Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, grupę utworzyły inne dziewczyny którym też niestety nie udało się chyba za bardzo nic.. w Łodzi nie da się chyba w większą ilością osób spotkać :shake:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

A może przespacerujecie się na warsztaty masażu relaksacyjnego psów? To będzie okazja do tego by spotkać się i nauczyć przydatnych umiejętności oraz powymieniać doświadczeniami w opiece nad psiakami.

Warsztaty Masażu Relaksacyjnego Psów odbędą się 11-12 V 2013 r. w Łodzi i będą prowadzone przez rehabilitantkę psów
Martę Muchę-Balcerek.
Można o wydarzeniu poczytać na fejsie: http://www.facebook.com/CentrumKynologicznePsiaNiania?ref=br_rs
lub na mojej stronie - Psia Niania.

Zapraszam z psami w niedzielę i bez psów w sobotę :)

• 1 month later...
Posted

Chciałabym zorganizować w najbliższy weekend spacer. Tylko, że nie zwykły spacer, a uatrakcyjniony. Posłuszeństwo, jeśli ktoś rzuca dekle to frisbee, połączone oczywiście z fotorelacją :razz:

Ktoś by się pisał?
Miejsce i godzina do ustalenia.
Choć najbardziej pasował by park na radogoszczu ( Mickiewicza ), bądź park na Zdrowiu.

Posted

Ridere napisał(a):
Chciałabym zorganizować w najbliższy weekend spacer. Tylko, że nie zwykły spacer, a uatrakcyjniony. Posłuszeństwo, jeśli ktoś rzuca dekle to frisbee, połączone oczywiście z fotorelacją :razz:

Ktoś by się pisał?
Choć najbardziej pasował by park na radogoszczu ( Mickiewicza ), bądź park na Zdrowiu.

my bardzo chętnie, na frisbee i posłuszeńśtwo jak najbardziej, dekle mam, jesli by ktoś chciał to moglibyśmy pocwiczyć rzuty, aparat też mam;)
mi najbardziej pasuje zdrowie

dzień i godzina obojetnie

(ridere napisz na fb:) na pewno ktoś jeszcze się znajdzie, a poza tym moze tym razem spacer nam wyjdzie razem a nie oddzielnie::)
Joanna od Juniora

Posted

[quote name='SZAMAN']A może przespacerujecie się na warsztaty masażu relaksacyjnego psów? To będzie okazja do tego by spotkać się i nauczyć przydatnych umiejętności oraz powymieniać doświadczeniami w opiece nad psiakami.

Warsztaty Masażu Relaksacyjnego Psów odbędą się 11-12 V 2013 r. w Łodzi i będą prowadzone przez rehabilitantkę psów
Martę Muchę-Balcerek.
Można o wydarzeniu poczytać na fejsie: http://www.facebook.com/CentrumKynologicznePsiaNiania?ref=br_rs
lub na mojej stronie - Psia Niania.

Zapraszam z psami w niedzielę i bez psów w sobotę :smile:

Och, dlaczego przeczytałam to dopiero teraz??? Strasznie żałuję, że mnie nie było, bo informacji o masażu szukam na zagranicznych stronach. A tu masz ci los - pod nosem miałam szkolenie ;(

[quote name='Ridere']Chciałabym zorganizować w najbliższy weekend spacer. Tylko, że nie zwykły spacer, a uatrakcyjniony. Posłuszeństwo, jeśli ktoś rzuca dekle to frisbee, połączone oczywiście z fotorelacją :razz:

Ktoś by się pisał?

No ja się oczywiście piszę, choć pewnie nie mam co liczyć na spokojny spacer wśród tłumu psów, więc przynajmniej nauczę się korekt w środowisku do tego idealnym ;)

[quote name='Kirinna']my bardzo chętnie, na frisbee i posłuszeńśtwo jak najbardziej, dekle mam, jesli by ktoś chciał to moglibyśmy pocwiczyć rzuty, aparat też mam;)
mi najbardziej pasuje zdrowie

dzień i godzina obojetnie

(ridere napisz na fb:) na pewno ktoś jeszcze się znajdzie, a poza tym moze tym razem spacer nam wyjdzie razem a nie oddzielnie::)
Joanna od Juniora

Mnie póki co pasuje sobota :) Piszę się na Zdrowie! Albo na Lublinek? Myślę, że udałoby się tam znaleźć fajną polankę w spokoju, szczególnie od strony Uroczyska.

• 2 months later...
Posted

oferuję wyprowadzanie psów na terenie Konstantynowa Łódzkiego i Łodzi oraz domowy psi hotel-bezpieczny, ogrodzony teren, tor agility, proszę o PW w sprawie spacerów i hotelu