łózko wskakiwać -bo ona nie wchodzi tylko odbija się i wykonuje wspaniały skok -jakby miała dziadka kangura :diabloti:
ale w dzień jak łózko jest puste -no, to nie może mu się oprzeć :evil_lol:

Posted

Łóżkowa panienka, ha, ha. Pozdrowienia dla Caillou od przyrodniego brata Piracika. Dzis sie buźkowaliśmy z Piracikiem i szepnął mi do uszka że Caillou pozdrawia tylko pisacćnie umie to ja przekazuję buziole panience.

Posted

widzisz doris marzenia się spełniają bo ja do dziś wspominam jak znalazłaś Caillou i mówiłaś moje marzenie to żeby miała taki domek że na poduchach mogła spać:) Jak widać Patmol spełnia to marzenie.

Posted

Tak, takie było moje marzenie wtedy. Spelniło się dzięki Patmol. A dzis marzę, zeby jej przyrodnie rodzeństwo spało na poduszkach. Piracik, Fela, Bolo i Maja moja najukochańsza. Jak myślicie spełni sie?

Posted

Pychol coraz bardziej podobny do Rudej. Takie samo madre spojrzenie i to "cos" co ma Ruda i Caillou. Ja to widze bardzo wyraźnie bo znam Rudą, jej minki i zachowanie.

Posted

A ja wkurzona na caly swiat, przyszlam do Patmol zeby checi do zycia nabrac, bo zawsze tak robie jak potrzebuje akumulatory naladowac, a tu nic nowego????? a ja jaaaaj. . . . . .
Patmolku wklej troszke szczescia, bo bardzo tego jakos potrzebuję.
Wkurzylam sie, bo pogadalam z Panem Bernardem, w sprawie tej karmy, ktora zamiast do niego to do mnie odeslali, bo kurier 3 razy znalezc nie mogl czlowieka. Teraz trzeba wszystko odkrecac i prosic Krakvet zeby wyslali jeszcze raz te karme, z drugiej mojej tury. Musze dzwonic, a to nie takie proste. Musze jakos sie zmobilizowac.
Pozdrawiam Cie Patmolku i wszystkie Waszw zwierzaki i Rodzinę. Lubie tu przychodzic, jestem kazdego dnia, tylko nie zawsze sie odzywam.

Posted

trochę wyżej są zdjęcia jak Caillou moje łóżko zajmuje
widziałaś?

ze spacerami ostatnio kiepsko, bo kręgosłup mnie boli i muszę się oszczędzać
wiec będą zdjęcia domowe przez jakiś czas

Posted

Jest kot, oczywiscie, ze jest kot. Ale fajne zdjecia, cos pieknego, co te koty potrafią. Na jakims konkursie sukces murowany, sliczne.
No i na razie wystarczy, od razu weselej sie zrobilo, dzieki. Ty to potrafisz rozweselic, wiedzialam.