Akrum Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Zuziu, to kiedy będziesz w NT gościła?? Tylko nie mów, że w niedzielę - bo nici ze spotkania... Quote
Juldan Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Przyjedziemy do Lwówka w sobotę... tak strasznie mocno chcę poznać Kubusia, że jeśli tylko masz czas w sobotę po południu to przyjdę nawet pieszo... Quote
Juldan Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 :loveu:Ciociu Akrum:loveu: tak bardzo dziękuję Ci z promowanie mnie na innych wątkach:loveu: Jak tylko się spotkamy dam Ci za to wielkiego buziaka:loveu::cool3: wiesz co- bardzo urosłam, możesz mnie nie poznać- pewnie się okaże, że jestem większa od Kropci;) Mama mówi, że jestem sataszny łobuz, ale jutro i pojutrze będę bardzo grzeczna i zrobię wszystko, żeby się z Tobą, Ciocią Pyrdką, Kropką, Kubusiem, Pestką, Borkiem, Lorką i Franiem spotkać... Koteczki sobie odpuszcze, ok? :oops: No i zobaczycie się z Gufim... mama mówi, że zrobił się jeszcze bardziej kochany i mądry... nie ucieka, przeszło mu trochę z ptakami... ale najbardziej cieszymy się wszyscy z tego, że można go już spuścić ze smyczki bo już nie ucieka przed siebie, byle jak najdalej od nas i wraca do mamy po buziaki:lol: Zresztą same zobaczycie Ciocie Do zobaczenia- Zuza Quote
Akrum Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Juldan napisał(a):Przyjedziemy do Lwówka w sobotę... tak strasznie mocno chcę poznać Kubusia, że jeśli tylko masz czas w sobotę po południu to przyjdę nawet pieszo... ahaha chciałabym Was widzieć idących A2 pieszo do Tomyśla ze Lwówka wśród TIRów :) ZAPRASZAM, ZAPRASZAM :) Już sobie rezerwuje sobotę dla Was :) Fajnie, jakby nie padało... Juldan napisał(a)::loveu:Ciociu Akrum:loveu: tak bardzo dziękuję Ci z promowanie mnie na innych wątkach:loveu: Promuje, promuje i ciebie Zuziu i Lorkę od cioci Pyrdki :) Mam nadzieję, że domki szybko znajdziecie obie - bo obie jesteście przecudniaste :) Quote
Juldan Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Niestety Zuza ze względu na cieczkę musiała znowu zostać na tymczasowym tymczasie u dziadków i nie odwiedziła z nami Lorki i ciotek z NT... Znienawidzi nas Zołza kiedyś za to "porzucanie"- ale niestety Juldanowe auto jest za małe by pomieścić trzech człowieków i trzy psy... ale dwóch człowieków i cztery psy mieści:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pyrdka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jej Zuziu! Szkoda, że nie przyjechałaś do Tomyśla. Poznałabyś Lorkę. Ja też jestem Ciebie ciekawa. Quote
Juldan Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Zuza nie do tej pory nam tego nie wybaczyła, że została w domu i nie poznała Lorki i Cioci Pyrdki Właśnie znęca się nad Mańkiem i udało się Jej pierwszy raz przegiąć... Pogonił Rudą Małpę, ale tej przecież mało:angryy:... tylko czekam aż Ją dziabnie... i wcale nie będę Gówniary ratować... Sadystka się z niej robi:angryy:... Powieszę Ją klamerkami za uszy albo... A tak niewinnie wygląda Małpiszon wstrętny:evil_lol: Na drugim planie widać dwie ulubione zabawki Dziewuchy- Mańka i ukradzioną Juldanowi i pogryzioną skarpetkę:lol: Quote
Pyrdka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Te ciotka nie przeginaj!!! Co za ruda@? Toż to cudne niewiniątko. Quote
Juldan Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Pyrdka napisał(a):Te ciotka nie przeginaj!!! Co za ruda@? Toż to cudne niewiniątko. Sama twierdziłaś że nasze Chłopaki to oazy spokoju, więc skoro wkurzyła Mariana to znaczy, że zasłużyła sobie na miano Rudej @:evil_lol: A zauważyłaś na zdjęciu te wredne oczka?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak Ją kocham, tylko Juldan coraz częściej straszy Dziewuchę, że Ją odda do schroniska albo wywiezie do lasu... albo, że Ją zje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czasem te pogróżki działają;) Quote
Akrum Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 A ja znów nie miałam okazji spotkać się z Juldanami, pogadać, wygłaskać Mańka i Gufiego :( Do pracy niestety musiałam niespodziewanie iść, eh... Tyle czasu już Was nie widziałam... Ostatnio to chyba jak Iskę i Yokiego wieźliście do Łodzi?? Eh... ja to mam pecha :( Quote
Juldan Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Akrum napisał(a):A ja znów nie miałam okazji spotkać się z Juldanami, pogadać, wygłaskać Mańka i Gufiego :( Do pracy niestety musiałam niespodziewanie iść, eh... Tyle czasu już Was nie widziałam... Ostatnio to chyba jak Iskę i Yokiego wieźliście do Łodzi?? Eh... ja to mam pecha :( A gdzie tam... Widzieliśmy się u Kingi, jak Gufi był u fryzjera... Z Kropcią przyszłaś... Zuzolondę widziałaś...przypominasz sobie?;) Quote
