Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, przypominam że mamy zestawik agility, w przyszły weekend może ktoś chce się pobawić na zdrowiu? Mamy dużo czasu w piątki, soboty i niedziele :)

Posted

Mam dwa slalomy, dwa tunele i dwie hopki z tym że z jedną trzeba pokombinować by jakoś ją ustawić. Trzeba wykorzystać póki jeszcze śniegu nie ma ;) kto kiedy może?

Posted

z związku szkoła, maturą itd. ja mogę w sobotę lub w niedziele.

spotkajmy się w końcu na jakimś spacerze bo się umawiamy i umawiamy i nic z tego nie wychodzi:)

Posted

Fauka napisał(a):
Mam dwa slalomy, dwa tunele i dwie hopki z tym że z jedną trzeba pokombinować by jakoś ją ustawić. Trzeba wykorzystać póki jeszcze śniegu nie ma ;) kto kiedy może?

Ja mogłabym w tę sobotę, niedzielę :) najlepiej na Zdrowiu. Tylko nie wiem, czy moja sucz będzie chciała współpracować :hmmmm:, nigdy nie skakała przez przeszkody ani nic z tych rzeczy. Najwyżej się pogapimy :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Karilka napisał(a):
Sobota, godzina 13:00 - Park Poniatowskiego, 3 maja lub Podolski. Pilnie potrzebuje kogoś chętnego do porobienia zdjęć moim tymczasowiczkom.
691 185 448

Może bym się skusiła i w rewanżu poprosiła o potrzymanie do zdjęcia jakiegoś mojego potwora :-D.
Sto lat mnie na tym wątku nie było ale chętnie poznam aktualną łódzką ekipę spacerową :-)

Posted

simbik napisał(a):
Może bym się skusiła i w rewanżu poprosiła o potrzymanie do zdjęcia jakiegoś mojego potwora :-D.
Sto lat mnie na tym wątku nie było ale chętnie poznam aktualną łódzką ekipę spacerową :-)

cos ciężko zebrać jakąkolwiek ekipe:/
pojedyncze osoby sie na jakiś spacerek najwyżej spotykają

Posted

My niedługo będziemy mieszkać obok parku podolskiego więc codziennie w tych rejonach będziemy dostępni na spacer, no i do 3 maja będzie bliżej :)

Posted

moze ktoś chętny jest na spacer w przyszłą sobote? fajnie by było gdyby jakaś większa grupa się zebrała
na zdrowiu, lublinku, w poniatowskim, nad stawami stefańskiego lub jana?

Posted

[quote name='Kirinna']moze ktoś chętny jest na spacer w przyszłą sobote? fajnie by było gdyby jakaś większa grupa się zebrała
na zdrowiu, lublinku, w poniatowskim, nad stawami stefańskiego lub jana?[/QUOTE]

Mi pasuje, a to ostatni weekend przed urodzeniem u nas maluchów więc chętnie bym przyjechała. Obojętnie w którym parku :-).