Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Caillou jest super - to na pewno. Reszta niekoniecznie.
Poszliśmy na spacer trochę wodny:diabloti:
najpierw fontanna

potem do rzeki

najpierw brodziliśmy po wodzie, ale ja chciałam Caillou pochlapać i
poślizgnęłam się i usiadłam w rzece :oops: razem z torebką i aparatem

wiec siedziałyśmy na brzegu i się suszyliśmy jakiś czas ;)

Posted

Caillou nieszczególnie pięknie chodzi na smyczy, ale w porównaniu z tym co było na początku - no to i tak chodzi na smyczy rewelacyjnie.:diabloti:
Trochę ciągnie do psiaków, ale bardzie kłopotliwe jest to, że Caillou uwielbia się gapić.
Więc jak idziemy przez park, gdzie są rożne fascynujace rzeczy -to ona co chwile siada :evil_lol: w ten sposób

albo tak

utrudnia to zdecydowanie spacer ;)
bo Caillou chętnie sama rządziłaby spacerem i tym gdzie i kiedy się zatrzymamy

Posted

Ten "fajny wiek"..kiedy jeszcze wszystko jest nowe, dziwne, fascynujące..i godne najwyższej uwagi ;-)
Mucha, woreczek szeleszczący niesiony wiatrem, pani z wózkiem i ułamana gałązka..;-)

Posted

a potem psy poważnieją? i świat nie jest już fascynujący?
wczoraj nad rzeką Caillou skakała za granatowymi ważkami - była nimi zachwycona

Posted

Świetna dziewczynka, :loveu: zafascynowana światem jak każdy dzieciak.
Ciekawe jaka kobietka z niej wyrośnie. A po drodze jest jeszcze bardzo stresujący wiek dojrzewania :diabloti:

Posted

Oj, nie wytrzymam . . . .,a ciekawe, czy by oddała. Taka szczesliwa z tym uchem(?)
Ja swoim wczoraj kosci kupiłam. Zebys widziała jak się spieszyli biedaki. Jedno na drugiego sie oglądali i kosc migiem była do szpiku rozpracowana. Potem musiałam szybko pozbierac, bo zaczęła się awantura.
U Ciebie można posmakować, nie spieszyć się, bo konkurentów nie ma. Oj trafiło się dziewczynce, trafiło.
A zdjęcia robisz przecudne, jak zawodowiec.

Posted

modelka fotogeniczna - to i na zdjęciach dobrze wychodzi :diabloti:
czasem trochę ziewa, a czasem przemawia ;)

takie ilości roślinek codziennie sadzą w naszym parku
a my chodzimy i podziwiamy te nowo posadzone

Posted

Ale tak pieknie to chyba do Ciebie się usmiecha. Bardzo wdzięczna jest.
A synuś loda konsumuje, to dalej stoi, bo pewnie i Caillou by chciała. Mozesz nam powiedzieć jak ma na imię Twój synek? . . . .moze zgadnę? hmmm , Piotruś? Wojtuś? Krzyś?

Posted

[SIZE=2]Caillou nie stara się zabierać jedzenia. Nie wyrywa smakołyków z ręki.
Można swobodnie siedzieć koło niej na ławce i jeść loda.

Przez pierwszy tydzień usiłowała się napić kakao z mojego kubka.
Jak piłam kakao wskakiwała na kolana i pchała łeb do kubka nie zważając na nic.
Ale teraz wie, że nie jest to dobrze widziane.
Chociaż gdyby spotkała pusty kubek po kakao -na pewno by go wylizała dokładnie

Typowe psie smakołyki nieszczególnie jej smakują. Zje ale bez zachwytu.
Nade wszystko lubi mięsko. Tak jak ja.:diabloti:
Czasami zabieram na spacer ugotowaną, podwójną pierś z kurczaka i posilamy się wszyscy.
Taka konkretna mięsna nagroda, chociaz malutki kawałeczek- tak, to lubi Caillou.

synek to Michałek

Posted

Michałek mowisz? baaaardzo ładnie i bardzo mu pasuje. Fajny chłopczyk, włosy ma piękne.
Wiesz, jak na niego patrzę, to mi moj Arturek w oczach stoi, jak był w wieku Michałka. Korzystaj Patmol dopoki jest mlodziutki. Moj synus tez wszedzie ze mną chetnie chodził. Bardzo kochał zwierzeta, pomagał we wszystkim, był bardzo wrazliwy, grzeczny, kochany. Przyszedł dzien, ze jak poszedł z domu, to juz mu mama niepotrzebna. Ma swoje zycie i nie chce juz byc z nami. Wyrosl na faceta z zarostem i jak patrze to mysle sobie, gdzie jest moj syn? ten to jakis facet, bo moj był taki ładny, mały?!

Posted

O tak , gówniara trafiła jak pączek w masło. Ma idealny domek, ale ona na taki dom zasługuje, bo jest mądra i kochana. Prawda Patmol.