Akrum Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Aaaa faktycznie :) Boszzzzzzze, jaką ja mam sklerozę!!! :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Ale to i tak było dawno :cool3::cool3::cool3: a Zuzia wtedy była małym siusiumajtkiem :) Teraz pewnie duża pannica z niej :multi::loveu: Quote
Juldan Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Takie 2/3 Lorki, z naszego Łobuza. Właśnie Pannisko zeżarło jakiegoś żuczka czy coś w podobie, co przysiadło na chwilę na naszym balkonie:evil_lol: A pisałam już, że Zuzka ma swoją "ulubioną" sąsiadkę?:razz: Jak tylko "miłe" panie spotykają się na balkonie, Ruda odwraca się do sąsiadki tyłkiem i nawet nie warczy- tylko robi takie buuu, buuu. Ubaw po pachy z tą Małpą:lol: Quote
Juldan Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Gdybym straciła poczucie humoru to dawno już bym siedziała w pięknym pokoju... z miękkimi ścianami... drzwiami bez klamek... i byłabym ubrana w gustowny kaftanik z za długimi rękawkami:evil_lol: Quote
Juldan Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Kochane Ciocie i Wujkowie (co prawda jeszcze żaden wujek się tutaj nie ujawnił, ale kto wie):) Chciałaby Was zaprosić na Bazarki na rzecz Wiklinowego Koszyczka- czyli skarbonki bezdomniaków z Przytuliska w Glinnie i Opalenicy Linki w podpisie mojej tymczasowej mamy... Kupujcie, licytujcie, podrzucajcie:) Pozdrawiam- ZUZIA Quote
Akrum Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Zuziu, dziękujemy za tak śliczne zaproszenie :) Zaraz lecę na bazarki :) I daj mamusi wielkiego całusa za to, że znalazła czas na zorganizowanie bazarków :) Quote
Juldan Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Dziewczyny, znowu potrzebna rada... osiwieję przez tą Małpę jedną:mad: Od dwóch dni mamy konflikt na linii Maniek-Zuza, a jego powodem jest niepohamowana wręcz ochota zgwałcenia... i tu niespodzianka... Mańka przez Zuzkę (dla jasności to ona chce zgwałcić jego):placz: Łazi Jędza za Maniolem, piszczy, wyje... a ten pokazuje jaki ma szeroki uśmiech:placz: Juldan grozi, że wywiezie Ją do schroniska albo lasu:angryy: Maniek spod łóżka wyjść nie chce... Tylko Gufi jak zwykle niczym się nie przejmuje- pełen luzik Quote
Akrum Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 U Was Zuzia gwałci Mańka, u mnie natomiast Kubuś lata za Kropką, Pestką i wszystkimi kobietkami (dwunożnymi też) :) Zuzi się chyba przez tą cieczkę hormony pomieszały, może to dlatego?? Albo poczuła się kobietą i chce Mańka w ten sposób zdominować?? Quote
Pyrdka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Oj, biedni jesteście. Biedny Maniuś i biedna Zuzia. Niestety krew nie woda. Maniek przystojniak a Zuzia dojrzewa i hormony buzują. Nic innego tylko ciachać Zuzankę Hrabiankę jak już będzie można.;) Wiem,że rada o dupę rozbić, ale musicie przeczekać.Nie ma innej mądrej rady. Trzymajcie się dzielnie . Quote
Juldan Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Pyrdka widziałaś sama że Maniol jest cierpliwy i w ogóle... więc wyobraź sobie, jaka ta Wariata jest nachalna:placz: Ciachniemy zołzę, oj ciachniemy:mad:... zbieram kasę i odliczam dni z niecierpliwością Quote
Juldan Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Maniol przesiedział dwa dni u dziadków i stwierdził, że Dziewucha wstrętna jest, ale żyć bez niej nie może:loveu: Już się nie marszczy i nie "uśmiecha" tylko czyści uszy, oczy, łapy Hrabianki i nawet nie piśnie jak Zołza Go napastuje... wali Go Małpa swoimi łapkami chudymi, bodzie noskiem, a On tylko buziaki Jej rozdaje:loveu: Quote
Andzike Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Wesoło macie... ;) Widocznie Maniol i Hrabianka są dla siebie stworzeni ;) Quote
Juldan Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Bo my z Maniolem kofamy mocno Dziewuchę... może nie jest najśliczniejsza ale życie z nią jest przynajmniej dużo ciekawsze i weselsze:) Quote
Andzike Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Juldan']Bo my z Maniolem kofamy mocno Dziewuchę... może nie jest najśliczniejsza ale życie z nią jest przynajmniej dużo ciekawsze i weselsze:)[/QUOTE] Jak to nie jest najśliczniejsza??? Cuuudna długołapa księżniczka! Quote
Recommended Posts