Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz co, mój pies nie bardzo biega SAM. Nastawiony jest raczej na prace a do tego na dłuuugi spacer - futra brak=zamarza i notorycznie rozwala łapy o lód. To jest "inny" pies.

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My baaaardzo chętnie byśmy się wybrały z wami na jakąś przechadzkę, ale chwilowo Flower ma cieczkę:(, a z jednym psem nie opłaca mi się jechać taki kawał, jak na Stawy bądź Zdrowie. Odezwę się za jakieś 1,5 tygodnia:)

• 3 weeks later...
Posted

Na spacer wybieramy się gdzie chcemy kiedyi kto chce:) na razie nie było konkretnych
planów.
Może ma ktoś jakiś konkretny pomysł?
Proponuje park poniatowskiego bo jest najbardziej w centrum

Posted

[quote name='Kirinna']Na spacer wybieramy się gdzie chcemy kiedyi kto chce:) na razie nie było konkretnych
planów.
Może ma ktoś jakiś konkretny pomysł?
Proponuje park poniatowskiego bo jest najbardziej w centrum[/QUOTE]
Ja też lubie Poniatowski, mimo, ze jestem z Górnej. Podpisuje się pod tym postem ;)

Posted

A gdzie jest Poniatowskiego? Jeśli byłby nie daleko to może byśmy się tak w sobotę spotkali? OK. godz. 14/15?
Jak coś to ja z teofilowa z małą suczką 11 kg. Niestety boi się trochę większych psów ale pracujemy nad tym od. 3 tyg. wiec mam nadzieje ze Dolar(?) bylby dobrym "wielkim" wujciem ;)?

Posted

Krystak napisał(a):
A gdzie jest Poniatowskiego? Jeśli byłby nie daleko to może byśmy się tak w sobotę spotkali? OK. godz. 14/15?
Jak coś to ja z teofilowa z małą suczką 11 kg. Niestety boi się trochę większych psów ale pracujemy nad tym od. 3 tyg. wiec mam nadzieje ze Dolar(?) bylby dobrym "wielkim" wujciem ;)?

ja mam 13 kg:)
poniatowski jest między Jana pawła, żeromskiego i mickiewicza
my będziemy koło w 10:30 lub 11 w tę sobotęw poniatowskim bo wracamy ze szkolenia więc po drodze wstąpimy

Posted

kopra napisał(a):
Kirinna to Junior jest taki "malutki" :D ? ja myślałam, że on większy jest :)

maluch:)
wielkości spaniela, 42-44 cm w kłębie, 13 kg wagi

Posted

No to może koło 11 się spotkamy?Całą sobotę mam wolną(no po za wieczorem bo wychodzę) więc mogę się spotkac różnie ,ale jeszcze musiałbym zobaczyc jak z dojazdem na miejsce bo komunikacja nie wszedzie dociera ;)

Posted

Krystak napisał(a):
No to może koło 11 się spotkamy?Całą sobotę mam wolną(no po za wieczorem bo wychodzę) więc mogę się spotkac różnie ,ale jeszcze musiałbym zobaczyc jak z dojazdem na miejsce bo komunikacja nie wszedzie dociera ;)

z teofilowa jedzie 83, które dojeżdza do gdańskiej(przystanek Skłodowska -curie):)

ok to ja na pewno będę,o ile Jun czegoś nie odwali np skaleczenie w łape(w ciągu pół roku 4 razy skaleczył się), może uda mi się namówić jamniczke do przyjścia to będzie kilka osób

Kopra a ty, może dojedziesz?Jun kocha nie wiem dlaczego wszystkie spaniele:)

Posted

Krystak polecam Ci tę stronę: http://lodz.jakdojade.pl/ :) ja wpisałam akurat z Rojnej - Traktorowej i pokazało trasę 83 do Legionów - Włókniarzy, a dalej 8 do Szpitala WAM, można też 83 do Gdańskiej i 15 podjechać :)

Kirinna ja bym musiała męża ciągnąć, bo jak mówiłam nie znam zupełnie parku Poniatowskiego, a Tosia biega zupełnie sama bez smyczy więc trochę się boję sama, ale obiecuję, że się zastanowię :D a i jeszcze opcja czy ja wstanę tak rano w sobotę :D

Posted

Witam, ja się chyba też dołączę do psiego spotkania, może Dropsik wreszcie się wybiega :) Też jadę z teofilowa, do Poniatowskiego najlepiej jechać tramwajem 8

Posted

O coraz nas więcej:)
To ja ju już może was poinformuje że Jn chodzi na lince :)
W towarzystwie psów go spuszczm ale wtedy mam oczy dookoła głowy obserwując dzieci, rowerzystów i inne psy. A przy okazji jesteśmy na etapie uczenia się przywoływanial w trudnych warunkach.
A i mój jest w jakze cudzym wieku 11 miesięcy więc sprawdźa na ile można pozwolić sobie z psami. Czyli jak nie dostanie po mordzie lub ją go nie doprowadzenia do porządku może zaczeplac ale w 99% przypadków jest bardzo pozytywnie nastawiony .

Posted

No, mój łobuziak też jeszcze nie do końca przychodzi na zawołanie. W sumie jest tak samo jak z Junem.
Nie mogę się doczekać soboty ^^