Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiek jest nie ważny - ważne są psy. To co robimy? Ja zostawiam swój numer telefonu - wyślijcie smska czy idziecie na ten spacer czy nie. Pogoda jak na razie nie jest tragiczna ;).

691 185 448

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Fauka napisał(a):
Szkoda że akurat teraz pogoda się psuje... miałam w planach przyprowadzenie borderów dla urozmaicenia towarzystwa. Zawsze można wybrać następny weekend, godzinę i miejsce mamy ;)

a który borderow ?
jeśli możecie napiszcie w sobote ok 12 kto przyjdzie jeśli karilka nie będziesz mieć int mogę napisać do ciebie

Edited by Kirinna
Posted

Bardzo bym prosiła - nie wiem czy będe miała możliwość zajrzeć.
Czy ktoś może wziąć aparat?
Mój podopieczny potrzebuje mase zdjęć a ja niestety nie mam aparatu..
Pięknie dziękujemy z góry :).

Posted

Ludzie, Nadia nie ma cieczki. Jutro mogę przyjść, psy za nią nie szaleją. Już dzisiaj była na dworze bez smyczy biegała sobie.
My weźmiemy aparat, wody nie wezmę. Może Karilka? ;)
To jak?
O 15:00 przy cmentarzu? ;)

Posted

patusiove napisał(a):
Ludzie, Nadia nie ma cieczki. Jutro mogę przyjść, psy za nią nie szaleją. Już dzisiaj była na dworze bez smyczy biegała sobie.
My weźmiemy aparat, wody nie wezmę. Może Karilka? ;)
To jak?
O 15:00 przy cmentarzu? ;)

tak
ją i krystak będziemy przy wejściu od żeromskiego i mickiewicza za 5' hak byś też szła od tramwaju
tylko żeby pogoda w miarę ładna była

Posted (edited)

Ja będę wchodziła tam gdzie jest ten bikepark - to coś dla rowerów. A Fauka idzie? :wink:
Jak znam życie to ja będę wcześnie, bo z domu wyjdę o 14:00. Jak coś to mam na imię Patrycja, a pies będzie w obroży od TAKS, ta z kwiatuszkami i na niebieskiej plecionej smyczy, bądź na rozwijanej kolorowej smyczy.

Edited by patusiove
Posted

Fauka idzie :)
Mojego laba raczej nie trudno będzie rozpoznać, mocno przypieczony z nadwagą :P też będzie w Taksówce ale nie wiem której, czerwona z motylkami albo żóta w kwiatki albo niebieska we wzorki. Stawiam na czerwoną.

Posted

Pada deszcz ze śniegiem, jedak nie przyjedziemy :( ja bardzo chętnie wzięłabym parasol i wpadła, ale mój pies w taką pogodę nie pójdzie więcej niż dwie przecznice.

Posted

my rano bylismy na szkoleniu i jun sie zbuntowal nie chce wyjsc z domu wiec tez niestety odpadamy. nie bede go na sile wyciagac czyli pisac do karilki ze nie przyjdziemy?

Posted (edited)

No tak, napisz do niej, że dziś sobie odpuszczamy. ;c
Tak szczerze, to się rozjaśnia.. Nie wiem jak u Was..
Nie ogarniam tej pogody.

Kirinna - Na jakim szkoleniu? Na co chodzicie na posłuszeństwo czy na co? :wink:

Edited by patusiove
  • 1 month later...
Posted

Ja nad wodę w Lodzi już nie jadę nigdzie z psami... i unikam z daleka wodę z psami, bo sunia dostała ropnego zapalenie skóry.
Szukam też chętnych na sesje zdjęciowe psów i koni :)