Kirinna Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 też chętnie się spotkam ale też dopiero w przyszły weekend. zdjęcie z ostatniego spaceru:) a Quote
Kirinna Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 no i jak idziemy na spacer? proponuje na zdrowiu jeśli była by wieksza grupa:) Quote
Bobryna Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 W który dzień planowany spacer? Byłabym chętna, ale zależy też jaka pogoda... Quote
Kirinna Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 ja byłabym za sobotą, w weekend ma byc nieciekawie albo deszczowo albo zimno:( Quote
blue_bc Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) ............. Edited April 30, 2013 by blue_bc Quote
Fauka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Hej, przypominam że mamy zestawik agility, w przyszły weekend może ktoś chce się pobawić na zdrowiu? Mamy dużo czasu w piątki, soboty i niedziele :) Quote
blue_bc Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) .................................. Edited April 30, 2013 by blue_bc Quote
Kirinna Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Fauka dostała od Tchibo:) tam jest chyba hopka, slalom, i tunel Quote
Fauka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Mam dwa slalomy, dwa tunele i dwie hopki z tym że z jedną trzeba pokombinować by jakoś ją ustawić. Trzeba wykorzystać póki jeszcze śniegu nie ma ;) kto kiedy może? Quote
Kirinna Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 z związku szkoła, maturą itd. ja mogę w sobotę lub w niedziele. spotkajmy się w końcu na jakimś spacerze bo się umawiamy i umawiamy i nic z tego nie wychodzi:) Quote
blue_bc Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) ....................................... Edited April 30, 2013 by blue_bc Quote
Bobryna Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Fauka napisał(a):Mam dwa slalomy, dwa tunele i dwie hopki z tym że z jedną trzeba pokombinować by jakoś ją ustawić. Trzeba wykorzystać póki jeszcze śniegu nie ma ;) kto kiedy może? Ja mogłabym w tę sobotę, niedzielę :) najlepiej na Zdrowiu. Tylko nie wiem, czy moja sucz będzie chciała współpracować :hmmmm:, nigdy nie skakała przez przeszkody ani nic z tych rzeczy. Najwyżej się pogapimy :eviltong: Quote
patusiove Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Właśnie ludzie, zbierzmy się jakoś. :P Może w sobotę o... 12? ;) Quote
Karilka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Sobota, godzina 13:00 - Park Poniatowskiego, 3 maja lub Podolski. Pilnie potrzebuje kogoś chętnego do porobienia zdjęć moim tymczasowiczkom. 691 185 448 Quote
simbik Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Karilka napisał(a):Sobota, godzina 13:00 - Park Poniatowskiego, 3 maja lub Podolski. Pilnie potrzebuje kogoś chętnego do porobienia zdjęć moim tymczasowiczkom. 691 185 448 Może bym się skusiła i w rewanżu poprosiła o potrzymanie do zdjęcia jakiegoś mojego potwora :-D. Sto lat mnie na tym wątku nie było ale chętnie poznam aktualną łódzką ekipę spacerową :-) Quote
Kirinna Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 simbik napisał(a):Może bym się skusiła i w rewanżu poprosiła o potrzymanie do zdjęcia jakiegoś mojego potwora :-D. Sto lat mnie na tym wątku nie było ale chętnie poznam aktualną łódzką ekipę spacerową :-) cos ciężko zebrać jakąkolwiek ekipe:/ pojedyncze osoby sie na jakiś spacerek najwyżej spotykają Quote
Fauka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 My niedługo będziemy mieszkać obok parku podolskiego więc codziennie w tych rejonach będziemy dostępni na spacer, no i do 3 maja będzie bliżej :) Quote
Karilka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Fauka - super. My mieszkamy przy dabrowskiego/tatrzanska. Quote
Kirinna Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 moze ktoś chętny jest na spacer w przyszłą sobote? fajnie by było gdyby jakaś większa grupa się zebrała na zdrowiu, lublinku, w poniatowskim, nad stawami stefańskiego lub jana? Quote
simbik Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Kirinna']moze ktoś chętny jest na spacer w przyszłą sobote? fajnie by było gdyby jakaś większa grupa się zebrała na zdrowiu, lublinku, w poniatowskim, nad stawami stefańskiego lub jana?[/QUOTE] Mi pasuje, a to ostatni weekend przed urodzeniem u nas maluchów więc chętnie bym przyjechała. Obojętnie w którym parku :-). Quote
Bobryna Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Też byłabym chętna na spacer :) najlepiej w którymś z miejsc, które wymieniła Kirinna ;) Quote
Recommended Posts